Donald Tramp

Tramp o Putinu: Bio je izuzetno jak

VAŠINGTON - Ruski predsjednik Vladimir Putin je bio izuzetno jak na samitu u Helsinkiju, smatram da smo proveli izuzetno kvalitetno vrijeme, izjavio je američki predsednik Donald Tramp za televiziju "Foks njuz".

Kongresmeni: Tramp Moskvi poslao poruku o slabosti SAD

VAŠINGTON - Neki istaknuti republikanski i demokratski članovi Kongresa SAD oštro su danas kritikovali predsjednika Donalda Trampa jer, kako navode, nije uputio snažno upozorenje ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu o miješanju u američke izbore.

Dodik: Slijedimo Trampovu politiku, srpski narod na prvom mjestu

BEOGRAD - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je prvi susret predsjednika Rusije i SAD Vladimira Putina i Donalda Trampa u Finskoj vema važan za Balkan i da predstavlja ozbiljnu priliku da se vidi da je neistinita priča o negativnom ruskom uticaju u ovom regionu.

Putin poklonio loptu Trampu, Tramp je bacio Melaniji

HELSINKI - Ruski predsjednik poklonio je predsjedniku SAD loptu sa Svjetskog fudbalskog prvenstva.

Putin: Odnosi u teškom stanju; Tramp: Dijalog otvara novi put ka miru

HELSINKI - Ruski predsjednik Vladimir Putin ocijenio je danas u Helsinkiju da su odnosi Rusije i SAD "u teškom stanju", ali se nada da se dvije strane sada bolje razumiju.

Novinar izbačen sa pres konferencije Putina i Trampa

HELSINKI - Novinar koji je imao akreditaciju za prisustvovanje konferenciji za medije Donalda Trampa i Vladimira Putina je izbačen iz prostorije.

Tramp: Sastanak sa Putinom "dobar početak"

HELSINKI - Američki predsjednik Donald Tramp opisao je danas sastanak sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom kao "dobar početak".

Njemačka odgovorila na Trampovu poruku da je EU neprijatelj Amerike

BERLIN - Njemački ministar spoljnih poslova Hajko Mas izjavio je za list „Funke“: „Kako bi se zadržalo naše partnerstvo sa SAD, moramo ga ispraviti“.

Počeli direktni pregovori Putina i Trampa

HELSINKI - Predsjednici Rusije i SAD Vladimir Putin i Donald Tramp započeli su pregovore o Predsjedničkoj palati u Helsinkiju.

Najčitanije