Dragan Lukač

Čampara Vladi FBiH dostavio ostavku Dragana Lukača

SARAJEVO - Aljoša Čampara, ministar unutrašnjih poslova FBiH, danas je dostavio Vladi FBiH ostavku Dragana Lukača s pozicije direktora Federalne uprave policije (FUP).

Lukač: Gačić je u Banjaluci bio pod totalnim policijskim nadzorom

DOBOJ - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je da je višestruki ubica Edin Gačić tokom boravka u Banjaluci bio pod totalnim nadzorom pripadnika MUP-a i da je vjerovatno trebalo da bude na psihijatrijskom liječenju, a ne na slobodi.

Višković i Lukač u Doboju otvorili novi objekat za policiju

DOBOJ - Radovan Višković, predsjednik Vlade RS i Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS otvorili su objekat u kojem će biti smještena Policijska Stanica Doboj 1 i Policijska stanica za bezbijednost saobraćaja Doboj.

Lukač: MUP RS spreman pružiti punu podršku u traženju Gačića

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač uputio je telegram saučešća ministru unutrašnjih poslova Federacije BiH Aljoši Čampari i ministru unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Admiru Katici povodom svirepog ubistva policijskog službenika Mahira Begića u Tarčinu.

Lukač: Politički lešinari zloupotrijebili slučaj "Dragičević"

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač poručio je da je slučaj "Dragičević" doživio politizaciju koju ni porodica, ni grupa "Pravda za Davida", nije smjela da dozvoli, te da su klasični politički lešinari taj slučaj odveli u sasvim drugom pravcu.

Lukač: Djecu naučiti da prepoznaju opasnosti na internetu

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač istakao je da je neophodno na vrijeme naučiti djecu da prepoznaju opasnosti na koje mogu naići na internetu.

Lukač: Pomoći ćemo u hapšenju osumnjičenog za ubistvo kod Konjica

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je danas da će policija Srpske pomoći kolegama iz Federacije BiH u potrazi za osumnjičenim za ubistvo Edinom Gačićem, ukoliko se on pojavi na teritoriji Srpske.

Lukač: Nije bilo prekomjerne sile prilikom okupljanja na Trgu Krajine

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske podnijelo je izvještaje tužilaštvu koje će dalje da ocijeni sve dokaze u vezi sa dešavanjima na Trgu Krajine u Banjaluci u decembru, rekao je resorni ministar Dragan Lukač.

Lukač: Nema trajne zabrane okupljanja na Trgu Krajine

BANJALUKA - MUP Republike Srpske nije donio niti može donijeti rješenje o zabrani trajnog okupljanja građana na Trgu Krajine u Banjaluci, rekao je resorni ministar Dragan Lukač u Narodnoj skupštini Republike Srpske u Banjaluci.

Lukač smijenio Ilića, Kostreševića, Luburu, Jevđenića...

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač donio je danas rješenje o kadrovskim promjenama na rukovodnim pozicijama u više osnovnih organizacionih jedinica u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Srpske.

Najčitanije