Dragan Lukač

Lukač: Migrantska kriza očigledna, a vlast na nivou BiH ignoriše problem

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač istakao je da vlasti u Sarajevu ignorišu sve ono što se dešava u vezi sa migrantskom krizom i svaki dan izjavljuju da to nije kriza i veliki problem, te da ne zna zašto to rade kada je kriza očigledna.

Lukač: Ministarstvo bezbjednosti potpuno podbacilo

MRKONJIĆ GRAD - Ministar unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske Dragan Lukač rekao je danas u Mrkonjić Gradu da je Ministarstvo bezbjednosti BiH potpuno podbacilo kada je riječ o rješavanju problema migrantske krize u BiH.

Lukač podnosi ostavku

SARAJEVO - Direktor Federalne uprave policije, Dragan Lukač, podnosi ostavku sa te pozicije zbog zdravstvenih razloga, prenosi portal klix.ba.

Lukač: Nova kancelarija smanjiće gužve pri registraciji vozila

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač posjetio je novu kancelariju za registraciju vozila u Banjaluci, koja je danas počela sa radom.

Dodik i Lukač o formiranju republičkog koordinacionog tijela za praćenje migranata u RS

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je danas u Banjaluci sa ministrom unutrašnjih poslova Srpske Draganom Lukačem o formiranju republičkog koordinacionog tjela za praćenje kretanja migranata u Republici, u skladu sa zaključcima vladajuće koalicije u Srpskoj.

Lukač: Bošnjačka vlast migrantima naseljava srpska povratnička sela

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je da ima informacije da bošnjačka vlast namjerava da na teritoriji Federacije BiH (FBiH), odnosno u srpskim povratničkim selima, zadrži veći broj migranata da bi potpuno izmjenili demografsku strukturu BiH.

Lukač: Pozivam tužilaštvo da sasluša Mektića o slučaju Dragičević

BANJALUKA - Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske javno je pozvao tužilaštvo da hitno sasluša Dragana Mektića, ministra bezbijednosti BiH, u vezi sa njegovom izjavom u slučaju Davida Dragičevića.

Lukač: Prošla godina najbolja po rezultatima rada MUP-a

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je danas da je prošla godina po rezultatima rada MUP-a bila najbolja od kada postoji ova institucija, a da se u ovih šest mjeseci taj trend nastavio.

Lukač podnio prijavu protiv Tadićeve

SARAJEVO - Dragan Lukač, direktor Federalne uprave policije (FUP), podnio je prijavu disciplinskom tužiocu protiv Gordane Tadić, v.d. glavnog tužioca Tužilaštva BiH.

Lukač: Policija Srpske radi časno i profesionalno

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je Srni da MUP radi profesionalno i časno svoj posao, te da niko neće snositi zakonom predviđene posljedice za nešto što nije uradio.

Najčitanije