Draško Stanivuković

Donesena naredba o sprovođenju istrage protiv Stanivukovića

BANJALUKA - Tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka donio je naredbu o sprovođenju istrage protiv poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draška Stanivukovića, te naredio hitno postupanje u tom predmetu, saznaje ATV.

Stanivuković: Protiv mene se vodi montiran proces

BANJALUKA- Draško Stanivuković, poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini RS izjavio je da se protiv njega i još par ljudi vodi "montiran proces".

Draško Stanivuković pušten da se brani sa slobode

BANJALUKA - Narodni poslanik PDP-a Draško Stanivuković pušten je da se brani sa slobode nakon što je ispitan u banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu na okolnosti postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo izazivanja nereda.

Stanivuković sproveden u Tužilaštvo

BANJALUKA – Draško Stanivuković, poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini, sproveden je danas u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

Uhapšen Draško Stanivuković

BANJALUKA - Draško Stanivuković, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, uhapšen je danas oko 18 sati u Banjaluci, javlja reporter N1 televizije. Za njim je u nedjelju raspisana potjernica.

Policija traga i za Draškom Stanivukovićem

BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka tragaju za poslanikom PDP-a u NS RS Draškom Stanivukovićem, koji je učestvovao na sinoćnjim protestima grupe "Pravda za Davida".

Stanivuković pušten iz pritvora

BANJALUKA - Poslanik Partije demokratskog progresa (PDP) u Narodnoj Skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković pušten je danas iz pritvora.

UKC RS: Stanivuković nije hospitalizovan

BANJALUKA - Univerzitetski klinički centar (UKC) Republike Srpske saopštio je da pacijent čiji su inicijali D.S. (25) nije hospitalizovan u ovoj klinici, nakon što je pregled i rendgen snimak pokazao uredne nalaze.

Stanivuković: Ako treba, polagaću zakletvu svaki dan

BANJALUKA - Srđan Mazalica, poslanik SNSD-a, zatražio je od Komisije Narodne skupštine RS za izbor i imenovanje da Draško Stanivuković, poslanik PDP-a, ponovo polaže zakletvu, jer je na sjednici parlamenta, umjesto izgovaranja riječi zakletve, slao poruke s mobilnog telefona.

Mazalica uputio zahtjev da Stanivuković ponovo polaže zakletvu

​BANJALUKA - Poslanik SNSD-a Srđan Mazalica zatražio je od Komisije Narodne skupštine Republike Srpske za izbor i imenovanje da poslanik PDP-a Draško Stanivuković ponovo polaže zakletvu, nakon što je na sjednici parlamenta konstatovano da je prekršio skupštinski Poslovnik jer je, umjesto izgovaranja riječi zakletve, slao poruke sa mobilnog telefona.

Najčitanije