Dragan Lukač

Dodik: U Zalužanima nema ni ruskih ni američkih raketa

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, rekao je, prilikom obilaska radova na rekonstrukciji i izgradnji novih poligona centra za obuku u bivšoj kasarni Zalužani, da u ovoj kasarni nema ni ruskih ni američkih raketa i da u nju neće slijetati ni "boinzi ni ruski avioni".

Lukač: Radari i kamere važni za bezbjednost na putevima, ali i za istrage

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač istakao je da je nabavka nadzornih kamera i radara, kojima će biti pokrivena Srpska, izuzetno značajan projekat zbog evidentiranja svih vrsta prekršaja, ali i istrage svih vrsta krivičnih djela.

Lukač: Neće nas obučavati Rusi nego Amerikanci

BANJALUKA - Policajce Republike Srpske će kao i do sada obučavati pripadnici američkih i evropskih instruktora, a sve priče o instruktorima iz Rusije su netačne, rekao je Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske .

Firme iz Njemačke i Turske pokrivaju Srpsku radarima i kamerama

Firma "Inovatraffic holding" iz Njemačke, "Ekin Teknoloji San. Ve Tic. A.S." iz Turske te "WKB Consulting" iz Banjaluke sarađivaće na obezbjeđivanju saobraćajnih kamera i radara za puteve na području Republike Srpske, odlučilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova prilikom izbora partnera u poslu teškom 12,5 miliona konvertibilnih maraka.

Lukač: Zaustaviti potpunu radikalizaciju budućnosti BiH

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač smatra da radikalizacija i obučavanje djece u okviru organizacije "Asker" predstavlja potpunu radikalizaciju budućnosti BiH, koja mora da se zaustavi i spriječi što prije.

Govedarica pozvao Lukača da podnese ostavku

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica rekao je danas da ta stranka zahtijeva od ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragana Lukača da podnese ostavku zbog, kako je naveo, narušene bezbjednosti u Srpskoj i zloupotrebe službenih ovlašćenja.

Stefanović i Lukač o unapređenju policijske saradnje

BEOGRAD - Potpredsjednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Beogradu sa ministrom unutrašnjih poslova Republike Srpske Draganom Lukačem o daljim koracima unapređenja policijske saradnje.

Lukač: U RS nema paravojnih organizacija za razliku od FBiH

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač naglasio je da u Srpskoj nema paravojnih organizacija i plana za njihovo formiranje, za razliku od Federacije BiH (FBiH) u kojoj ima više od 100 paradžemata.

Lukač: Konstruisani napad na porodicu predsjednika Srpske

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je da je lažna informacija koju je plasirao jedan poznati sarajevski novinar o Igoru Dodiku, sinu predsjednika Republike, te da je riječ o sračunatoj akciji s najgorim scenarijem koji može da izazove nesagledive posljedice za tu porodicu.

Akcija policije na Jahorini: U hotelu "Vučko" uhapšen Damir Mehić

JAHORINA - Pripadnici MUP-a RS, na zahtjev federalne Uprave policije, sinoć su u hotelu "Vučko" na Jahorini uhapsili jednu osobu.

Reklame

Najčitanije