Dragan Čavić

Čavić: Republika Srpska je kamen-temeljac BiH

BANJALUKA - Republika Srpska je kamen-temeljac BiH i bez Srpske nema ni BiH, izjavio je Srni predsjednik NDP-a Dragan Čavić, komentarišući namjeru SDA da pred Ustavnim sudom BiH bude preispitan naziv Republika Srpska.

Čavić: NDP-u jedno ministarsko mjesto

BANJALUKA - Narodni demokratski pokret /NDP/ u novoj vladi Republike Srpske imaće jedno ministarsko mjesto, izjavio je večeras predsjednik NDP-a Dragan Čavić nakon razgovora sa mandatarom za sastav nove vlade Srpske Radovanom Viškovićem.

NDP postaje dio vladajuće većine u RS

BANJALUKA - Narodni demokratski pokret (NDP) biće dio vladajuće skupštinske većine u RS, potvrdio je Radovan Kovačević, portparol SNSD-a, nakon sastanka delegacija dvije stranke.

Počeo sastanak delegacija SNSD-a i NDP-a

BANJALUKA - Delegacije SNSD-a i NDP-a, koje predvode lideri tih stranaka Milorad Dodik i Dragan Čavić, počele su sastanak u Banjaluci.

Čavić: NDP započinje razgovore sa SNSD-om

BANJALUKA - Dragan Čavić, lider NDP-a, nakon sjednice Predsjedništva ove stranke rekao je da započinju razgovore sa SNSD-om te poručio da svako ima pravo da mu se ova odluka ne sviđa.

Čavić: Savez za promjene i dalje funkcioniše

BANJALUKA - Dragan Čavić, lider NDP-a, rekao je da koalicija koja je izašla na izbore i dalje funkcioniše.

Čavić: NDP zadržao parlamentarni status

BANJALUKA - Predsjednik Narodnog demokratskog pokreta (NDP) Dragan Čavić izjavio je da je ova partija na izborima ostvarila djelimično planiran rezultat - zadržan je parlamentarni status sa tri ili četiri poslanička mandata u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Čavić: Očekujemo da ostanemo parlamentarna stranka

BANJALUKA - Predsjednik NDP Dragan Čavić rekao je da očekuje da ova stranka nakon današnjeg glasanja na opštim izborima ostane parlamentarna stranka.

Čavić glasao u Ekonomskoj školi u Banjaluci

BANJALUKA - Dragan Čavić, predsjednik NDP-a, glasao je danas u banjalučkoj Ekonomskoj školi i naveo da očekuje veliku izlaznost na izbore.

Čavić: Vratiti borcima pravo na garantovanu penziju

BANJALUKA - Nosilac liste koalicije NDP-NS-SNS-Sloboda za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Dragan Čavić poručio je danas da će zalagati da borcima bude vraćano pravo na garantovanu penziju.

Najčitanije