Dostava

Besplatna donesi dostava do kraja mjeseca

Internet servisi danas su u vrhu popularnosti i umnogome nam olakšavaju život.

Prodavnice i marketi u Banjaluci besplatno dostavljaju namirnice

Prodavnice i marketi na području grada su zbog novonastale situacije u vezi sa virusom korona uveli besplatnu dostavu namirnica i ostalih potrepština kupcima kako bi se u ovoj teškoj situaciji solidarisali sa njima i pomogli im da prebrode ovaj period.

Akcija "Niste sami": Svakodnevno isporuče oko 200 paketa

Svakodnevno dostavljamo osnovne životne namirnice na oko 200 adresa širom grada, a danas imamo prvu besplatnu dostavu lijekova za osobe starije od 65 godina, rekao je za "Nezavisne" Boris Tomić, direktor servisa "Ceger", koji vrši besplatnu dostavu paketa u okviru gradske akcije "Niste sami".

Počinje dostava namirnica starim i bolesnim u Banjaluci

BANJALUKA - Grad Banjaluka od danas je omogućio dostavu hrane i drugih namirnica starijim, bolesnim i nemoćnim osobama, a servis će biti aktivan sve dok traje epidemiološka situacija u vezi sa virusom korona.

Roboti i autonomna vozila će zajedno isporučivati hranu i pakete

Kompanija Ford istražuje načine na koje bi roboti i autonomna vozila u budućnosti mogli da rade zajedno prilikom isporuka paketa, hrane, te druge robe.

Wish jeftinim proizvodima zarađuje milione

​NJUJORK - Iako je ustaljenija online kupovina putem "eBaya" ili "Alibabinog" "AliExpressa", platforma za online trgovinu "Wish" postaje sve veća konkurencija na tom tržištu.

Minimalna dostava 9,01 KM: Dostave od četiri ili pet KM krše Zakon

Agencija za poštanski promet BiH pokrenula je postupak izdavanja prekršajnih prijava za privredne subjekte koji krše odredbe licence i koji je ne posjeduju, a obavljaju poštanske usluge.

Dostava u RS sve učestalija: Na kućnu adresu stižu namirnice, frizeri i nalazi

BANJALUKA - S ciljem da sebi olakšaju svakodnevicu sve češće na vrata potrošača u RS kucaju frizeri i kozmetičari, a na kućnu adresu dolaze im i namirnice, nalazi, lijekovi, pilići, cvijeće pa čak i oprana garderoba.

Alibaba počela da koristi dronove za dostavu

Kineski div za e-trgovinu Alibaba je u utorak objavio kako je upotrijebio dronove za dostavu paketa preko vode prvi put…

Amazon će robu isporučivati u kuću i kad u njoj nema nikoga

Internetski trgovački gigant Amazon pokrenuo je u Sjedinjenim Američkim Državama isporuku naručene robe pomoću "daljinskog upravljanja", koja omogućuje da se paketi unesu u kuću ili stan čak i ako tamo nema nikoga.

Najčitanije