Donald Tramp

Tramp će imati završni govor na forumu u Davosu

ŽENEVA - Američki predsjednik Donald Tramp će održati završni govor na Svjetskom ekonomskom forumu (WEF) u Davosu koji počinje naredne nedjelje, saopštili su danas organizatori WEF-a.

DW: Nuklearni sporazum sa Iranom i Trampov ultimatum

BERLIN - Nuklearni sporazum sa Iranom i dalje je na snazi – za sada. Donald Tramp je postavio ultimatum. U roku od 120 dana sporazum bi trebalo da se poboljša ili se SAD iz njega povlače. Džamšid Farugi upozorava na posljedice.

Salvador uputio protestno pismo SAD zbog Trampa

SAN SALVADOR - Ministar spoljnih poslova Salvadora poslao je protestno pismo Sjedinjenim Državama povodom navodnih komentara predsednika SAD Donalda Trampa da migranti dolaze iz "vuko..bina".

Ambasador: Podnosim ostavku, nisam u stanju da služim Trampu

Ambasador SAD u Panami Džon Fili, karijerni diplomata i bivši helikopterski pilot marinaca, podnio je ostavku.

'Time' na naslovnu stranu stavio Trampa kako gori

NJUJORK - Časopis 'Time' ponovo je na naslovnu stranu stavio predsjednika SAD Donalda Trampa, a ovog puta su mu od kose napravili vatru.

Tramp demantovao da je koristio vulgarne riječi

Američki predsjednik Donald Tramp demantovao je danas da je koristio vulgarne izraze kada je govorio o Haitiju, El Salvadoru i Afričkim zemljama.

Tramp optužio agenta FBI za izdaju

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp optužio je "za izdaju" agenta Federalnog istražnog biroa (FBI) koji je isključen iz istrage specijalnog savjetnika Roberta Malera o navodnom ruskom miješanju u izbore u SAD.

Tramp želi migrante iz Norveške, a ne one iz "odvratnih zemalja"

VAŠINGTON - Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donald Tramp je tokom sastanka u Bijeloj kući iznio kritike na račun migranata iz pojedinih zemalja Latinske Amerike i Afrike, te poručio da oni "dolaze iz odvratnih zemalja"

Tramp otkazao posjetu Londonu

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp otkazao je za sljedeći mjesec najavljenu posjetu Londonu, a kao razlog za to je naveo da nije "veliki fan" nove ambasade SAD koju je trebalo da otvori u britanskoj prijestonici.

Očekuje se da će Tramp uvesti nove sankcije Teheranu

VAŠINGTON - Ministar finansija SAD Stiven Mnučin izjavio je da očekuje da američki predsjednik Donald Tramp uvede nove sankcije Iranu, prenijeli su američki mediji.

Reklame

Najčitanije