Draško Stanivuković

Stanivuković ponovo saslušan zbog "Kajaka"

BANJALUKA - Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, ponovo je saslušan u prostorijama banjalučke policije zbog slučaja "Kajak-terasa", potvrđeno je nezvanično za "Nezavisne novine"

Stanivuković u Mostaru: Ne volim zabrane, možda se ipak spustim do Starog mosta

MOSTAR - Nakon što su organizatori tradicionalnih skokova sa Starog mosta, zbog izjava zabrani negiranja genocida, povukli ranije uručenu pozivnicu gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću za današnji događaj u gradu na Neretvi, on je stigao u Mostar i posjetio Sabornu crkvu.

Stanivuković: Mostovi su napravljeni da nas spajaju, a ne da nas dijele

Smatram da ono što se desilo prije skoro 30 godina ne može i ne treba uticati na to da danas uživamo u skokovima i zajedno gradimo mostove zajedništva i saradnje, poručio je gradonačenik Banjaluke Draško Stanivuković.

Stanivuković: Kukavički potez Incka, niko me ne može strpati u zatvor

Valentin Incko, Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini, nametnuo je dopune o Krivičnom zakonu Bosne i Hercegovine o "zabrani i negiranju genocida".

Stanivuković uručio rješenje o besplatnom parkiranju za državljane Srbije

BANJALUKA - Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, održao je danas sastanak sa Vesnom Marinković, konzul-žeranom Konzulata Republike Srbije u Banjaluci, i uručio joj Rješenje o odluci o besplatnom parkiranju za državljane Srbije.

Stanivuković najavio: Građanima Srbije besplatan parking na teritoriji Banjaluke

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković najavio je da će u narednim danima biti donesena Odluka koja će omogućiti građanima Srbije da se besplatno parkiraju na teritoriji grada Banjaluke.

Banjaluka podržala projekat "Zaštitimo planetu"

Manifestacija "Zaštitimo planetu", posvećena promociji važnosti zaštite životne sredine i "Ciljeva održivog razvoja", u organizaciji UNDP-a i Vlade Kraljevine Švedske, otvorena je u parku "Petar Kočić".

Najbolji osnovci dobili sezonske ulaznice za "Aquanu"

BANJALUKA - Kao nagradu za trud i uspjeh koji su ostvarili, najboljim banjalučkim osnovcima su uručene besplatne sezonske ulaznice, koje su im, prema tradiciji, dodijelili grad i Vodeni park "Aquana".

Stanivuković smijenio rukovodioca koji je naredio sječu bandera na Petrićevcu

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković potvrdio je za "Nezavisne novine" da je smijenjen Branko Mišić, šef Odsjeka za investicije i održavanje u Odjeljenju za komunalne poslove, zbog slučaja sječe bandera u naselju Petrićevac.

Stanivuković: Inicijativa za školu u Adi poslata, Ministarstvo: Fale dokumenti

Prethodna gradska administracija je 6. marta 2020. godine uputila inicijativu Ministarstvu prosvjete i kulture RS za osnivanje i izgradnju osnovne škole u naselju Ada, istakao je juče gradonačelnik Draško Stanivuković.

Najčitanije