Donji Vakuf

Donji Vakuf zavijen u crno: "Sve je stalo, najvrednije je otišlo u djeliću sekunde"

BUGOJNO - Dvojica maloljetnika Alija Š. (17) i Eldin D. (17) i dvadesetčetvorogodišnjak Džejlan E. iz Donjeg Vakufa poginuli su kod Bugojna u sudaru dva automobila, a u toj nesreći dvije osobe su povrijeđene.

Motociklista povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi kod Donjeg Vakufa

DONJI VAKUF – Teška saobraćajna nezgoda dogodila se na putu Turbe - Donji Vakuf i u njoj je motociklista zadobio povrede.

Vlada FBiH: Saglasnost za brzi put Lašva - Donji Vakuf

SARAJEVO - Federalno Ministarstvo prostornog uređenja dalo je urbanističku saglasnost za izgradnju dionice brzog puta Lašva petlja - Nević Polje, kao dijela brzog puta Lašva - Donji Vakuf, sa pratećim objektima, saopšteno je iz Vlade Federacije BiH.

Jedna osoba poginula u sudaru kamiona i auta kod Donjeg Vakufa

DONJI VAKUF - U teškom sudaru kamiona i automobila koji se danas dogodio na magistralnom putu M5 kod Donjeg Vakufa poginula je jedna osoba.

Sudar vozila Hitne pomoći i citroena, jedno povrijeđeno

TRAVNIK - Na magistralnom putu Donji Vakuf – Travnik, na planinskom prevoju Komar, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je povrijeđena jedna osoba.

Motociklista povrijeđen u sudaru s traktorom

Za sada nepoznati motociklista povrijeđen je nakonšto se sudario s traktorom na magistralnom putu Gornji Vakuf/Uskoplje - Bugojno.

Vozilo OS BiH sletjelo sa puta, kilometarske kolone kod Travnika

TRAVNIK - Vozilo Oružanih snaga Bosne i Hercegovine sletjelo je sa puta na prevoju između Travnika i Donjeg Vakufa, zbog čega je obustavljen saobraćaj na ovom dijelu puta.

Vijećnici ispunili obećanje: Umjesto strankama, 25.000 KM daju studentima

DONJI VAKUF - Kao što su i obećali, Vijećnici Opštinskog vijeća Donji Vakuf danas su usvojili Odluku kojom 25.000 maraka, umjesto za finansiranje političkih stranaka, daju za studentske stipendije.

Optuženi za lažiranje saobraćajki kako bi naplatili osiguranje

JAJCE - Opštinski sud u Jajcu potvrdio je optužnicu Kantonalnog tužilaštva Travniku protiv Ajdina Kadunića, Mukadese Kadunić te Irzala Mangafića koja je proitv njih podignuta zbog sumnje da su fingirali saobraćajne nezgode i doveli u zabludu policijske službenike da sačine izvještaje o izvršenom prekršaju sa lažnim podacima, a radi namirenja štete od osiguravajućih društava

Umjesto u stranačkoj kasi, novac u džepovima studenata

DONJI VAKUF - Svi redovni studenti iz Donjeg Vakufa koji zadovolje propisane kriterijume trebalo bi da za ovu akademsku godinu dobiju stipendije zahvaljujući ni manje ni više nego - lokalnim vijećnicima.

Najčitanije