Dragan Bogdanić

Slikari iz Srbije i BiH sa teslićkim penzionerima

TESLIĆ - Gradski trg u Tesliću večeras je bio domaćin za 15 umjetnika iz Srbije i BIH koji su se družili sa članovima Udruženja penzionera i pokazali im na koji način nastaju slike.

Bogdanić uručio Domu zdravlja "Sveti Sava" defibrilator sa monitorom

TESLIĆ - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić uručio je danas Domu zdravlja "Sveti Sava" u Tesliću medicinski aparat defibrilator sa monitorom, čija je vrijednost 20.000 KM.

Bogdanić: Srpska uvela red u domove za boravak starih lica

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić istakao je da je Srpska donijela Strategiju za brigu o starim licima, te da je u znatnoj mjeri uveden red u domove za boravak starih.

Bogdanić: Spremni za pobjedu

TESLIĆ - Opštinski odbor SNSD-a Teslić danas je ozvaničio početak predizborne kampanje simboličnim lijepljenjem prvog plakata i predstavljanjem kandidata za opšte izbore u oktobru.

Bogdanić: Uskoro početak izrade baze podataka o transplantacijama

BANJALUKA - U Republici Srpskoj će do kraja mjeseca biti formiran koordinacioni tim koji će raditi na izradi baze podataka o transplantacijama, dogovorili su danas ministar zdravlja i socijalne zaštite Srpske Dragan Bogdanić i predstavnici podružnica Udruženja dijaliziranih, transplantiranih i hroničnih bubrežnih bolesnika Republike Srpske.

Koordinacioni tim za transplantaciju do kraja septembra

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić i predstavnici dijaliziranih bolesnika dogovorili su se danas na održanom sastanku u Banjaluci da će sva pitanja rješavati putem zajedničkog dogovora i unutar institucija.

Bogdanić: Otvaranje bolnice Istočno Sarajevo početkom oktobra

ISTOČNO SARAJEVO - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić očekuje da će Bolnica Istočno Sarajevo biti završena i otvorena početkom oktobra, što je sadašnja Vlada Republike Srpske obećala da će biti urađeno za vrijeme njenog mandata.

Bogdanić: U posljednjih pet godina u zdravstvo uloženo 300 miliona KM

BANJALUKA - U posljednjih pet godina u zdravstveni sistem Republike Srpske uloženo je više od 300 miliona KM, dok je tokom prethodnih 12 godina uloženo više od 700 miliona KM, ističe ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić.

Nova bolnica u Doboju za tri godine

BANJALUKA, DOBOJ - Cilj nam je da izgradnja nove bolnice "Sveti apostol Luka" u Doboju počne krajem avgusta ili u prvoj polovini septembra, a planirano je da traje tri godine, rekao je Dragan Bogdanić, ministar zdravlja i socijalne zaštite RS, na predstavljanju idejnog projekta za izgradnju, opremanje i uređenje ovog zdravstvenog objekta.

Bogdanić: Srbija oslonac razvoju medicine u Srpskoj

TESLIĆ - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić izjavio je danas da je Srbija uvijek bila oslonac u razvoju medicine u Republici Srpskoj.

Najčitanije