Dr Miroslav Zotović

U banji Slatini liječiće se 262 ratna vojna invalida

LAKTAŠI - Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republika Srpske Duško Milunović i direktor Zavoda za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović" Goran Talić potpisali su danas u Slatini kod Laktaša ugovor o banjskoj rehabilitaciji ratnih vojnih invalida i članova porodica poginulih boraca proteklog rata.

Djeca priredbom u "Zotoviću" ugostila premijera

BANJALUKA - Povodom vaskršnjih praznika Radovan Višković, premijer RS, posjetio je danas Dječje odjeljenje Zavoda za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović" u Trapistima, kao i banjski kompleks u Slatini, gdje je poručio da zaposleni u ovoj ustanovi svoj posao obavljaju vrhunski.

U zavodu "Dr Miroslav Zotović" postavljena ljuljaška za djecu koja koriste invalidska kolica

BANJALUKA - Na igralištu Zavoda za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović" u Banjaluci danas je postavljena specijalno dizajnirana parkovska ljuljaška namijenjena za djecu koja koriste invalidska kolica, saopšteno je iz ovog zavoda.

Čubrilović podijelio paketiće djeci u Zavodu

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović posjetio je danas Zavod za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović" u Banjaluci i uručio nikoljdanske paketiće djeci koja borave na rehabilitaciji u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Zavod "Dr Miroslav Zotović" preuzeo "Slateks": Prvi pacijenti do kraja godine

BANJALUKA - Zavod za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović", uplatom druge tranše sredstava, preuzeo je objekat Gerontološkog centra "Slateks" u Slatini, a koji je izlicitiran u avgustu ove godine.

Otvoren novoizgrađeni smještajni kompleks Zavoda "Dr Miroslav Zotović"

LAKTAŠI - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i Goran Talić, direktor Zavoda za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović", otvorili su danas u Slatini kod Laktaša novi smještajni kompleks Zavoda sa terapijskim centrom, u šta je uloženo 25.778.000 KM.

Čubrilović podijelio mališanima 70 paketića

BANJALUKA - Djeca u Zavodu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović" u Banjaluci danas su dobila 70 nikoljdanskih paketića koje im je podijelio Nedeljko Čubrilović, predsjednik Narodne skupštine RS.

Najčitanije