Dragan Bjelogrlić

Tajna "Montevidea": Marko Janketić odbio ulogu Tirketa, uletio Biković

Skoro svaki glumac u svojoj karijeri ima ulogu za koju se pokajao što ju je prihvatio, a još više onih koje je odbio pa se kajao.

Bjelogrlić kreće sa snimanjem filma o Tomi Zdravkoviću

Iako je prošlo skoro 29 godina od smrti pjevača Tome Zdravkovića, on je nastavio da živi kroz svoje pjesme.

Dvije srpske serije na IMDB listi najgledanijih svih vremena

"Senke nad Balkanom" i "Vratiće se rode" našle su se na IMDB listi najbolje ocijenjenih serija svih vremena.

Bjela u seriji "Tajkun" ljubi 27 godina mlađu glumicu

​Serija "Tajkun"” premijerno je prikazana u ponedjeljak, a glavnu ulogu tumači Dragan Bjelogrlić, dok je njegova direktna partnerka u ovom ostvarenju mlada glumica, Tihana Lazović

Oglasio se Biković poslije priča o navodnoj svađi sa Bjelogrlićem

Glumac Miloš Biković poručio je na Tviteru kolegi glumcu i reditelju Draganu Bjelogrliću da neko hoće da ih posvađa, ali da, kako piše Biković, to neće ići tako lako. Glumac se oglasio posle kuloarskih priča da je među njima dvojicom došlo do profesionalnog sukoba.

Bjelogrliću nagrada za doprinos evropskoj kinematografiji

Na 10. Evropskom i mediteranskom filmskom festivalu u Piranu, nagradu za doprinos evropskoj kinematografiji osvojio je glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić, saopštili su organizatori festivala.

Bijeljinac osumnjičen da je oštetio firmu Dragana Bjelogrlića za 450.000 evra

BIJELJINA - Amar M. iz Bijeljine osumnjičen je za nedozvoljeno korištenje autorskih prava, čime je "Junajted medija grupi" u vlasništvu Dragana Bjelogrlića, poznatog glumca i režisera, pričinjena šteta od 450.000 evra.

Bjelogrlić o seriji "Tajkun": Na tronu je čovek uvek sam

Drama i turbulentan život moćnog čovjeka na vrhuncu njegove karijere, u trenutku kada i država i neprijatelji sa one strane zakona prete da unište njegovo poslovno carstvo, tema je nove serije "Tajkun" u režiji Miroslava Terzića koja na Superstar kanal stiže u martu sledeće godine.

Bjelogrlić: Druga sezona "Senki" moj kreativni maksimum

Druga sezona televizijske serije "Senke nad Balkanom" predstavljena je danas u prisustvu reditelja Dragana Bjelogrlića, scenarista Bobana Jevtića i Dejana Stojiljkovića i dijela glumačke ekipe u Jugoslovenskoj kinoteci.

Bjelogrlić: "Senke nad Balkanom 2" dostupne na internetu

Nastavak najgledanije domaće serije "Senke nad Balkanom", pored dinamične i misteriozne radnje, kao i vrhunske produkcije, donosi potpunu novinu u plasmanu domaćih serija, najavili su producenti.

Najčitanije