Donald Tramp

Pelosijeva optužila Trampa za zataškavanje

VAŠINGTON - Predsjedavajući Predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi pozvala je demokrate da se uzdrže od pokretanja procesa opoziva predsjednika SAD Donalda Trampa, kojeg je optužila da je umiješan u slučaj zataškavanja.

Peskov o mogućem susretu Putina i Trampa na samitu G20

MOSKVA - Portparol Kremlja Dmitrij Peskov kaže da, iako još nije postignut dogovor o bilateralnom sastanku, moguće je da se Putin i Tramp sastanu tokom Samita G20 u Japanu.

Tramp: Kim želi da ukloni samo dva nuklearna postrojenja

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je da mu je sjevernokorejski lider Kim Džong Un tokom samita u Hanoju rekao da želi da ukloni samo jedno ili dva, od pet nuklearnih postrojenja u toj zemlji.

Zarif Trampu: Pokušajte s poštovanjem

TEHERAN - Iranski ministar spoljnih poslova Džavad Zarif kritikovao je danas američkog predsjednika Donalda Trampa zbog noćašnjeg tvita u kojem je prijetio da je aktuelni konflikt "zvanični kraj Irana".

Tramp: Konflikt je zvanični kraj Irana

RIJAD - Američki predsjednik Donald Tramp ponovo je juče zapretio Teheranu tvitom u kojem navodi da će aktuelni konflikt bit "zvanični kraj" Irana, a Saudijska Arabija je istovremeno upozorila da je spremna da odgovori svom silom i da od Irana zavisi da li će da izbjegne rat.

Trampov odgovor na pitanje "da li ulazi u rat s Iranom"

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je da se "nada da SAD nisu na putu da započnu rat s Iranom", prenosi AP.

Huavei upozorava: Zabrana šteti samo Americi

VAŠINGTON, PEKING - Kompanija Huavei reagovala je na odluku američkog predsjednika Trampa da zabrani korišćenje opreme kompanija koje predstavljaju rizik za nacionalnu bezbjednost.

Tramp zabranio upotrebu strane telekomunikacione opreme

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp proglasio je vanredno stanje kako bi zaštitio američke kompjuterske mreže od "stranih neprijatelja", javlja BBC.

Tramp: Nema sukoba u mom spoljnopolitičkom timu

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp demantovao je pisanje pojedinih medija da u njegovom spoljnopolitičkom timu ima sukoba po pitanju pojačane retorike i pritisaka na Iran.

Tramp odlaže tarife na automobile, berze skaču

​NJUJORK/LONDON - Očekuje se da će predsjednik SAD-a Donald Tramp odložiti odluku u uvođenju tarifa na uvoz automobila i auto-dijelova za oko šest mjeseci, javio je "Blumberg", čija je vijest podigla raspoloženje investitorima na Volstritu i evropskim berzama i podstakla rast akcija.

Najčitanije