Draško Stanivuković

Stanivuković: Izdvojena sredstva za imovinsko-pravne odnose za most u Česmi

BANJALUKA - Sve je spremno da "Putevi RS" raspišu tender, te da nakon toga počne izgradnja mosta u Česmi, a grad je izdvojio sredstva za imovinsko-pravne odnose i svako zna da dok traje tender i počne izgradnja da se paralelno rješavaju imovinsko-pravni odnosi, rekao je za "Nezavisne" gradonačelnik Draško Stanivuković.

Za Časni krst plivaće i Stanivuković

BANJALUKA - Povodom velikog hrišćanskog praznika Bogojavljenja sutra će u Banjaluci biti održana Bogojavljenska litija i plivanje za Časni krst.

Dodik: Tepić je srpski junak, drugima ne sporimo da slave svoje heroje

​BANJALUKA - Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH, rekao je da je major JNA Milan Tepić srpski heroj.

Stanivuković: Ni mi Hrvatskoj ne određujemo koga će slaviti

​BANJALUKA - Postavljanje ploče majoru Milanu Tepiću u ulici koja nosi njegovo ime godinama, nije akt koji je usmjeren protiv bilo koga, pa ni protiv hrvatskog naroda, rekao je za "Nezavisne novine" Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke.

Šarović i Stanivuković čestitali Dan Republike

​BANJALUKA - Lider SDS-a Mirko Šarović istakao je da dostignuća svetostefanske skupštine moraju ostati u amanet budućim generacijama, jer je svako slovo tada donesene deklaracije prostor slobode srpskog naroda u BiH.

Stanivuković za "Nezavisne": Ne krademo i to je suština onoga što radimo

Istekom prvih 365 dana ispunili smo 85 odsto datih obećanja i ostalo nam je još 15 odsto. Uvjeren sam da ćemo to sve učiniti 2022. godine i u prve dvije godine završiti sve što smo obećali, rekao je u intervjuu za "Nezavisne" Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke.

Stanivuković: Iz amandmanskog masakra izaći sa što manje štete

BANJALUKA - Iz amandmanskog maskara većine jedina opcija je pokušati izaći sa što manje štete i zadržati neke od projekata, kazao je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke tokom skupštinske rasprave o budžetu grada za narednu godinu.

Stanivuković: Budžet progutan, Topić: Gradonačelnik nije sposoban

BANJALUKA - Amandmani skupštinske većine na budžet grada za narednu godinu, koji iznosi oko 169 miliona KM, doveli su ponovo do sukoba između gradonačelnika Draška Stanivukovića i većine u gradskom parlamentu.

Za opremanje kabineta u banjalučkim stručnim školama 100.000 KM

BANJALUKA - Pet srednjih stručnih škola dobiće 100.000 KM iz gradskog budžeta za opremanje kabineta praktične nastave, a u okviru programa čiji je cilj da učenici dobiju adekvatnu obuku za buduća radna mjesta.

U Banskom dvoru obilježena godina mandata Draška Stanivukovića

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluka Draško Stanivuković je zajedno sa građanima, donatorima i kompanijama koje su podržale brojne projekte u gradu u nedjelju u Banskom dvoru obilježio godinu dana mandata.

Najčitanije