Doručak

Egipćanin uhapšen jer je doručkovao sa Saudijkom

U Saudijskoj Arabiji uhapšen je Egipćanin nakon što je na Twitteru objavljen video-snimak na kojem se vidi kako on doručkuje sa ženom u burki, za koju su mnogi pretpostavili da je Saudijka.

Tri najgore vrste doručka koje treba izbjegavati

Doručak je najzdraviji obrok u danu. Njime pokrećemo organizam i pripremamo ga za naporne sate koji su pred njim. Želite li dan započeti ukusno i zdravo te tijelu pružiti energiju, izbjegavajte ove tri vrste doručka.

Preskakanje doručka može da prouzrokuje vrlo neprijatan problem

Dobro je poznato da je doručak najvažniji obrok u danu jer podstiče metabolizam i daje potrebnu energiju organizmu.

Doručak za užitak: Palačinke s trešnjama

Iznenadite vaše ukućane i pripremite im ove uksne palačinke za doručak.

Recept za najzdraviji doručak

Ovo je jedan od najzdravijih i najukusnijih doručka, jer u sebi sadrži vitamine i minerale koji poboljšvaju izgled kože, kose, normalizuju metabolizam i snaži organizam.

Spremite zdrav ruski doručak

Parče ražanog hljeba, mlad sir i čaj - doručak je koji sebi priušte mladi Rusi koji mnogo žure.

Tramp: Vjera je centralna za američki život i slobodu

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp objavio je na svom "Tviter" nalogu video sa Nacionalnog molitvenog doručka u Vašingtonu na kojem se vidi i predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović.

Cvijanovićeva prisustvovala molitvenom doručku u Vašingtonu

VAŠINGTON - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović prisustvovala je 66. Nacionalnom molitvenom doručku koji se tradicionalno održava u Vašingtonu, a čiji je domaćin predsjednik SAD Donald Tramp.

Cvijanović na Nacionalnom molitvenom doručku

BANJA LUKA - Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović, na poziv članova Kongresa Sjedinjenih Američkih Država (SAD), prisustvovaće sutra, Nacionalnom molitvenom doručku čiji je domaćin predsjednik SAD-a Donald Tramp.

Doručak za mamurne: Srećan 1. januar

Vrijeme praznika, je vrijeme kada mnogi od nas pretjeraju. Neki pretjeruju s hranom, nabace čak nekoliko kilograma više za vrijeme praznika, jer ne mogu da odole ukusnim poslasticama, dok drugi pak pretjeraju s alkoholom, i često se moraju nositi s mamurlukom u praznično jutro.

Najčitanije