Dragan Bjelogrlić

Dragan Bjelogrlić negirao izvršenje krivičnog djela

BEOGRAD - U Prvom osnovnom sudu, glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić danas je negirao nasilnicko ponašanje prema kolegi Draganu Antonijeviću, 23. avgusta prošle godine u Nišu.

Bjelogrlić stigao u Prvi osnovni sud u Beogradu

BEOGRAD - Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić stigao je u Prvi osnovni u Beogradu, gdje danas treba da mu počne suđenje povodom optuzbi za nasilničko ponašanje prema kolegi Draganom Antonijevićem 23. agusta prošle godine u Nišu.

Glumac Milan Marić u vezi sa kćerkom Dragana Bjeloglića

Jedan od najpopularnijih glumaca u Srbiji i mlada i talentovana producentkinja i kreatorka serije "Ona se budi" , koja je nedavno pobrala sve simpatije filmskog svijeta, skoro dva mjeseca uživaju u romansi i daju sve od sebe da se o tome ne priča.

VKS: Bjelogrliću će se suditi u Beogradu

BEOGRAD - Vrhovni kasacioni sud (VKS) usvojio je prijedlog postupajućeg niškog sudije i delegirao mjesnu nadležnost za suđenje glumcu i reditelju Draganu Bjelogrliću Prvom osnovnom sudu u Beogradu, rečeno je danas Tanjugu u VKS.

Bjelogrlić: Za Tomu su rekli da je "rokenrol od filma"

BEOGRAD - Film "Toma" do sada je u bioskopima pogledalo više od milion ljudi, što ga čini najgledanijim srpskim filmom svih vremena, a reditelj filma Dragan Bjelogrlić kaže da se sa radošću sjeća poruka i pohvala prijatelja i "ljudi od pera" na račun "Tome".

Niški sud traži da se Bjelogrliću sudi u Beogradu

NIŠ - Postupajući sudija Osnovnog suda u Nišu predložio je da se predmet protiv glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića optuženog za nasilničko ponašnanje nad kolegom delegira Prvom osnovnom sudu u Beogradu kao mjesno nadležnom iz razloga cjelishodnosti.

Lepa Brena otkrila kakvu je neprijatnost doživjela sa Bjelogrlićem

Legendarni film "Hajede da se volimo" ima svoja tri nastavka, a s obzirom da je Lepa Brena i glavna glumica u tom filmskom ostvarenju imala je scene u kojima joj i nije bilo baš prijatno.

Bjelogrlić: Ne gledajte "Tomu" na tabletu ili telefonu

Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić apelovao je na javnost da se njegov film "Toma" ne gleda na kompjuteru, tabletu ili telefonu, jer to nije isto kao gledanje filma u bioskopu i napomenuo da su oni koji su dijelili link ka filmu nanijeli štetu ne samo onima koji su željeli da ga pogledaju na velikom ekranu, već i ljudima koji su na na njemu radili.

Bjela sa ekipom iz "Tome" proslavio 58. rođendan

Reditelj Dragan Bjelogrlić napuno je 58 godina u nedjelju, 10. oktobra, a rođendan je proslavio u intimnoj atmosferi sa bliskim prijateljima.

Premijera u Beogradu:Toma je ostao misterija

Film "Toma" reditelja Dragana Bjelogrlića nagrađen je višeminutnim ovacijama sinoć na beogradskoj premijeri u rasprodatoj velikoj dvorani Sava centra.

Bjelogrlić: Branio sam čast na pogrešan način

BEOGRAD - Žao mi je što sam odgovrio na jedan neprimeren način na provokacije koje su bile te večeri, a traju već godinu dana i više, izjavio je reditelj i glumac Dragan Bjelogrlić u razgovoru za Tanjug, komentarišući incident sa rediteljem Predragom Gagom Antonijevićem u hotelu "Ambasador" u Nišu.

Film "Toma" na Sarajevo film festivalu

U programu Open Air ovogodišnjeg Sarajevo film festivala je osam filmova, uključujući i film "Toma" Dragana Bjelogrlića, čijom će svjetskom premijerom 20. augusta biti zatvoren 27. Sarajevo film festival.

Bjelogrliću počasna Zlatna jabuka na festivalu u Kranju

Na prvom Međunarodnom filmskom festivalu u Kranju počasnu Zlatnu jabuku dobio je glumac, scenarista, producent i reditelj Dragan Bjelogrlić za, kako su istakli organizatori, bogato i raznovrsno glumačko stvaralaštvo i vrhunski umjetnički doprinos na audio-vizuelnom polju.

Tajna "Montevidea": Marko Janketić odbio ulogu Tirketa, uletio Biković

Skoro svaki glumac u svojoj karijeri ima ulogu za koju se pokajao što ju je prihvatio, a još više onih koje je odbio pa se kajao.

Bjelogrlić kreće sa snimanjem filma o Tomi Zdravkoviću

Iako je prošlo skoro 29 godina od smrti pjevača Tome Zdravkovića, on je nastavio da živi kroz svoje pjesme.

Najčitanije