Dragan Gnjatić

Sindikat traži smjenu Predraga Damjanovića

BANJALUKA - Sindikat obrazovanja, nauke i kulture Republike Srpske traži da bude smijenjen direktor Republičkog pedagoškog zavoda Predrag Damjanović zbog neodgovorne izjave o radu i platama prosvjetnih radnika u vremenu pandemije virusa korona, izjavio je danas predsjednik ovog sindikata Dragan Gnjatić.

Gnjatić za "Nezavisne": Pravi rad u školama kad bude dostupna vakcina

Prosvjetni radnici spremni su da odgovore svim izazovima, vidjeli smo i u martu da smo za nekoliko dana odgovorili izazovu online nastave. Ovo je sigurno bolji način rada, ali pravi rad očekujemo kada bude dostupna vakcina protiv korone.

Rajčević, Trivićeva i Gnjatić potpisali kolektivne ugovore

BANJALUKA - Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević i ministar prosvjete i kulture Natalija Trivić potpisali su danas sa predsjednikom Sindikata obrazovanja, nauke i kulture Draganom Gnjatićem posebne kolektivne ugovore kojima je poboljšan položaj zaposlenih za koje su nadležna ova dva resora.

Savez sindikata RS izbore dočekuje podjeljen: Šest sindikata i dva kandidata

TESLIĆ - Savez sindikata RS današnje izbore dočekuje podjeljeniji nego ikad jer jedna frakcija podržava aktuelnu liderku Ranku Mišić, dok druga upravo nju smatra krivom za većinu lošeg što se događa radnicima u RS i zbog toga ne želi da je ponovo vidi na čelnoj poziciji.

Najčitanije