Draško Stanivuković

Lukač ne odustaje od zabrane slikanja policajaca, Stanivuković najavio izložbu fotografija

BANJALUKA – Nacrt zakona o policiji i unutrašnjim poslovima i Nacrt zakona o javnom redu i miru ostali su na dnevnom redu Narodne skupštine RS nakon što su poslanici većinom glasova odbili prijedlog poslanika Draška Stanivukovića da se oni skinu s dnevnog reda.

Stanivuković: Uputićemo dva nacrta zakona u parlamentarnu proceduru

​BANJALUKA - Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković rekao je danas da će ova stranka ove sedmice u redovnu parlamentarnu proceduru uputiti nacrt zakon o zaštiti prava na slobodu i život bez straha i nacrt zakona o izmjenama i dopunama Krivičnog zakonika Srpske u vezi sa zaštitom novinara u vršenju službene dužnosti.

Stanivuković najavio inicijativu: Nedjelja da bude neradna za sve građane

BANJALUKA - Draško Stanivuković, poslanik u Narodnoj skupstini RS, danas je održao pres konferenciju na kojoj je protestvovao zbog radne nedjelje i toga što TC "Delta Planet" radi do 22.00 časa, a da još uvijek ta odluka nije donesena.

Ograničiti marže na medicinska pomagala

​BANJALUKA – Odbor za predstavke, prijedloge i društveni nadzor postigao je jutros dogovor kako riješiti problem nastao nakon afere 'Pelene' u vezi s lošim kvalitetom medicinskih pomagala.

Stanivuković: Neće me zaustaviti krivične prijave

BANJALUKA - Poslanik Partije demokratskog progresa (PDP) Draško Stanivuković izjavio je danas da nije iznenađen novom prijavom koju je protiv njega podnijela banjalučka policija, ističući da što ga više krivično gone, on više radi.

Podnesen izvještaj protiv Stanivukovića i Begića

BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka podnijeli su banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica čiji su inicijali I.B. iz Prijedora i D.S. iz Banjaluke zbog dva krivična djela neovlašćeno prisluškivanje i tonsko snimanje.

PDP traži od MUP-a RS zaštitu za Stanivukovića

​BANJALUKA - PDP danas je uputio zahtjev Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske da se dodjeli fizička zaštita Drašku Stanivukoviću, poslaniku ove stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske, izjavila je danas Anja Petrović, portparol PDP-a.

PDP osudio uništavanje imovine Draška Stanivukovića

BANJALUKA - Perica Bundalo, šef Kluba poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini RS rekao je danas da traže od MUP-a RS da hitno otkrije ko je uništio automobil Draška Stanivukovića, poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini RS.

Oštećen automobil Draška Stanivukovića

BANJALUKA - Automobil golf 7, čiji je vlasnik Draško Stanivuković, poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini RS noćas je polupan ispred njegove kuće u Banjaluci.

Stanivuković: Nepravda koja se dogodila u Banjaluci biće razmatrana u Ženevi

BANJALUKA - Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković rekao je danas da će o dešavanjima u Banjaluci od kraja decembra i početka januara u vezi sa njegovim privođenjem biti upoznat Komitet za ljudska prava poslanika u Interparlamentarnoj uniji.

Najčitanije