Donacija

Mozzartova podrška: Novi dresovi odbojkašicama Ljubinja

Borba za ravnopravan položaj žena odigrava se i na sportskim terenima, a djevojke koje nižu uspjehe na najvećim takmičenjima iz godine u godinu podižu ženski sport u BiH na najviši nivo.

M:tel donirao vakcine protiv sezonskog gripa Institutu

Nizom aktivnosti koje je ove godine kompanija M:tel sprovela u pravcu pomoći zdravstvenim institucijama u borbi protiv pandemije virusa korona, krajem godine pridružila je i donaciju vakcina protiv sezonskog gripa, kao još jedne preporučene mjere prevencije za medicinsko osoblje, starije osobe, kao i one koji zbog postojećeg zdravstvenog stanja predstavljaju rizičnu grupu za obolijevanje od gripa.

Srbija donira Srpskoj 13.500 doza vakcina protiv gripa

BANJALUKA - Vlada Srbije i Republički Fond za zdravstveno osiguranje Srbije doniraće Republici Srpskoj 13.500 doza četvorovalentne vakcine protiv gripa.

Njemačka ambasadorka najavila pomoć bh. zdravstvu

BANJALUKA, SARAJEVO - BiH se do sada dobro nosi sa izazovima virusa korona, ali zdravstvo se približava krajnjoj granici izdržljivosti, rekla je za "Nezavisne" Margret Uber, njemačka ambasadorka u BiH, i najavila da će Njemačka pružiti pomoć BiH između ostalog i kroz donaciju respiratora.

Njemačka će bolnicama u BiH donirati 12 respiratora

SARAJEVO - Vlada Njemačke doniraće bolnicama u BiH 12 respiratora, vrijednosti 350.000 evra, saopšteno je iz Ambasade Njemačke u BiH.

Rafinerija ulja Modriča donirala opremu za SC "Jovan Cvijić"

Predstavnici Rafinerije ulja Modriča a.d. Modriča uručili su Srednjoškolskom centru "Jovan Cvijić" donaciju u vidu elektro-energetske opreme za opremanje kabineta elektrotehnike, a u cilju poboljšanja kvaliteta izvođenja nastave i stečenog upotrebnog znanja za učenike.

Udruženje Trebinjaca iz Beograda doniralo opremu za kovid odjeljenje

Udruženje Trebinjaca "Jovan Dučić" iz Beograda doniralo je maske, rukavice i višekratne kombinezone za potrebe kovid odjeljenja trebinjske bolnice, a vrijednost opreme je 17.500 KM.

Laptopi i tableti učenicima iz zavičaja kod Trebinja

TREBINJE - Učenicima područnog odjeljenja Osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj" u Lastvi, kod Trebinja, stigli su dva laptopa i pet tableta, koje su za njih obezbijedili članovi Udruženje Trebinjaca "Jovan Dučić" u Beogradu.

Sberbank a.d. Banjaluka donirala tablete za Ekonomsku školu

Sberbank a.d. Banjaluka godinama unazad nastoji da kroz angažmane na projektima društvene odgovornosti radi na stvaranju čvrstih veza sa zajednicom i boljem razumijevanju njenih potreba, te je ovaj put donirala tablete za Ekonomsku školu u Banjaluci.

Poziv školama - donacija servera

U sklopu našeg načela društvene odgovornosti Partner MKF je od svog osnivanja aktivno uključena u društveno korisne projekte i kontinuirano pomaže humanitarne i društvene projekte i institucije u zajednici u kojoj radi i djeluje.

Najčitanije