Donald Tramp

Tramp: Mojoj porodici teško pala istraga o opozivu

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp rekao je da je istraga o njegovom opozivu "veoma teško" pala njegovoj porodici.

Putin: Očekujem Trampa u Moskvi za Dan pobjede

BRAZILIJA - Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je danas da se očekuje da će njegov američki kolega Donald Tramp doći u Rusiju na obilježavanje Dana pobjede 9. Maja naredne godine.

Rijana: Čini mi se da je Tramp mentalno najbolesnije biće u SAD

U iscrpnom razgovoru za "Vogue" gdje je govorila o svojim modnim i muzičkim podvizima, Rijana je prokomentarisala i američkog lidera Donalda Trampa kazavši da se čini da je on mentalno najbolesnije ljudsko biće u Americi.

Tramp: Borim se za vas, neću dozvoliti da me zaustave

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp oglasio se danas povodom početka javnih svjedočenja u istrazi o njegovom opozivu i poručio građanima da se bori za njih i da neće dozvoliti da ga zaustave.

Kako se na Instagramu međusobno prate lideri regiona?

Zvaničnici i lideri političkih partija iz zemlje i regiona se u posljednje vrijeme češće okreću modernim tehnologijama, zbog čega se njihova aktivnost može pratiti na društvenim mrežama. Tastatura je postala omiljeno "oružje" političara koji su, po ugledu na kolege iz svijeta, prepoznali prednosti ovog vida komunikacije.

U Kongresu počelo javno saslušanje o opozivu Trampa

VAŠINGTON - U Predstavničkom domu američkog Kongresa počelo je javno svjedočenje najvišeg diplomatskog predstavnika SAD u Ukrajini Vilijema Tejlora i savjetnika državnog sekretara SAD Džordža Kenta u istrazi o opozivu predsjednika Donalda Trampa.

CNN: Samo se Tramp raduje Erdoanu

VAŠINGTON - Američki predsjednk Donald Tramp jedva čeka da se vidi sa turskim kolegom Redžepom Tajipom Erdoanom, ali je teško pronaći bilo koga drugog u Vašingtonu ko dijeli njegov entuzijazam, komentariše CNN pred današnju posjetu Erdoana Vašingtonu.

Tramp najavljuje novi transkript, počinju javna saslušanja

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp najavio je da će ove sedmice objaviti drugi transkript razgovora sa predsjednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim, dok se demokrate u Predstavničkom domu Kongresa spremaju da danas počnu javna saslušanja svjedoka u istrazi o njegovom opozivu.

Tramp: Ostavka Moralesa donosi demokratiju zapadnoj hemisferi

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je da ostavka predsjednika Bolivije Eva Moralesa predstavlja značajan momenat za demokratiju na zapadnoj hemisferi.

Facebook i YouTube brišu sadržaj kako bi pomogli Trampu

Facebook i YouTube najavili su da će čistiti sav sadržaj i postove koji uključuju riječ "Ukrainegate", odnosno koji upućuju na sagu između Ukrajine i američkog predsjednika Donalda Trampa.

Najčitanije