Donald Tramp

Tramp: Dobar odnos s Faučijem, ali nisam uvijek saglasan s njim

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je da ima veoma dobar odnos sa vodećim epidemiologom u zemlji Entonijem Faučijem, ali da nije uvijek saglasan sa njim.

Tramp predložio prodaju Portorika poslije uragana Marija

NJUJORK - Nakon razornog uragana Marija na Portoriku, predsjednik SAD Donald Trump razmatrao je 2017. godine ideju o prodaji ovog ostrva, otkriva za "New York Times" Elejn Djuk, bivša zamjenica načelnika za nacionalnu bezbjednost, prenio je CNN.

"Životi crnaca vrijede" ispisano pred Trampovim tornjem u Njujorku

NJUJORK - Na ulici ispred tornja američkog predsjednika Donalda Trampa u Njujorku postavljen je natpis "Black Lives Matter", odnosno "Životi crnaca vrijede".

Tramp i dalje vjeruje hidroksihlorokin

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp i dalje smatra da je lijek protiv malarije hidroksihlorokin medikament koji bi se mogao koristiti kao prevencija zaraze od virusa korona, saopšteno je danas iz Bijele kuće.

Vrhovni sud dozvolio djelimični uvid u Trampove finansije

Američki Vrhovni sud presudio je danas da tužilac iz Nujorka može da dobije finansijska dokumenta predsjednika SAD Donalda Trampa, ali je spriječio, bar za sada, da Predstavnički dom Kongresa, u kome većinu imaju demokrate, dobije uvid u slična dokumenta.

"Primarni model" daje Trampu 91 odsto šansi

VAŠINGTON - Američki profesor Helmut Norpot, koji je pogodio pet od šest zadnjih pobjednika na izborima za Bijelu kuću, tvrdi da Donald Tramp ima 91 odsto šansi da ponovo bude izabran za predsjednika SAD.

Trampova nećaka objavljuje knjigu: Moj stric je toksičan i uvrnut

"Odmetnuta" nećaka američkog predsjednika Donalda Trampa, Meri Tramp, u svojoj knjizi piše da je njen stric "toksičan", "uvrnut" i "varanje mu je način života", a vlastitog oca omalovažavao je kad je počeo patiti od Alchajmerove bolesti.

Tramp: Škole moraju biti otvorene na jesen

Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je danas da škole moraju biti otvorene na jesen.

Reper izlazi na crtu Trampu

Američki reper Kanje Vest na svom Twitter profilu najavio je kandidaturu za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država 2020. godine. Ovaj tvit vidjelo je skoro 30 miliona njegovih pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

Vučić čestitao Trampu: Na istoj strani u teškim trenucima

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je američkom predsjedniku Donaldu Trampu Dan nezavisnosti i poručio da mu je čast što je Srbija u teškim istorijskim trenucima bila sa SAD na istoj strani kao i da ga ohrabruje činjenica da SAD posvećuje pažnju zbivanjima na današnjem Balkanu, kroz podršku miru i stabilnosti u regionu. Vučić je na prijemu povodom Dana nezavisnosti SAD čestitku upućenu predsjedniku Sjedinjenih Američkih Država Donaldu Trampu uručio američkom ambasadoru u Srbiji Entoniju Godfriju.

Najčitanije