Dragan Bogdanić

Bogdanić iz bolnice poručio da se osjeća dobro

Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Dragan Bogdanić, koji je pozitivan na virus korona, izjavio je Srni da se dobro osjeća i da nema nekih posebnih simptoma.

Imenovana Zajednička komisija za usaglašavanje teksta budžeta

SARAJEVO - Predstavnički dom BiH imenovao je danas Dragana Bogdanića, Predraga Kožula i Adila Osmanovića u Zajedničku komisiju za usaglašavanje teksta budžeta.

"Bogdanić dobar izbor za kandidata za načelnika opštine"

TESLIĆ - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik vjeruje da je Dragan Bogdanić dobar izbor za kandidata ove stranke za načelnika opštine Teslić i pozvao građane da ga podrže na predstojećim izborima.

Dragan Bogdanić kandidat SNSD-a za načelnika Teslića

TESLIĆ - Dragan Bogdanić je kandidat SNSD-a za načelnika opštine Teslić, odlučeno je danas na sjednici Opštinskog odbora ove stranke.

"Banja Vrućica": Studenti u hotelu imaju ljekarski nadzor, osjećaju se dobro

TESLIĆ - Načelnik Republičkog štaba za vanredne situacije Milan Novitović izjavio je da su četiri studenta iz Bijeljine i po jedan iz Gacka i Srebrenice, koji su smješteni u karantin hotela "Posavina" u Banji Vrućici nakon povratka iz Njemačke, dobrog stanja i da borave u dobrim uslovima.

Tegeltija: Pobjeda SNSD-a na izborima će omogućiti razvoj Teslića

TESLIĆ - Član Predsjedništva SNSD-a Zoran Tegeltija rekao je da će SNSD, ukoliko ove godine pobijedi na lokalnim izborima u Tesliću, pokazati da i ta opština može dobro da funkcioniše, poput Zdravstveno-turističkog centra "Banja Vrućica".

Bogdanić reizabran za predsjednika teslićkog SNSD-a

TESLIĆ - Dragan Bogdanić reizabran je večeras za predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a Teslić.

Napadač na Bogdanića: Sve što sam pričao o njemu je bila jedna velika laž

TESLIĆ - Ilija Pavlović, koji je u aprilu ove godine fizički napao Dragana Bogdanića, prvog čovjeka teslićkog SNSD-a i poslanika u Parlamentarnoj skupštini BiH, juče je dao izjavu u Policijskoj stanici u Tesliću.

Bogdanić i Letić: Budžetska sredstva trošiti namjenski i transparentno

TESLIĆ - Predsjednik Skupštine opštine Teslić Miroljub Letić i predsjednik teslićkog SNSD-a Dragan Bogdanić poručili su da neće dozvoliti da se opštinska sredstva nenamjenski troše već da se to čini na javan način i za jasno definisane projekte, te da skupštinska većina, koju u lokalnom parlamentu predvodi SNSD, ne blokira razvoj ovog kraja.

Skup podrške Draganu Bogdaniću u Tesliću

TESLIĆ - Nekoliko stotina građana Teslića je izašlo u "Šetnju podrške", povodom fizičkog napada na Dragana Bogdanića, predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a Teslić i poslanika u Predstavničkom domu bh. parlamenta.

Najčitanije