Donald Tusk

Borenović se žalio Tusku na Dodika

BANJALUKA - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović uputio je pismo predsjedniku Evropske narodne partije Donaldu Tusku u kojem se žali na, kako je naveo, antievropsko djelovanje srpskog člana Predsjedništva BiH i predsjednika SNSD-a Milorada Dodika.

Tusk: Bregzit jedna od najvećih grešaka

LONDON - Bregzit je jedna od najvećih grešaka u istoriji Evropske unije, izjavio je bivši predsjednik Evropskog savjeta Donald Tusk.

Tusk: Tramp jedan od najvećih izazova za EU

BERLIN - Predsjednik SAD Donald Tramp predstavlja jedan od najvećih izazova za Evropsku uniju, jer se moli za raspad evropskog bloka, izjavio je danas predsjednik Evropskog savjeta Donald Tusk.

Donald Tusk izabran za predsjednika EPP-a

ZAGREB - Donald Tusk izabran je za novog predsjednika Evropske narodne partije (EPP).

Tusk: Zagreb bi mogao biti zadužen za pregovore sa Londonom

ZAGREB - Hrvatska bi mogla da bude zadužena za pokretanje pregovora sa Velikom Britanijom nakon Brexita, izjavio je odlazeći predsjednik Evropskog savjeta Donald Tusk.

EU i zvanično odobrila odlaganje Brexita

BRISEL - Predsjednik Evropskog savjeta Donald Tusk rekao je da je EU zvanično odobrila odgađanje Brexita do kraja januara naredne godine.

Tusk preporučuje odgađanje Brexita

BRISEL - Predsjednik Evropske komisije Donald Tusk izjavio je da će preporučiti da EU odobri zahtjev Velike Britanije za odgađanje Brexita.

Tusk optimističan o dogovoru za Brexit

NIKOZIJA - Predsjednik Evropskog savjeta Donald Tusk izjavio je danas da je primijetio znakove koji ulivaju optimizam da bi dogovor o Brexitu mogao biti postignut.

Tusk u UN-u: Mnogi političari koriste laži da bi ostali na vlasti

NJUJORK - Predsjednik Evropskog savjeta Donald Tusk izjavio je u četvrtak da mnogi političari lažu kako bi ostali na vlasti.

Tusk traži od EP da odobri imenovanje Ursule von der Leyen

BRISEL - Predsjednik Evropskog savjeta Donald Tusk u četvrtak je zatražio od Evropskog parlamenta da odobri imenovanje Njemice Ursule von der Lejen kao naredne čelnice Evropske komisije.

Najčitanije