Draško Stanivuković

Topić: Stanivukovićem upravljaju stranci

BANJALUKA - Dragoslav Topić, odbornik SNSD-a u Skupštini grada Banjaluka, rekao je da su maske pale i da je jasno da Draškom Stanivukovićem upravljaju stranci kao i njegvim strranačkim kolegama, prije svega Jelenom Trivić.

Usvojen novi cjenovnik za javni prevoz u Banjaluci

BANJALUKA - Novi cjenovnik u banjalučkom javnom prevozu usvojen je danas na sjednici Skupštine grada.

SNSD: Nećemo učestvovati u igrama Stanivukovića

BANJALUKA - SNSD Banjaluka poručio je Drašku Stanivukoviću, gradonačelniku, da neće podržati rebalans budžeta grada dok ne budu ispoštovane odluke Skupštine grada.

Stanivuković: 98 posto stanovništva ima vodu, vanredna situacija na snazi

BANJALUKA - Mjere koje smo uspostavili dale su ogromne pomake, u većini MZ je redovno vodosnabdijevanje. Danas vode ima u Potkozarju, Ljubačevu, Donjoj Piskavici, a Verići će u poslijepodnevnim časovima dobiti vodu, rekao je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, nakon sjednica Štaba za vanredne situacije grada Banjaluka.

Stanivuković o vodosnabdijevanju: Mjere dale efekat

BANJALUKA - Štab za vanredne situacije grada Banjaluka održao je danas sjednicu zbog problema s vodosnabdijevanjem u pojedinim dijelovima grada, a mjere koje su na snazi u osam MZ dale su efekat, rekao je gradonačelnik Draško Stanivuković, koji je ujedno i komandant Štaba.

Stanivuković u Donjim Kolima: Radovi na vodovodnoj mreži u avgustu

BANJALUKA - Radovi na izgradnji vodovodne mreže u Donjim Kolima počeće u avgustu, rekao je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke.

Mostovi u Česmi i Docu posvađali Stanića i Stanivukovića

Izgradnja mostova u Česmi i Docu je na jučerašnjoj sjednici Skupštine grada posvađala gradonačelnika Draška Stanivukovića i Nevena Stanića, odbornika Ujedinjene Srpske.

Stanivuković: Na narednom sastanku Kolegijuma uputiti Odluku o neradnoj nedjelji

BANJALUKA - Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, je istakao da će na narednom sastanku Kolegijuma u Skupštinu uputiti Odluku o neradnoj nedjelji za radnike u trgovinama na području grada.

Stanivuković predao nove dokaze u slučajevima "Vodovod", "Ekvator" i "Kiseonik"

BANJALUKA - Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, predao je danas urgenciju Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka i tom prilikom iznio nove dokaze u slučajevima "Ekvator", "Kiseonik" i "Vodovod".

Kredit za toplovodnu mrežu posvađao Stanivukovića i većinu

BANJALUKA - Nastavak 13. redovne sjednice Skupštine grada Banjaluka završen je danas, a odbornici i rukovodstvo gradskog parlamenta su iscrpili 68 tačaka dnevnog reda.

Stanivuković posjetio Ferhadiju i čestitao Bajram

BANJALUKA - Povodom Ramazanskog bajrama, Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke posjetio je Ferhat-pašinu džamiju, susreo se sa muftijom banjalučkim Nusretom ef. Abdibegovićem, i tom prilikom istakao da je srećan što zajedno sa Bošnjacima u Banjaluci može da podijeli sreću i radost ovog velikog praznika.

Stanivuković: Tužba prevoznika je opravdana

BANJALUKA - Najavljena tužba prevoznika je opravdana sa aspekta da ugovorene obaveze nisu ispoštovane, rekao je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, nakon što su jutros prevoznici protestvovali ispred Gradske uprave i najavili da će podnijeti tužbu protiv grada.

Stanivuković posjetio Jasenovac

BANJALUKA - Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, prisustvovao je danas molitvenom sjećanju na 77. godišnjicu Proboja jasenovačkih logoraša i 80. godišnjicu Bitke na Kozari, te početku akcije Diane Budisavljević spasavanja djece iz logora Mlaka i Stara Gradiška.

Stanivuković: Šmit je realnost, poručiću mu da sam protiv bonskih ovlaštenja

BANJALUKA – Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, rekao je da je protiv bonskih ovlaštenja što će reći i Kristijanu Šmitu, visokom predstavniku u BiH kojeg ne priznaje Republika Srpska, sa kim bi se trebao sastti nakon vaskršnjih praznika.

Stanivuković najavio povećanje plata radnicima Gradske uprave

Radnici Gradske uprave Banjaluka imaće veće plate, najavio je Draško Stanivuković, gradonačelnik, objavljeno je na stranici grada.

Najčitanije