Donacija

Milion KM od Srbije za izgradnju zgrade opštine

BRATUNAC - Načelnik Bratunca Nedeljko Mlađenović izjavio je da je u ovoj godini planirana izgradnja nove zgrade opštinskog administrativnog centra, za šta se od Srbije očekuje pomoć od pola miliona evra.

Ambasada SAD opremila multimedijalnu biblioteku

BANJALUKA - Kancelarija Ambasade SAD Banjaluka donirala je kancelarijsku opremu Ugostiteljsko-trgovinsko-turističkoj školi.

"Mikrofin" donirao opremu Tehnološkoj školi

BANJALUKA - Kako bi pomogli da saloni za izvođenje praktične nastave budu što bolje opremljeni, Mikrokreditno društvo "Mikrofin" Tehnološkoj školi u Banjaluci doniralo je opremu vrijednu 2.100 KM.

Donacija od 200 miliona evra za Notr Dam

PARIZ - Porodica francuskog milijardera Bernara Arnoa i njegova poslovna grupacija za luksuznu robu LVMH doniraće 200 miliona evra kao pomoć za obnovu katedrale Notr Dam u Parizu, saopšteno je u ime porodice.

Udovičić obradovao školarce u Šargovcu

Ministar omladine i sporta Srbije Vanja Udovičić uručio je danas sportsku opreme Osnovnoj školi "Đura Jakšić" u banjalučkom naselju Šargovac.

Župnik donirao Banjalučaninu električna kolica

BANJALUKA - I dok većina ljudi ima bezbroj želja, osmijeh na licu Mileta Burkića izazvala su električna kolica, koja su donacija Ivana Ravlića, župnika iz Teslića. Ovo su dvanaesta kolica koja je ovaj župnik donirao onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Predivan gest supružnika iz Zagreba: Samohranoj majci teško bolesnog dječaka poklonili auto

ZAGREB - Supružnici iz Zagreba Marina Mamić i Tomislav Komadina, kada su ih dočekala bolja životna vremena, odlučili su da pokloni svoj automobil, svoju, kako mu od milja tepaju, "rozu pticu".

Donacija "Rotari kluba" Klinici za dječije bolesti

BANJALUKA - Klinici za dječije bolesti Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske "Rotari klub Banjaluka" donirao je aparat kojim će se omogućiti lakše pronalaženje vena kod prijevremeno rođenih beba.

Njemačka Rusiji donirala 12 miliona evra na godišnjicu opsade Lenjingrada

BERLIN - Njemačka je na 75. godišnjicu okončanja opsade Lenjingrada, današnjeg Sankt Peterburga, Rusiji donirala 12 miliona evra koji će biti iskorišteni kroz nekoliko projekata.

Prijedor donirao 5.000 KM, a anonimni donator 4.000 KM za oboljelu djecu

PRIJEDOR - Grad Prijedor je prva lokalna zajednica u Republici Srpskoj koja će sa 5.000 KM podržati izgradnju Dnevnog centra "Podrži me" u Kosovskoj Mitrovici za više od 130 bolesne djece i mladih sa smetnjama u razvoju na Kosovu i Metohiji, rekao je Srni predsjednik Odbora za pomoć Srbima na Kosmetu Milorad Arlov.

Najčitanije