Donacija

Donirano 20 vozila za Oružane snage BiH

SARAJEVO - Svečana primopredaja 20 višenamjenskih motornih vozila "hamvi" koje je Vlade SAD donirala Oružanim snagama BiH održana je danas u kasarni Rajlovac kod Sarajeva.

Sberbank Banjaluka donirala projektor OŠ "Jovan Cvijić" iz Banjaluke

Sberbank Banjaluka nastoji da što više bude uključena u aktivnosti zajednice u kojoj posluje i da učestvuje u društveno odgovornim projektima, te je u junu donirala projektor Osnovnoj školi "Jovan Cvijić" iz Banjaluke, i na taj način obezbjedila savremeniji način odvijanja nastave.

Milion KM od Srbije za izgradnju zgrade opštine

BRATUNAC - Načelnik Bratunca Nedeljko Mlađenović izjavio je da je u ovoj godini planirana izgradnja nove zgrade opštinskog administrativnog centra, za šta se od Srbije očekuje pomoć od pola miliona evra.

Ambasada SAD opremila multimedijalnu biblioteku

BANJALUKA - Kancelarija Ambasade SAD Banjaluka donirala je kancelarijsku opremu Ugostiteljsko-trgovinsko-turističkoj školi.

"Mikrofin" donirao opremu Tehnološkoj školi

BANJALUKA - Kako bi pomogli da saloni za izvođenje praktične nastave budu što bolje opremljeni, Mikrokreditno društvo "Mikrofin" Tehnološkoj školi u Banjaluci doniralo je opremu vrijednu 2.100 KM.

Donacija od 200 miliona evra za Notr Dam

PARIZ - Porodica francuskog milijardera Bernara Arnoa i njegova poslovna grupacija za luksuznu robu LVMH doniraće 200 miliona evra kao pomoć za obnovu katedrale Notr Dam u Parizu, saopšteno je u ime porodice.

Udovičić obradovao školarce u Šargovcu

Ministar omladine i sporta Srbije Vanja Udovičić uručio je danas sportsku opreme Osnovnoj školi "Đura Jakšić" u banjalučkom naselju Šargovac.

Župnik donirao Banjalučaninu električna kolica

BANJALUKA - I dok većina ljudi ima bezbroj želja, osmijeh na licu Mileta Burkića izazvala su električna kolica, koja su donacija Ivana Ravlića, župnika iz Teslića. Ovo su dvanaesta kolica koja je ovaj župnik donirao onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Predivan gest supružnika iz Zagreba: Samohranoj majci teško bolesnog dječaka poklonili auto

ZAGREB - Supružnici iz Zagreba Marina Mamić i Tomislav Komadina, kada su ih dočekala bolja životna vremena, odlučili su da pokloni svoj automobil, svoju, kako mu od milja tepaju, "rozu pticu".

Donacija "Rotari kluba" Klinici za dječije bolesti

BANJALUKA - Klinici za dječije bolesti Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske "Rotari klub Banjaluka" donirao je aparat kojim će se omogućiti lakše pronalaženje vena kod prijevremeno rođenih beba.

Najčitanije