Donald Tramp

Pojavila se optužnica - planirao da ubije Trampa 2020.

NJUJORK - Protiv muškarca iz Njujorka podignuta je optužnica jer je prijetio da će ubiti bivišeg predsjednika SAD Donalda Trampa, pokazali su sudski dokumenti.

Ivanka i Donald Tramp Džunior odbili svjedočiti o poslovanju svog oca

Donald Trump Džunior i Ivanka Tramp, djeca bivšeg američkog predsjednika, odbila su svjedočiti u istrazi o navodnoj prevari u vezi s poslovanjem kompanije njihovog oca.

Njujorško tužilastvo pozvalo Trampovu djecu da svjedoče

NJUJORK - Državno tužilaštvo Njujorka uručilo je sudske pozive djeci Donalda Trampa, Ivanki i Donaldu Džunioru, a u okviru istrage o tome da li je Trampova poslovna organizacija manipulisala vrijednostima svoje imovine, prenio je Njujork tajms citirajući sudske dokumente.

Dokumenata iz perioda Trampovog mandata neće biti objavljena

VAŠINGTON - Odbor američkog Predstavničkog doma koji istražuje nasilni upad 6. januara u zgradu Kongresa na Kapitol hilu, pristao je da odloži zahtjev za objavu stotina dokumenata povezanih s administracijom bivšeg predsjednika Donalda Trampa, i tako izašao u susret zahtjevima Bijele kuće i aktuelnog predsjednika Džozefa Bajdena.

Bajden zahvalan Trampu što podržava vakcinaciju

VAŠINGTON - Bijela kuća je zahvalna bivšem predsjedniku SAD Donaldu Trampu što je primio treću dozu i promoviše vakcinu protiv kovid-19, saopštila je danas portparolka Džen Psaki.

Bajden: Planiram kandidaturu 2024, posebno ako Tramp bude tu

VAŠINGTON - Predsjednik SAD Džozef Bajden izjavio je da zasad samo planira da se kandiduje ponovo na sljedećim izborima 2024. godine, a ako se njegov prethodnik Donald Tramp takođe kandiduje, to samo povećava vjerovatnoću za njegovu novu kandidaturu.

Trampa izviždala vlastita publika kad je rekao da je uzeo buster

Dio vlastite publike izviždao je Donalda Trampa kad je priznao da je uzeo buster dozu vakcine.

Trampov naknadni uspjeh: Američke firme vraćaju proizvodnju u zemlju

Džejmsa Vajnera je teško pogodilo to što ga je koncern "Džonson i Džonson“ ostavio na cjedilu. Prije toga je Vajnerova kompanija zarađivala milione na osnovu porudžbina koncerna.

Bivši Trampov advokat: Neće se kandidovati, samo uzima novac od ljudi

Mišel Koen, bivši advokat Donalda Trampa, kazao je da se bivši predsjednik SAD neće ponovo kandidovati za predsjednika 2024. godine.

Tramp prodao prava na zakup hotela blizu Bijele kuće

NJUJORK - Kompanija "Tramp organizacija" postigla je dogovor o prodaji prava na zakup hotela "Tramp internešenel" u Vašingtonu DC investicionom fondu CGI Merčant Grupa za 375 miliona dolara, izvijestili su američki mediji.

Najčitanije