Donald Tramp

Obnovljena akreditacija novinaru CNN-a

VAŠINGTON, - Bijela kuća obnovila je akreditaciju novinaru CNN-a Džimu Akosti, javila je američka agencija.

Donald i Melanija Tramp primili božićnu jelku za Bijelu kuću

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp i njegova supruga Melanija dobili su danas zvaničnu božićnu jelku za Bijelu kuću.

Naučnica porijeklom iz BiH niže uspjehe u svijetu, dobila pohvalu i od Trampa

Đenita Hadžiabdić je još jedna u nizu istraživačica s područja BiH koja je uspjela da napravi inostranu karijeru. Tačnije, ona je doktor nauka iz oblasti patologije biljaka, a zbog potrebe obavljanja posla obišla je i neke od najegzotičnijih destinacija. Za svoj rad dobila je pohvalu čak i od predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

Kongresmen Ted Po pozvao Trampa da posjeti Beograd

BEOGRAD - Američki kongresmen Ted Po, koji je nedavno boravio u Srbiji, uputio je pismo predsjedniku SAD Donaldu Trampu sa namjerom da ga ohrabri da posjeti Srbiju.

Tramp: Napisao sam odgovore o Rusiji, ali ih nisam poslao

VAŠINGTON - Predsjednik SAD kaže da je napisao odgovore na pitanja specijalnog tužioca Roberta Malera u vezi s istragom navodnih veza njegovog izbornog štaba 2016. s Rusijom

Uzvikivao "Hajl Hitler! Hajl Tramp!" u pozorištu u Baltimoru

U pozorištu u američkom gradu Baltimoru došlo je do incidenta, kada je jedan muškarac počeo da viče "“Hajl Hitler! Hajl Tramp!" za vrijeme pauze, tokom izvodenja klasične predstave, čija je radnja smještena u jevrejsko selo u carskoj Rusiji.

En-Bi-Si: Tramp protjeruje Gulena?

VAŠINGTON - Bijela kuća traži načine kako da se riješi Fetulaha Gulena, najvećeg rivala turskog predsjednika Redžepa Erdogana koji živi u SAD u nadi da bi takav potez omekšao stav Turske kada je riječ o ubistvu novinara Džamala Kašogija, navode dvojica visokih američkih zvaničnika.

Makron: Puštam Trampa da se igra

PARIZ - Predsjednik Francuske Emanuel Makron izjavio je da bi Francuska i SAD trebalo da se odnose jedna prema drugoj sa poštovanjem.

CNN tužio Trampa i pet njegovih pomoćnika

Medijska kuća CNN podnijela je tužbu protiv predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa i nekoliko njegovih pomoćnika, uz zahtjev da se njihovom izvještaču Džimu Akosti odobri pristup konferencijama za novinare u Bijeloj kući.

Tramp poručio svjetskim liderima: Ovako više ne može

VAŠINGTON - Predsjednik SAD-a Donald Tramp objavio je na Twitteru da se "tek vratio iz Pariza" s obilježavanja 100. godišnjice okončanja Prvog svjetskog rata gdje je svetskim liderima poručio da Vašington plaća "hiljade milijardi dolara" za vojnu zaštitu drugih zemalja i da "takva situacija ne može da se nastavi".

Najčitanije