Donacija

Vlada Njemačke donira 50 milijardi evra kao pomoć umjetnicima

BERLIN - Njemačka federalna vlada istupiće s paketom pomoći za državni kreativni i kulturni sektor. Nevjerovatnih 50 milijardi evra biće uručeno umjetnicima i drugim kulturnim radnicima kao pomoć svega dvije nedjelje otkako je ova odluka donesena.

Aplikacija "Tik Tok" donirala 10 miliona za borbu protiv pandemije

"Tik Tok" jedna od najpopularnijih aplikacija na svijetu danas, nakon što su se ranije već udružili sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom, sada su najavili da će agenciji donirati 10 miliona dolara za borbu protiv pandemije.

Gaćinović donirao 10.000 evra Trebinju

TREBINJE - Mladi trebinjski fudbaler Mijat Gaćinovic donirao je 10.000 evra svome rodnom gradu za prevenciju pandemije novog virusa korona.

Gvardiola dao milion evra za pomoć u borbi protiv korone

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola donirao je milion evra za nabavku medicinske opreme za borbu protiv virusa korona u svojoj zemlji, Španiji.

Donacija Mercatora UKC-u RS

BANJALUKA - Osim što svakodnevno brine za zdravstveno stanje i sigurnost svih kupaca i zaposlenika, svojom donacijom Univerzitetskom kliničkom centru u Banjaluci, Mercator centar Borik je pokazao brigu i prema svim građanima Banjaluke i Republike Srpske.

Vrijedna oprema za dvije banjalučke škole

Mikrofin je danas opremio biblioteku OŠ "Dositej Obradović" i kabinet za engleski jezik OŠ "Georgi Stojkov Rakovski".

Poklanja bubreg Darku Laziću: Neka mi se javi i krećem s analizama

Pjevač Darko Lazić je u velikom problemu, jer mu lijevi bubreg otkazuje i vrši samo djelimičnu funkciju.

NATO donirao opremu Oružanim snagama BiH

SARAJEVO - NATO Štab Sarajevo donirao je devet agregata Oružanim snagama Bosne i Hercegovine na ceremoniji održanoj danas u bazi Butmir.

Sberbank donirao pet računara školi "Miroslav Antić" iz Bistrice

BANJALUKA - Sberbank a.d. Banjaluka, u duhu društveno odgovornog poslovanja, već godinama doprinosi potrebama lokalnih zajednica. Kako bi i u ovoj godini nastavila da bude uključena u aktivnosti zajednice u kojoj posluje donirala je pet računara Osnovnoj školi "Miroslav Antić" iz Bistrice.

Pudždemon moli pristalice za donacije kako bi platio kaznu

MADRID - Bivši katalonski lider Karles Pudždemon zamolio je danas svoje pristalice za donacije u novcu, nakon što je španski sud naredio da on i još 19 katalonskih lidera treba da vrate 4,1 milion evra javnog novca utrošenog na organizaciju zabranjenog referenduma o nezavisnosti.

Najčitanije