Dragan Lukač

Lukač: U Srpskoj nema slučajeva nestale djece

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač istakao je da u Republici Srpskoj nema slučajeva nestale djece, dok u EU svake dvije minute nestane jedno dijete, a svake godine 250.000.

Lukač nakon sastanka sa Bišopom: Kratak ali konstruktivan razgovor

SARAJEVO - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je da su predstavnici policijskih i bezbjednosnih agencija u BiH tokom zajedničkog radnog ručka u Sarajevu sa zamjenikom direktora CIA Vonom Bišopom razgovarali o borbi protiv terorizma, organizovanog kriminala i međusobnoj saradnji.

Baldo, Kovačević i Đukanović sat prije zločina sjedili za istim kafanskim stolom

BANJALUKA - Nešto više od sat vremena prije ubistva banjalučkog biznismena Slaviše Krunića i člana njegovog obezbjeđenja Žarka Pavlovića, za istim kafanskim stolom sjedili su osumnjičeni za ovaj zločin: uhapšeni Emilio Baldo, te odbjegli Benedi Đukanović, kao i napadač Željko Kovačević, koji je tokom napada ubijen.

Lukač: Sarađujemo i sa policijom Srbije kako bi pronašli Benedija Đukanovića

PRIJEDOR - Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske preduzelo je opsežne istražne i operativno-taktičke mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti u vezi sa podmuklim i svirepim ubistvom iz zasjede banjalučkog biznismena i čovjeka (Slaviše Krunića) koji je u Banjaluci bio poznat kao neko ko je zapošljavao skoro 1.500 radnika, istakao je ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač.

Lukač: MUP će iskoristiti sve kapacitete da riješi ubistva Krunića, Pavlovića i Tubina

BANJALUKA - Poslanici Narodne skupštine Republike Srpske danas su većinom glasova odlučili da dio sjednice na kojem je izvještaj o ubistvu policajca Slađenka Tubina, prilikom vršenja dužnosti u Gornjoj Resavskoj kod Prijedora, i ubistvu iz zasjede banjalučkog privrednika Slaviše Krunića i člana njegovog obezbjeđenja Žarka Pavlovića, te ranjavanju vozača i pratioca Gorana Ilića u Glamočanima, opština Laktaši, podnio ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač, bude zatvoren za javnost.

Lukač povukao odredbu o kažnjavanju fotografisanja policajaca

BANJALUKA – Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova, upravo je obrazlažući Nacrt zakona o javnom redu i miru povukao dio u članu o ometanju državnog organa u vršenju službene dužnosti po kojem bi fotografisanje policajca bilo kažnjivo do 60 dana zatvora.

Lukač podnio izvještaj, nastavljena sjednica NS RS

BANJALUKA – Narodna skupština RS nastavila je rad nakon što je Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS, narodne poslanike upoznao s dosadašnjim tokom istrage trostorukog ubistva koje se desilo preksinoć nadomak Banjaluke, ali i ubistvom policajca u Prijedoru.

Lukač podnosi izvještaj skupštini o toku istrage ubistva Krunića

BANJALUKA – Narodna skupština RS nastaviće rad na zatvorenoj sjednici na kojoj će Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS, narodne poslanike upoznati s dosadašnjim tokom istrage trostorukog ubistva koje se desilo preksinoć nadomak Banjaluke, ali i ubistvom policajca u Prijedoru zaključio je Kolegij Narodne narodne skupštine RS.

Lukač stigao na mjesto ubistva Krunića

BANJALUKA – Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS, stigao je u Glamočane, na mjesto gdje su sinoć ubijeni Slaviša Krunić, Žarko Pavlović i Željko Kovačević, javlja novinar "Nezavisnih" sa lica mjesta.

Lukač: Policija ostala bez hrabrog i poštenog policajca

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač uputio je telegram saučešća porodici Tubin povodom smrti policajca Slađenka Tubina.

Najčitanije