Draško Stanivuković

Crnadak: Nisam dovezao Stanivukovića u Čelinac

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač laže da sam ja dovezao Draška Stanivukovića u Čelinac na polaganje kamena temeljca, rekao je Igor Crnadak, ministar spoljnih poslova BiH.

Šukalo: Crnadak nije zloupotrijebio auto, pomogao je prijatelju

BANJALUKA - Poslanik u Klubu poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Adam Šukalo rekao je da ministar inostranih poslova u Savjetu ministara Igor Crnadak, nakon incidenta u Čelincu, nije zloupotrijebio službeno vozilo, nego je, kako kaže, pomogao prijatelju.

Lukač: Neka Stanivuković razmisli ko su mu prijatelji

BANJALUKA - Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS, rekao je da PDP-ov odbornik Draško Stanivuković treba dobro da razmisli jesu li mu prijatelji oni koji ga guraju u aktivnosti poput jučerašnje u Čelincu.

Dodik: Nikoga nisam napao, nemam potrebu da se izvinjavam

ČELINAC- Nakon današnjeg incidenta u Čelincu prilikom postavljanja kamena temeljca za novi most u ovom gradu, javnosti se obratio Milorad Dodik, predsjednik RS na vanrednoj konferenciji za medije na kojoj je izjavio da nikakvog incidenta nije bilo, osim što je neko poslao djecu sa kamenjem da izazovu nerede.

Stanivuković: Ne osjećam se sigurno, zaštitite me

ČELINAC – Draško Stanivuković, član PDP i kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini RS, nakon današnjeg incidenta u Čelincu, održao je konferenciju za novinare na kojoj su prisustvovali i Mladen Ivanić, počasni član PDP-a i Borislav Borenović, predsjednik PDP.

Ko je koga napao u Čelincu?

ČELINAC – Draško Stanivuković, član PDP i kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini RS objavio je danas na svojoj facebook stranici da ga je u Čelincu napao predsjednik RS Milorad Dodik, da ga je udario i izbio telefon iz ruke. Stanivuković je držeći u ruci kamen, za koji tvrdi da je došao položiti kao kamen temeljac za novi most u tom gradu, rekao da je on slobodan čovjek i da ga je napalo obezbjeđenje predsjednika i premijerke RS.

Stanivuković na protestnoj turneji

BANJALUKA –Mi mladi nastavićemo borbu protiv poskupljenja goriva, a danas od 17 časova planiramo organizovati blokade saobraćaja na Laušu i možda još nekim mjestima u Banjaluci, zatim u Čelincu, Gradišci, Prijedoru i Bijeljini.

Grupa mladih jutros blokirala saobraćaj kod RTRS-a u Banjaluci

BANJALUKA - Nekoliko desetina mladih okupilo se jutros pored zgrade RTRS-a, kod Administrativnog centra Vlade RS, kako bi ponovo blokirali saobraćaj zbog poskupljenja goriva.

Stanivuković uhapšen jer se nije odazvao na poziv na razgovor

BANJALUKA – Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, danas oko 16.50 časova u Banjaluci u ulici Olimpijskih pobjednika, lišili su slobode Draška Stanivukovića (25) iz Banjaluke, jer se nije odazvao na uredno uručen poziv za obavljanje razgovora.

Priveden Draško Stanivuković

BANJALUKA - Draško Stanivuković, odbornik u Skupštini grada Banjaluka, priveden je danas prilikom pokušaja da organizuje nove proteste vozača i blokadu saobraćaja, javlja novinar "Nezavisnih".

Najčitanije