Donald Tramp

Mekenzi: Uzrok pada vlade Avganistana sporazum Trampa sa talibanima

VAŠINGTON - Načelnik Centralne komande američke vojske, general Frenk Mekenzi, tvrdi da je uzrok pada vlade Avganistana sporazum administracije tadašnjeg predsjednika Donalnda Trampa sa talibanima iz 2020. godine, koji predviđa potpuno povlačenje američkih snaga iz te zemlje.

General strepio od Trampovih pogrešnih odluka

VAŠINGTON - Prije i poslije napada na Kapitol hil 6. januara, američki general Mark Milej, svojevremeno načelnik združenog generalštaba oružanih snaga SAD, preduzeo je korake da spriječi Donalda Trampa da "pođe putem pogrešnih odluka" i pokrene nuklearni rat ili napad na Kinu, pišu ugledni novinari Vašington posta, autori nove knjige o bivšem američkom predsjedniku.

Bajden sa djecom na fotografiji, nosili majicu sa Trampovim likom

VAŠINGTON - Fotografija predsjednika SAD Džozefa Bajdena sa djecom koja nose majice sa likom Donalda Trampa i MAGA kačkete pojavila se na društvenim mrežama i izazvala veliku pažnju.

Tramp: Bajden ponizio SAD kao niko do sada u istoriji

VAŠINGTON - Bivši američki predsjednik Donald Tramp poručio je da je zbog katastrofe koja se dogodila u Avganistanu njegov nasljednik Džozef Bajden ponizio SAD više nego bilo koji drugi predsjednik u istoriji.

Tramp tužio Twitter, Facebook, Google

Bivši američki predsjednik Donald Tramp podnio je tužbe protiv Twittera, Facebook i Alphabet Googla, kao i njihovih direktora, navodeći da oni ućutkavaju konzervativne stavove.

Tramp se vraća, prvi skup poslije nekoliko mjeseci

VAŠINGTON - Bivši američki predsjednik Donald Tramp održaće danas miting u Ohaju, što će biti njegov prvi skup od odlaska iz Bijele kuće, a ujedno i prvi od upada njegovih pristalica na Kapitol u januaru kada je poginulo pet osoba.

Putin: Bajden je karijerista, a Tramp je živopisna osoba

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin ocijenio je američkog predsjednika Džozefa Bajdena kao karijernog političara, dok za bivšeg predsjednika SAD Donalda Trampa misli da je upečatljiva ličnost.

Tramp Bajdenu pred sastanak sa Putinom: Nemojte da zaspite

MOSKVA - Bivši američki predsjednik Donald Tramp poželio je svom nasljedniku Džozefu Bajdenu sreću u pregovorima sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

Tramp: Bajden kriv za eskalaciju nasilja između Izraela i Hamasa

VAŠINGTON - Bivši američki predsjednik Donald Tramp optužio je aktuelnog predsjednika SAD Džozefa Bajdena da je kriv za eskalaciju nasilja između Izraela i Hamasa.

Kim Kardašijan zvanično milijarderka, Donald Tramp pao za 300 mjesta

Forbs je objavio godišnju listu svjetskih milijardera, a prvi put na njoj se našla i slavna Kim Kardašijan.

Najčitanije