Draško Stanivuković

Cvijanović: Proces imunizacije u RS odvija se bolje nego u FBiH

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je u intervjuu Srni da su svi suočeni s problemima u nabavci vakcina protiv virusa korona, pa i oni koji pripadaju sistemu Evropske unije, ali ipak se može reći da se proces imunizacije u svim opštinama u Srpskoj odvija solidno, a uz najavljene količine koje će stići tokom ove sedmice i aprila, to će ići i brže i s većim obuhvatom stanovnika.

SNSD Stanivukoviću: Da su vam građani na prvom mjestu, ne biste dozvolili smeće

BANJALUKA – Gradski odbor SNSD u Banjaluci saopštio je večeras da su zlonamjerne tvrdnje gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivuković da je grad zatrpan smećem zbog neusvajanja budžeta i da će se pogoršati higijena u gradu.

Stanivuković uputio dopis Dodiku za sastanak oko budžeta

BANJALUKA - Uputio sam danas zvaničan dopis Miloradu Dodiku za sastanak oko budžeta grada, rekao je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke nakon sastanka sa direktorima javnih ustanova povodom novonastale situacije oko neusvajanja budžeta grada.

Stanivuković: Usvajanje budžeta ili blokada grada

BANJALUKA - Neophodno je usvojiti budžet na sjednici Skupštine grada u utorak jer će, u suprotnom, doći do blokade gradskih finansija i mogućnosti bilo kakvih isplata, apelovao je gradonačelnik Draško Stanivuković danas na sastanku s odbornicima u Skupštini grada i poslanicima Narodne skupštine RS.

Stanivuković poručio Golićevoj: Grad traži bageristu

BANJALUKA - Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke povodom odluke Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske da poništi odluku Urbanističko-građevinske inspekcije Grada Banjaluka za rušenje "Kajak terase" napisao je na svojoj Facebook stranici da su u procesu izbora bageriste koji će završiti posao u vezi objekta "Kajak terase".

Skupština zadužila Stanivukovića da obezbijedi više novca za Dom zdravlja i UKC

BANJALUKA - Skupština grada Banjaluka zadužila je zaključkom gradonačelnika Draška Stanivukovića da u gradskom budžetu za ovu godinu obezbijedi više sredstava za Dom zdravlja i Univerzitetski klinički centar Republike Srpske da bi se uspješno borili sa virusom korona.

Vlado Đajić: Pozivam Gradsku upravu da pomogne UKC RS

BANJALUKA - Troškovi Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske su ogromni i pozivam Gradsku upravu da nađe sredstva u budžetu i pomogne nam, rekao je Vlado Đajić, direktor ove zdravstvene ustanove.

Dragana Čavka: Demantujem optužbe Stanivukovića

Dragana Čavka, bivša Ristić, pomoćnik ministra za turizam i ugostiteljstvo u Vladi RS, demantovala je optužbe gradonačelnika Banjaluka Draška Stanivukovića.

Mitrović: Tužiću Stanivukovića za klevetu

Vedran Mitrović, bivši direktor "Akvane" za "Nezavisne", rekao je da su ove optužbe potpuna laž, te da njegova porodica najviše ispašta i noćima ne spava.

Sastanak Viškovića i Stanivukovića: Za projekte u Banjaluci više od 50 miliona KM

BANJALUKA - Projekti za 2021. godinu za Banjaluku planirani su u iznosu od preko 50 miliona KM, rekao je danas Radovan Višković, predsjednik Vlade RS, nakon sastanka sa Draškom Stanivukovićem, gradonačelnikom Banjaluke.

Najčitanije