Donator

Pomoć dobile 104 porodice, donator ostao anoniman

DOBOJ - Devet mjeseci poštar Ninoslav Žarić iz Kožuha nosio je u svojoj torbi koverte koje su roditelji trećeg i četvrtog djeteta iz gradova Eparhije zvorničko-tuzlanske slali u Osječane kako bi konkurisali za sredstva koja je dijelio anonimni donator, da bi se na kraju i njegovo ime našlo na spisku darodavca.

Donorske kartice potpisalo 50.000 ljudi

BANJALUKA, SARAJEVO - Darivanje organa nakon smrti je najveći čin ljudske solidarnosti, nesebičnosti i humanosti - ispisano je na donorskim karticama koje svi građani BiH mogu izvaditi, čak i putem interneta, ako žele svoje organe da daruju nakon smrti.

Anonimni dobrotvor ispunjava obećanje: Maloj Metohiji poklon od 2.000 KM

DOBOJ - Maloj Metohiji srećno rođenje i neka je sreća prati kroz život, žele donator i njegov zastupnik, napisao je anonimni dobrotvor u poklon čestitki u kojoj se nalazilo 2.000 KM, a koju je porodici Radovanović iz Kostajnice, kod Doboja, uručio njegov zastupnik Saša Živanović, direktor škole u Osječanima.

Anonimni dobrotvor svakom 3. i 4. djetetu daruje po 2.000 KM

DOBOJ - Beba rođena prije tri dana u domu porodice u selu Kostajnica, inače četvrto dijete ovih roditelja, mogla bi biti prva koja će dobiti novčani dar od anonimnog dobrotvora sa dobojskog područja.

Tajnoviti donator ponovo obradovao Saničane

KLJUČ - Anonimni donator, putem svog posrednika, darovao je početkom ove godine novih 5.000 maraka za realizaciju nekoliko projekata od društvenog značaja na području Sanice, varošice udaljene petnaestak kilometara od Ključa. Ovu informaciju potvrdio nam je sekretar ove mjesne zajednice Senad Hadžić, istakavši kako je donator i ovoga puta izričito insistirao na potpunoj anonimnosti, a donacija je realizovana preko posrednika.

Nemanja Matić anonimni donator koji je platio liječenje Dušanu

Nemanja Matić, srpski fudbaler, anonimni je donator koji je za malog Dušana Todorovića uplatio neophodnih 70.000 evra kako bi otputovao na liječenje u Barselonu.

Anonimni donator djeci iz Doma poklonio obuku u 'Robokidsu'

BANJALUKA - Anonimni donator finansiraće obuku za četvoro djece iz Doma "Rada Vranješević" u prvom "Robokids centru" u RS.

Najčitanije