Dragan Lukač

Lukač: Policija Srpske do sada privela 650 migranata

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je da je Policija Srpske do sada privela oko 650 migranata koji su prešli granicu BiH i ušli u Srpsku i predala ih na dalje postupanje organima BiH.

Lukač: SDS na čelu sa Govedaricom ima za cilj kriminalizaciju MUP-a

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske, Dragan Lukač, izjavio je Srni da su SDS i predsjednik te stranke Vukota Govedarica glavni mehanizam u pokušaju kriminalizacije Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srpske i ponovnog pokretanja reforme policije s ciljem oduzimanja nadležnosti Republici Srpskoj da brine o svojoj bezbjednosti, kao i bezbjednosti svojih građana.

Lukač podnio prijave protiv Vaskovića i Dragičevića

BANJALUKA - Ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač podnio je prijave protiv blogera Slobodana Vaskovića i Davora Dragičevića.

Opozicija tražila smjenu Lukača

BANJALUKA - Poslanički klubovi opozicije u Narodnoj skupštini predložili su sinoć zaključke kojima se traži da premijer Republike Srpske Željka Cvijanović razriješi dužnosti ministra unutrašnjih poslova Srpske Dragana Lukača zbog, kakao su naveli, propusta iznesenih na konferenciji za novinare 26. marta o smrti Davida Dragičevića, rekao je poslanik SDS-a Nedeljko Glamočak.

Lukač Govedarici: Ako znate ko je ubica kažite Tužilaštvu

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je da bi šef Kluba poslanika SDS-a u Narodnoj skupštini Vukota Govedarica, ukoliko ima saznanja da je David Dragičević ubijen, morao to da saopšti nadležnom tužilaštvu.

Lukač: Nikada nisam okvalifikovao smrt Dragičevića kao samoubistvo

BANJALUKA - Ministar unitrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je da nikada nije okvalifikovao slučaj tragične smrti mladog Banjalučanina Davida Dragičevića kao samoubistvo i da nije govorio o zadesu, već da je samo dao jednu izjavu u kojoj je rekao da "do tog trenutka nema indicija da se radi o krivičnom djelu".

Lukač: Vasković mi crta metu na leđima

BANJALUKA - Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS, rekao je da mu bloger Slobodan Vasković crta metu na leđima i da to ne može da toleriše.

Krsmanović negirao navode Lukača

BANJALUKA - Nakon završetka uvodnih obraćanja, počela je rasprava na koju se prijavilo više desetina narodnih poslanika.

Lukač: Odbijam sve što je Dragičević rekao

BANJALUKA - Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova obratio se poslanicima nakon govora Davora Dragičevića tokom posebne sjednice Narodne skupštine RS i rekao da odbija sve ijednu navedenu stavku koja je iznesena.

Smijenjeni komandir PS Lauš i njegov zamjenik

BANJALUKA - Direktor policije Republike Srpske Darko Ćulum smijenio je komandira policijske stanice Banjaluka - Lauš i njegovog zamjenika.

Najčitanije