Dragan Bogdanić

Bogdanić predao dužnost Šeraniću

BANJALUKA - U Ministarstvu zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske danas je izvršena primopredaja dužnosti između dosadašnjeg resornog ministra Dragana Bogdanića i novoizabranog Alena Šeranića.

Bogdanić: Dječija zaštita prioritet Vlade Srpske

BIJELJINA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić izjavio je danas da je dječija i socijalna zaštita bila i ostala jedan od prioriteta Vlade Republike Srpske i naglasio da je u ovoj oblasti, u posljednje četiri godine, učinjen veliki iskorak.

Bogdanić: Ako ispune uslove, nisu upitna porodilišta u Derventi i Prnjavoru

TESLIĆ - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić rekao je danas da će porodilišta u Prnjavoru i Derventi funkcionisati ukoliko lokalni domovi zdravlja do kraja godine ispune minimum uslova u pogledu prostora i kadra.

Bogdanić: Banje u Srpskoj dobar proizvod za plasman na tržište

TESLIĆ - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić rekao je danas da banjama u Srpskoj treba dati institucionalnu podršku resornih ministarstava, jer su dobar proizvod koji se lako može plasirati na tržište.

Bogdanić: Radiologija važna u primarnoj zdravstvenoj zaštiti

DOBOJ - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić večeras je u Doboju otvorio Prvi simpozijum radiologa sa međunarodnim učešćem i tom prilikom ukazao na značaj radiologije u primarnoj zdravstvenoj zaštiti s obzirom na važnost rane dijagnostike oboljenja i pravovremenog liječenja.

Bogdanić: Zavod za stomatologiju pruža vrhunsku uslugu građanima

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić poručio je da Zavod za stomatologiju Srpske, koji se proširio sa dvije ordinacije, pruža vrhunsku uslugu građanima i predstavlja značajan segment republičkog zdravstvenog sistema.

Bogdanić: UKC RS ne zaostaje za evropskim

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić izjavio je da Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u ovom momentu ne zaostaje ni za jednim medicinskim centrom u EU, istakavši da je daleko iznad svih u okruženju.

Bogdanić: UKC obnovom dobija sve što je nedostajalo

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić rekao je da se obnovom i izgradnjom Univerzitetskog kliničkog centra Srpske dobija ono što je na neki način nedostajalo - savremena hirurgija i hirurške sale, te klinički centar na jednom mjestu.

Slikari iz Srbije i BiH sa teslićkim penzionerima

TESLIĆ - Gradski trg u Tesliću večeras je bio domaćin za 15 umjetnika iz Srbije i BIH koji su se družili sa članovima Udruženja penzionera i pokazali im na koji način nastaju slike.

Bogdanić uručio Domu zdravlja "Sveti Sava" defibrilator sa monitorom

TESLIĆ - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić uručio je danas Domu zdravlja "Sveti Sava" u Tesliću medicinski aparat defibrilator sa monitorom, čija je vrijednost 20.000 KM.

Najčitanije