Dragan Bogdanić

Bogdanić: Radiologija važna u primarnoj zdravstvenoj zaštiti

DOBOJ - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić večeras je u Doboju otvorio Prvi simpozijum radiologa sa međunarodnim učešćem i tom prilikom ukazao na značaj radiologije u primarnoj zdravstvenoj zaštiti s obzirom na važnost rane dijagnostike oboljenja i pravovremenog liječenja.

Bogdanić: Zavod za stomatologiju pruža vrhunsku uslugu građanima

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić poručio je da Zavod za stomatologiju Srpske, koji se proširio sa dvije ordinacije, pruža vrhunsku uslugu građanima i predstavlja značajan segment republičkog zdravstvenog sistema.

Bogdanić: UKC RS ne zaostaje za evropskim

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić izjavio je da Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u ovom momentu ne zaostaje ni za jednim medicinskim centrom u EU, istakavši da je daleko iznad svih u okruženju.

Bogdanić: UKC obnovom dobija sve što je nedostajalo

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić rekao je da se obnovom i izgradnjom Univerzitetskog kliničkog centra Srpske dobija ono što je na neki način nedostajalo - savremena hirurgija i hirurške sale, te klinički centar na jednom mjestu.

Slikari iz Srbije i BiH sa teslićkim penzionerima

TESLIĆ - Gradski trg u Tesliću večeras je bio domaćin za 15 umjetnika iz Srbije i BIH koji su se družili sa članovima Udruženja penzionera i pokazali im na koji način nastaju slike.

Bogdanić uručio Domu zdravlja "Sveti Sava" defibrilator sa monitorom

TESLIĆ - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić uručio je danas Domu zdravlja "Sveti Sava" u Tesliću medicinski aparat defibrilator sa monitorom, čija je vrijednost 20.000 KM.

Bogdanić: Srpska uvela red u domove za boravak starih lica

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić istakao je da je Srpska donijela Strategiju za brigu o starim licima, te da je u znatnoj mjeri uveden red u domove za boravak starih.

Bogdanić: Spremni za pobjedu

TESLIĆ - Opštinski odbor SNSD-a Teslić danas je ozvaničio početak predizborne kampanje simboličnim lijepljenjem prvog plakata i predstavljanjem kandidata za opšte izbore u oktobru.

Bogdanić: Uskoro početak izrade baze podataka o transplantacijama

BANJALUKA - U Republici Srpskoj će do kraja mjeseca biti formiran koordinacioni tim koji će raditi na izradi baze podataka o transplantacijama, dogovorili su danas ministar zdravlja i socijalne zaštite Srpske Dragan Bogdanić i predstavnici podružnica Udruženja dijaliziranih, transplantiranih i hroničnih bubrežnih bolesnika Republike Srpske.

Koordinacioni tim za transplantaciju do kraja septembra

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić i predstavnici dijaliziranih bolesnika dogovorili su se danas na održanom sastanku u Banjaluci da će sva pitanja rješavati putem zajedničkog dogovora i unutar institucija.

Najčitanije