Donald Tramp

Tramp 10 godina nije platio porez na dohodak

Američki predsjednik Donald Tramp od 2000. godine nije platio nikakav porez na dohodak, već je prijavio da je izgubio više novaca od onoga što je zaradio, objavio je New York Times. Kada je osvojio izbore 2017. godine te prve godine u Bijeloj kući, 45. američki predsjednik platio je svega 750 dolara poreza na dohodak.

Tramp u Pensilvaniji: Sporazumom Beograda i Prištine spaseno mnogo života

MIDLTAUN - Američki predsjednik Donald Tramp na predizbornom skupu u Midltaunu, u Pensilvaniji osvrnuo se i na sprorazum između Beograda i Prištine i ocijenio taj sporazum kao svoj i uspjeh SAD.

Tramp imenovao Ejmi Koni Beret za sudiju Vrhovnog suda

VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp imenovao je Ejmi Koni Beret (48) za sudiju Vrhovnog suda, koja će na tom mjestu zamijeniti nedavno preminulu Rut Bejder Ginzberg.

Orban: Uvjeren sam u pobjedu Trampa, nemam druge planove

BRISEL - Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da je uvjeren da će američki predsjednik Donald Tramp osvojiti novi mandat na izborima u novembru i poručio da nije pravio planove ni za kakav drugi ishod.

Srbi sa sjevera KiM: Hvala, predsjedniče Tramp

KOSOVSKA MITROVICA - Srbi na sjeveru Kosova i Metohije danas su na Brnjačkom mostu, na putu koji povezuje Beograd i Prištinu, i na brani jezera Gazivode, postavili velike transparente kojima su predsjedniku SAD Donaldu Trampu poslali poruku podrške, zbog njegove borbe za mir i napredak u regionu i angažovanja u dijalogu Beograda i Prištine.

Dodik: Pogrešna percepcija o Srbima u SAD, važno da Tramp to zna

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je važno da se obraća američkom predsjedniku Donaldu Trampu kako bi ga obavijestio o viđenjima važnih pitanja iz ugla Republike Srpske.

Tramp: Bajden dao pare na plastične operacije, a nosi masku

Američki predsjednik Donald Tramp zapitao je zašto je njegov protivkandidat na predstojećim predsjedničkim izborima Džo Bajden "potrošio sav taj novac na plastične operacije, kada sakriva lice maskom".

Tramp: Kina mora snositi posljedice zbog pandemije

NJUJORK - Kina mora da snosi odgovornost za svoje postupke tokom pandemije COVID-19, izjavio je predsjednik SAD Donald Tramp.

Tramp zahvalio Jakobsonu na nominaciji za Nobelovu nagradu

STOKHOLM - Američki predsjednik Donald Tramp zahvalio je danas švedskom poslaniku Magnusu Jakobsonu na nominaciji za Nobelovu nagradu za mir.

"Tramp izrazio želju da dođe u Srbiju"

Specijalni izaslanik SAD Ričard Grenel kaže da je predsjednik SAD Donald Tramp izrazio želju da dođe u Srbiju.

Najčitanije