Dragan Čavić

"Srbi moraju na dejtonskim osnovama graditi budućnost"

BANJALUKA - Predsjednik NDP-a Dragan Čavić istakao je da je Republika Srpska kao administrativna, teritorijalna i politička cjelina jedina novina poslije Drugog svjetskog rata na evropskom kontinentu i u raspadnutoj Jugoslaviji, što govori kolika je težina Dejtonskog mirovnog sporazuma za srpski narod u BiH, a posebno za Srbe koji žive u Srpskoj.

Čavić: Stav PIC-a u funkciji očuvanja međunarodnog prisustva u BiH

BANJALUKA - Stav Savjeta za sprovođenje mira (PIC) o zaključcima Narodne skupštine Republike Srpske je potpuno u funkciji očuvanja i održavanja međunarodnog prisustva u BiH posredstvom OHR-a, koji je odavno izgubio smisao, rekao je Srni predsjednik NDP-a Dragan Čavić.

Đokić: Najdestruktivniju ulogu po realizaciju Dejtona imala je međunarodna zajednica

BANJALUKA - Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić izrazio je očekivanje da će na posebnoj sjednici Narodne skupštine biti doneseni konstruktivni zaključci kojima će biti poboljšani odnosi u BiH.

Čavić: Ukinuti granične barijere između Srpske i Srbije

BANJALUKA - Poslanik NDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Dragan Čavić smatra da bi Srpska i Srbija trebalo da ukinu sve granične barijere kada je riječ o slobodnom protoku ljudi robe, usluga i kapitala.

Čavić: Gluposti bošnjačkih političara mogle bi da sruše BiH

ČELINAC - Predsjednik NDP-a Dragan Čavić rekao je danas u Čelincu da bošnjački predstavnici političkim glupostima, poput novog preglasavanja srpskog člana Predsjedništva, mogu da sruše BiH i dejtonski sistem.

Čavić pušten na kućno liječenje

BANJALUKA - Predsjednik NDP-a Dragan Čavić pušten je danas na kućno liječenje, nakon operativnog zahvata i postooperativnog liječenja u Zdravstvenom centru "Dr Kostić" u Banjaluci.

Operisan Dragan Čavić

BANJALUKA - Predsjednik NDP Dragan Čavić, operisan je juče u Zdravstvenom centru Dr Kostić u Banjaluci, saznaju “Nezavisne”.

"Elektrokrajina" za četiri dana povećala naplatu za milion i po maraka

BANJALUKA - Preduzeće "Elektrokrajina" iz Banjaluke je za samo četiri dana sprovođenja naplate usluga od dužnika po sistemu nulte tolerancije registrovalo naplatu veću za 1,5 miliona KM ili za 33,9 odsto, izjavio je vršilac dužnosti generalnog direktora ovog preduzeća Dragan Čavić.

Čavić najavio nove smjene u "Elektrokrajini"

BANJALUKA - Vršilac dužnosti direktora "Elektrokrajine" Dragan Čavić najavio je nastavak smjena i promjena u ovom preduzeću.

Čavić: SDA postavlja previsoke i neostvarive ciljeve

BANJALUKA - Predsjednik NDP-a Dragan Čavić ocijenio je večeras da je na SDA odluka u vezi sa formiranjem vlasti na nivou BiH i Savjeta ministara, ocijenivši da ta stranka postavljanjem previsokih i neostvarivih ciljeva samo stvara unutrašnju konfrontaciju među ljudima.

Najčitanije