Donald Tramp

Tramp: Mislim da će sankcije protiv Irana imati efekte

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je danas da očekuje da će sankcije protiv Irana djelovati, ističući da je više za tu vrstu strategije, nego za vojnu akciju.

Tramp primio Cukerberga, u Kongresu oštri prema Facebooku

VAŠINGTON - Izvršni direktor Facebooka Mark Cukerberg sastao se sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, nakon što su ga poslanici američkog Kongresa oštro ispitivali o propustima te društvene mreže u zaštiti privatnosti korisnika.

Trampu iz zadnjeg džepa vire novčanice od 20 dolara: Nemam novčanik

Američki predsjednik Donald Tramp viđen je kako mu iz zadnjeg džepa vire novčanice od 20 dolara, na šta je on komentarisao da nema novčanik jer kreditne kartice već dugo ne koristi.

Sedam pitanja na koja Tramp mora da odgovori prije nego što napadne Iran

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp je istakao da su SAD spremne da odgovore na napade na saudijske naftne pogone.

Tramp uvodi nove, puno oštrije sankcije Iranu

​Američki predsjednik Donald Tramp uputio je danas svoje ministarstvo finansija da "znatno poveća" sankcije Iranu nakon subotnjeg napada na saudijska naftna postrojenja, čin za koji je okrivio Iran koji pak takve optužbe odbacuje.

SAD dogovorile trgovinski sporazum s Japanom

Američki predsjednik Donald Tramp rekao je u ponedjeljak da je SAD dogovorio trgovinski sporazum s Japanom koji može biti implementiran bez potvrde Kongresa, ali nije potvrdio da nove carine neće biti usmjerene protiv izvoza automobila.

Tramp: Iran je odgovoran za napad, ali želim da izbjegnem rat

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp ostao je pri stavu da Iran stoji iza napada na Saudijsku Arabiju, ali je istakao da želi da izbjegne sukob i da treba sačekati dok se sigurno ne sazna ko je počinilac.

Koji su naredni koraci Trampa kada je riječ o Iranu?

VAŠINGTON - Američki i britanski mediji analiziraju napade na energetski proizvodni sistem Saudijske Arabije, a Volstrit žurnal ocjenjuje da se predsjednik SAD Donald Tramp našao u teškoj nedoumici kada je riječ o spoljnoj politici, i to u vrijeme kada ima najmanje ljudi u timu za nacionalnu bezbjednost u proteklih godinu dana.

Neće biti sastanka Trampa i Rohanija

DUBAI - Iran je saopštio danas da neće biti sastanka iranskog predsjednika Hasana Rohanija i njegovog američkog kolege Donalda Trampa u UN, javila je iranska državna televizija.

Tramp i Netanjahu prave vojni sporazum?

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp razgovarao je danas sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom o mogućem vojnom sporazumu između dvije zemlje.

Najčitanije