Draško Stanivuković

Stanivuković: Opozicija će podnijeti prijave protiv Dodika i Lukača

BANJALUKA - Draško Stanivuković, poslanik PDP-a, najavio je da će on i ostali poslanici opozicije podnijeti krivične prijave protiv Milorada Dodika, srpskog člana Predsjedništva BiH i lidera SNSD-a, i Dragana Lukača, ministra unutrašnjih poslova RS, zbog neovlaštenog prisluškivanja poslanika opozicije.

Cvijanović: Neprimjereno obraćanje poslanika bez zaštitne maske

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je danas da nije primjereno da se bilo ko od poslanika obraća za govornicom na sjednici Narodne skupštine bez zaštitne maske i odbacila tvrdnje opozicije da građane Srpske dijeli u zavisnosti od političkog opredjeljenja.

Stanivuković uz pomoć saradnika neovlašćeno ušao i snimao voćnjak preduzeća "Fruit Eco"

BANJALUKA - Draško Stanivuković, poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, upao je danas na privatni posjed preduzeća "Fruit Eco" iz Gradiške, čiji je suvlasnik Igor Dodik, sin srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Stanivuković: Nisam negirao genocid u Jasenovcu

BANJALUKA - Draško Stanivuković, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, reagovao je na Srnin tekst objavljen na portalu "Nezavisnih novina" pod naslovom Stanivuković: U Jasenovcu bio veliki zločin, Srbi u RS i Srbiji dva naroda tvrdeći da su određene informacije u istom polutačne.

Stanivuković: U Jasenovcu bio veliki zločin, Srbi u RS i Srbiji dva naroda

SARAJEVO - Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković rekao je da progon 250.000 Srba iz Hrvatske tokom akcije "Oluja" veliki zločin.

Žunić: SNSD podržava izmjene izbornog zakona BiH

BANJALUKA - Šef poslaničkog kluba SNSD-a Igor Žunić rekao je da se SNSD zalaže za izmjene Izbornog zakona BiH radi objektivnosti izbornog procesa.

Šolaja: Za razliku od Stanivukovića, nisam dobila glasove na ljudskoj tragediji

BANJALUKA - Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Dušica Šolaja rekla je da je razlika između nje i poslanika PDP-a Draška Stanivukovića u tome što ona nikada nije dobila glasove na ljudskoj tragediji.

Šolaja: Stanivuković mi je prijetio, ne osjećam se sigurno

Predsjednica Zakonodavnog odbora Narodne skupštine Republike Srpske Dušica Šolaja izjavila je da joj je narodni poslanik Draško Stanivuković uputio prijetnje, zbog čega se ne osjeća bezbjedno i da će zbog toga tražiti zaštitu od nadležnih institucija u Srpskoj.

Stanivuković podnio krivičnu prijavu protiv Lukača

BANJALUKA - Draško Stanivuković, poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, danas je u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka podnio krivičnu prijavu za ugrožavanje sigurnosti i tjelesnu povredu protiv Dragana Lukača, ministra unutrašnjih poslova RS.

Bjelica: Bez zajedničkog nastupa svi smo gubitnici

SOKOLAC - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica izjavio je da će bez zajedničkog nastupa u odbrani interesa Republike Srpske svi u Srpskoj biti gubitnici.

Najčitanije