Doručak

Doručak za mamurne: Srećan 1. januar

Vrijeme praznika, je vrijeme kada mnogi od nas pretjeraju. Neki pretjeruju s hranom, nabace čak nekoliko kilograma više za vrijeme praznika, jer ne mogu da odole ukusnim poslasticama, dok drugi pak pretjeraju s alkoholom, i često se moraju nositi s mamurlukom u praznično jutro.

Tri greške koje trebate izbjegavati kod doručka

S obzirom na važnost koju doručak ima ne bismo smjeli da pravimo greške, već bi trebalo da u organizam unesemo one supstance koje su nam neophodne da “izguramo” dan. Evo nekoliko stvari koje bi trebalo da izbjegavate.

Zašto trebate piti mlijeko za doručak?

Istraživanje pokazuje kako konzumiranje mlijeka može pomoći u smanjivanju nivoa glukoze u krvi, što bi moglo pomoći onima koji imaju dijabetes tipa 2.

Egipćanin uhapšen jer je doručkovao sa Saudijkom

U Saudijskoj Arabiji uhapšen je Egipćanin nakon što je na Twitteru objavljen video-snimak na kojem se vidi kako on doručkuje sa ženom u burki, za koju su mnogi pretpostavili da je Saudijka.

Tri najgore vrste doručka koje treba izbjegavati

Doručak je najzdraviji obrok u danu. Njime pokrećemo organizam i pripremamo ga za naporne sate koji su pred njim. Želite li dan započeti ukusno i zdravo te tijelu pružiti energiju, izbjegavajte ove tri vrste doručka.

Preskakanje doručka može da prouzrokuje vrlo neprijatan problem

Dobro je poznato da je doručak najvažniji obrok u danu jer podstiče metabolizam i daje potrebnu energiju organizmu.

Doručak za užitak: Palačinke s trešnjama

Iznenadite vaše ukućane i pripremite im ove uksne palačinke za doručak.

Recept za najzdraviji doručak

Ovo je jedan od najzdravijih i najukusnijih doručka, jer u sebi sadrži vitamine i minerale koji poboljšvaju izgled kože, kose, normalizuju metabolizam i snaži organizam.

Spremite zdrav ruski doručak

Parče ražanog hljeba, mlad sir i čaj - doručak je koji sebi priušte mladi Rusi koji mnogo žure.

Tramp: Vjera je centralna za američki život i slobodu

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp objavio je na svom "Tviter" nalogu video sa Nacionalnog molitvenog doručka u Vašingtonu na kojem se vidi i predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović.

Najčitanije