Dragan Kojić Keba

Ljuba Aličić: Lazića i Džeja uništila droga, Keba me pokrao

Ljuba Aličić nema dlake na jeziku, a ovoga puta je opleo po kolegama, među kojima su Darko Lazić, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Džej Ramadanovski i Dragan Kojić Keba.

Keba završio u bolnici

Pjevač Dragan Kojić Keba učesnik nove sezone šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" povrijedio se u srijedu na generalnoj probi ovog šou programa.

Keba progovorio o snajkinim seksi fotografijama

Pjevač Dragan Kojić Keba progovorio je o snahi Severini Kojić, o kojoj ima samo riječi hvale. On se osvrnuo i na njene pornografske fotografije, pa je dao svoj sud.

Keba udario djevojku na pješačkom prelazu

U Ulici Pariske komune večeras u 19.55 časova došlo je do saobraćajne nesreće, kada je Dragan Kojić Keba automobilom marke "audi" udario osamnaestogodišnju tinejdžerku, koja je u tom trenutku prelazila pješački prelaz.

BIA: Predmet razgovora s Kojićem nije pjesma

Bezbjednosno-informativna agencija demantovala je danas navode vezane za razgovor njenih pripadnika sa pjevačem Draganom Kojićem, poznatijim kao Keba, i saopštila da je razlog razgovora s folk pjevačem bio njegov automobil, a ne nekakva pjesma.

Kebu BIA saslušavala dva sata

Pjevač Dragan Kojić Keba završio je u službenim prostorijama Bezbjednosno-informativne agencije (BIA) Srbije na informativnom razgovoru jer je, navodno, ugrozio nacionalne interese.

Keba u kući ima 200 ogledala

Dragan Kojić Keba nigdje ne ide bez ogledala. Bez svega može, ali bez toga ne, pa ga tako na svakom javnom događaju uvijek fotografišu kako se ogleda i vodi računa da li je sve na svom mjestu.

Najčitanije