Dragan Čavić

Svi svojataju fotelju šefa Vlade RS

BANJALUKA - Iako oktobarski opšti izbori nisu ni održani, niti se zna kakav će biti omjer snaga u Narodnoj skupštini Republike Srpske, svaka politička partija već je počela da svojata mjesto premijera Republike Srpske.

Čavić: Aktuelizovati ideju spajanja prugom Bijeljinu i Šamac

BIJELJINA - Predsjednik Narodnog demokratskog pokreta (NDP) Dragan Čavić izjavio je večeras u Bijeljini da ponovo treba aktuelizovati ideju spajanja prugom Bijeljine i Šamca i istakao suštinski značaj razvoja željezničke infrastrukture u Republici Srpskoj.

Čavić: Krajnje vrijeme za promjenu vlasti u RS

BANJALUKA - Predsjednik Narodnog demokratskog pokreta (NDP) Dragan Čavić smatra da treba mnogo uraditi i promijeniti da bi se dobilo pravednije i pravičnije društvo.

Čavić: Realan cilj pet do sedam poslaničkih mandata

BANJALUKA - Predsjednik NDP-a Dragan Čavić rekao je danas da je veoma realan cilj koalicije "NDP Dragan Čavić-NS-SNS-Sloboda" da osvoji pet do sedam poslaničkih mandata na predstojećim opštim izborima.

Čavić na tribini u Banjaluci: Povećaćemo penzije za 10 odsto

BANJALUKA - Predsjednik NDP-a Dragan Čavić obećao je na predizbornoj tribini ove stranke u banjalučkom naselju Petrićevac od naredne godine povećanje penzija za 10 odsto svim penzionerima i vraćanje borcima prava na zagarantovanu penziju.

Čavić sa tribine u Banjaluci: Poboljšati ukupne društvene i životne prilike

BANJALUKA - Predsjednik NDP-a Dragan Čavić poručio je u Banjaluci da je u Republici Srpskoj neophodno uspostaviti sistem vlasti s ciljem poboljšanja ukupnih društvenih i životnih prilika.

Čavić: Utvrditi ko je Prilepinu zabranio ulazak u BiH

TREBINJE - Predsjednik NDP-a Dragan Čavić smatra da onaj ko je ruskom književniku Zaharu Prilepinu zabranio ulazak u BiH mora da snosi odgovornost, jer na to nije imao pravo.

Čavić: Građanima potreban mir

BANJALUKA - Predsjednik NDP-a, Dragan Čavić, rekao je da su građanima potrebni mir i poštenje i društvo u kojem će svi vjerovati u bolje sutra.

NDP u kampanju pod sloganom "Tri koraka za bolju Srpsku"

BANJALUKA - Narodni demokratski pokret (NDP) u izbornoj kampanji nastupiće pod sloganom "Tri koraka za bolju Srpsku", odlučeno je na sjednici Predsjedništva stranke, koja je danas održana u Banjaluci.

Čavić nakon razgovora sa Lepirom o slučaju "Dragičević": Dobio sam tražene informacije

BANJALUKA - Narodni poslanik Dragan Čavić rekao je da je upravo o slučaju "Dragičević" razgovarao sa Želimirom Lepirom, glavnim banjalučkim okružnim javnim tužiocem, te da je od njega dobio tražene informacije.

Najčitanije