Dragan Bogdanić

Napadač na Bogdanića: Sve što sam pričao o njemu je bila jedna velika laž

TESLIĆ - Ilija Pavlović, koji je u aprilu ove godine fizički napao Dragana Bogdanića, prvog čovjeka teslićkog SNSD-a i poslanika u Parlamentarnoj skupštini BiH, juče je dao izjavu u Policijskoj stanici u Tesliću.

Bogdanić i Letić: Budžetska sredstva trošiti namjenski i transparentno

TESLIĆ - Predsjednik Skupštine opštine Teslić Miroljub Letić i predsjednik teslićkog SNSD-a Dragan Bogdanić poručili su da neće dozvoliti da se opštinska sredstva nenamjenski troše već da se to čini na javan način i za jasno definisane projekte, te da skupštinska većina, koju u lokalnom parlamentu predvodi SNSD, ne blokira razvoj ovog kraja.

Skup podrške Draganu Bogdaniću u Tesliću

TESLIĆ - Nekoliko stotina građana Teslića je izašlo u "Šetnju podrške", povodom fizičkog napada na Dragana Bogdanića, predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a Teslić i poslanika u Predstavničkom domu bh. parlamenta.

Određen pritvor osumnjičenom za napad na Bogdanića

TESLIĆ - Iliji Pavloviću (56) osumnjičenom za napad Dragana Bogdanića, bivšeg ministra zdravlja RS, određen je jednomjesečni pritvor, saznaju “Nezavisne”.

Izvještaj protiv napadača na Bogdanića

DOBOJ - Policijska stanica Teslić podnijela je Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju izvještaj protiv Ilije Pavlovića (56) iz Teslića zbog osnova sumnje da je izvršio krivična djela ugrožavanje sigurnosti i tjelesna povreda, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Doboju.

Dodik: Napad na Bogdanića nedopustiv

BANJALUKA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je večeras da je napad na predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a u Tesliću i bivšeg ministra zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragana Bogdanića nedopustiv i neprihvatljiv i da pravna država mora da reaguje.

Uhapšen napadač na Dragana Bogdanića

DOBOJ - Policija je večeras lišila slobode lice čiji su inicijali I.P. koje se sumnjiči da je fizički napao predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a Teslić Dragana Bogdanića, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Doboj.

Bogdanić: Miličević da dostavi prijedlog budžeta, inače krši zakon

TESLIĆ - Predsjednik teslićkog SNSD-a Dragan Bogdanić izjavio je danas da očekuje od načelnika opštine Teslić Milana Miličevića da na narednoj sjednici Skupštine opštine dostavi prijedlog budžeta za tekuću godinu, jer će u suprotnom kršiti zakon i zloupotrijebiti službeni položaj.

Bogdanić kandidat za načelnika opštine Teslić

TESLIĆ - Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Teslić Dragan Bogdanić biće kandidat ove stranke na izborima za načelnika ove opštine, rečeno je Srni u teslićkom odboru SNSD.

Bogdanić predao dužnost Šeraniću

BANJALUKA - U Ministarstvu zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske danas je izvršena primopredaja dužnosti između dosadašnjeg resornog ministra Dragana Bogdanića i novoizabranog Alena Šeranića.

Najčitanije