Dragan Čavić

NDP postaje dio vladajuće većine u RS

BANJALUKA - Narodni demokratski pokret (NDP) biće dio vladajuće skupštinske većine u RS, potvrdio je Radovan Kovačević, portparol SNSD-a, nakon sastanka delegacija dvije stranke.

Počeo sastanak delegacija SNSD-a i NDP-a

BANJALUKA - Delegacije SNSD-a i NDP-a, koje predvode lideri tih stranaka Milorad Dodik i Dragan Čavić, počele su sastanak u Banjaluci.

Čavić: NDP započinje razgovore sa SNSD-om

BANJALUKA - Dragan Čavić, lider NDP-a, nakon sjednice Predsjedništva ove stranke rekao je da započinju razgovore sa SNSD-om te poručio da svako ima pravo da mu se ova odluka ne sviđa.

Čavić: Savez za promjene i dalje funkcioniše

BANJALUKA - Dragan Čavić, lider NDP-a, rekao je da koalicija koja je izašla na izbore i dalje funkcioniše.

Čavić: NDP zadržao parlamentarni status

BANJALUKA - Predsjednik Narodnog demokratskog pokreta (NDP) Dragan Čavić izjavio je da je ova partija na izborima ostvarila djelimično planiran rezultat - zadržan je parlamentarni status sa tri ili četiri poslanička mandata u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Čavić: Očekujemo da ostanemo parlamentarna stranka

BANJALUKA - Predsjednik NDP Dragan Čavić rekao je da očekuje da ova stranka nakon današnjeg glasanja na opštim izborima ostane parlamentarna stranka.

Čavić glasao u Ekonomskoj školi u Banjaluci

BANJALUKA - Dragan Čavić, predsjednik NDP-a, glasao je danas u banjalučkoj Ekonomskoj školi i naveo da očekuje veliku izlaznost na izbore.

Čavić: Vratiti borcima pravo na garantovanu penziju

BANJALUKA - Nosilac liste koalicije NDP-NS-SNS-Sloboda za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Dragan Čavić poručio je danas da će zalagati da borcima bude vraćano pravo na garantovanu penziju.

Čavić: Potrebna reforma obrazovanja

BROD - Predsjednik Narodnog demokratskog pokreta Dragan Čavić rekao je večeras u Brodu da je u Republici Srpskoj hitno potrebna reforma obrazovanja i stvaranje informatičkog društva.

Čavić: Vratiti ekonomski suverenitet Srpskoj

DOBOJ - Predsjednik NDP-a Dragan Čavić najavio je kao prvu mjeru nakon oktobarskih izbora vraćanje ekonomskog suvereniteta Republici Srpskoj, "stezanje kaiša" javnoj administraciji, povećanje penzija za 10 odsto, te vraćanje retroaktivno oduzetih prava na penzije učesnicima rata.

Najčitanije