Dominik Tim

Tim: Ðoković nije prekršio nijedan zakon

Treći teniser svijeta Austrijanac Dominik Tim rekao je da ne razumije kritike na račun prvog reketa svijeta Novaka Ðokovića jer nije prekršio nijedan zakon.

Otac Dominika Tima: Đoković nije uradio ništa loše

Volfgang Tim, otac austrijskog tenisera Dominika Tima, izjavio je da Novak Ðoković ogranizacijom humanitarnog Adria Toura nije uradio ništa loše.

Tim osvojio drugu "korona titulu"

Najbolji teniser Austrije Dominik Tim osvojio je danas svoju drugu "korona titulu".

Agent Dominika Tima: Đoković je očigledan krivac

Agent Dominika Tima, Hervig Štraka, još jedan je u nizu ljudi iz svijeta tenisa koji kritikuju Adrija tur.

Tim: Bili smo previše optimistični i euforični

Najbolji teniser Austrije Dominik Tim ocijenio je danas, povodom zaraze virusom korona na Adria Turu, da su teniseri očigledno bili previše optimistični, da je njihovo ponašanje bilo greška, te da su djelovali previše euforično.

Tim ponovo testiran na virus korona

Austrijski teniser Dominik Tim testiran je i drugi put na virus korona od odlaska iz Beograda.

Tim testiran na virus korona, rezltat negativan

Austrijiski teniser Dominik Tim, pobjednik beogradskog izdanja Adria Tura, po povratku iz Srbije testiran je na viruskorona , a rezultat je negativan, prenosi austrijski "Kronen cajtung".

Ðoković: Više od 100 miliona domova gledalo mečeve širom svijeta

Najbolji teniser svijeta Novak Ðoković zahvalio se svima koji su bili dio Adrija tura u Beogradu i istakao da su se mečevi gledali u više od 100 miliona domova širom svijeta.

Džumhur zbog povrede predao meč poslije dva gema

Teniser iz BiH povredio se već poslije dva poena, tačnije osjetio je bol u prednjoj loži desne noge. Dobio je medicinski tretman i vratio se na teren, ali nije mogao mnogo dugo da izdrži.

Nole Tima i Zvereva odveo u Skadarliju

Srpski teniser Novak Đoković uživa u ulozi domaćina i kolegama Dominiku Timu i Aleksanderu Zverevu pokazuje svoj rodni grad Beograd.

Najčitanije