Draško Stanivuković

Borenović o privođenju Stanivukovića: Uvreda za RS i BiH

BANJALUKA - Branislav Borenović, predsjednik PDP-a, kritikovao je crnogorske vlasti nakon hapšenja poslanika ove stranke u Narodnoj skupštini RS Draška Stanivukovića poručivši da se radi o ''uvredi za RS i BiH''.

Stanivuković pušten na slobodu, zabranjen mu ulazak u Crnu Goru

PODGORICA – Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, koji je sinoć priveden u Crnoj Gori zbog učešća na litijama, pušten je isto veče na slobodu.

Draško Stanivuković priveden u Crnoj Gori zbog učešća u litiji

Policija Crne Gore privela je večeras Draška Stanivukovića, poslanika PDP, koji se nalazi u Crnoj Gori.

Savez penzionera i potomaka podržao Stanivukovića za gradonačelnika Banjaluke

BANJALUKA – PDP-ov kandidat za gradonačelnika Banjaluke Draško Stanivuković potpisao je danas koalicioni sporazum sa Savezom penzionera i potomaka koji su na taj način dali podršku njegovoj kandidaturi za gradonačelnika.

Stanivuković zajednički kandidat PDP-a i SDS-a za gradonačelnika Banjaluke

BANJALUKA - Draško Stanivuković (PDP) biće na predstojećim lokalnim izborima zajednički kandidat PDP-a i SDS-a za gradonačelnika Banjaluke.

Zvanično: Stanivuković kandidat za gradonačelnika Banjaluke

BANJALUKA - Draško Stanivuković biće kandidat PDP-a za gradonačelnika Banjaluke, potvrdio je danas na konferenciji za novinare predsjednik ove stranke Branislav Borenović.

Opozicija predstavlja kandidata za gradonačelnika Banjaluke u nedjelju

BANJALUKA - Konačnu odluku o kandidatu opozicije za mjesto gradonačelnika Banjaluke javnosti ćemo saopštiti u nedjelju, a svi koalicioni partneri će podržati našeg kandidata, rekao je za "Nezavisne" Draško Stanivuković, narodni poslanik PDP-a u NS RS i potencijalni kandidat PDP-a za gradonačelnika Banjaluke.

Trivićeva i Stanivuković u igri, SDS nije odlučio

BANJALUKA - Iako je banjalučki PDP izbacio ime jednog kandidata za gradonačelnika Banjaluke, opozicione stranke još nisu postigle dogovor ko će izaći na megdan Igoru Radojičiću, aktuelnom prvom čovjeku grada na Vrbasu i ponovnom kandidatu SNSD-a za tu funkciju.

Stanivuković: Novi poslovnik ukida demokratiju u Narodnoj skupštini

BANJALUKA – Ako Narodna skupština RS izglasa novi poslovnik o radu to će značiti gašenje demokratije i slobodnog izražavanja narodnih poslanika na sjednicama, rekli su na pres konferenciji Draško Stanivuković i Jelena Trivić, poslanici PDP-a u parlamentu.

Stanivuković: Opozicija će podnijeti prijave protiv Dodika i Lukača

BANJALUKA - Draško Stanivuković, poslanik PDP-a, najavio je da će on i ostali poslanici opozicije podnijeti krivične prijave protiv Milorada Dodika, srpskog člana Predsjedništva BiH i lidera SNSD-a, i Dragana Lukača, ministra unutrašnjih poslova RS, zbog neovlaštenog prisluškivanja poslanika opozicije.

Najčitanije