Dragan Lukač

Dodik, Višković i vladika Jefrem dočekali patrijarha Irineja

BANJALUKA - Njegovu svetost patrijarha srpskog Irineja dočekali su večeras ispred Vladičanskog dvora u Banjaluci srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković i Njegovo preosveštenstvo vladika banjalučki Jefrem.

Lukač: U svečanom defileu biće više od 2.400 učesnika

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Srpske Dragan Lukač izjavio je da će sutra ulicama Banjaluke prodefilovati više od 2.400 učesnika svečanog defilea u okviru obilježavanja 9. januara - Dana Republike od kojeg Srpska ne može da odustane bez obzira na pokušaje da je spriječe da obilježava svoj rođendan.

PDP pozvao Viškovića da smijeni Lukača

BANJALUKA - Predsjedništvo PDP-a pozvalo je danas premijera Republike Srpske Radovana Viškovića da smijeni ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača, "nakon fizičkog nasrtaja na poslanika Draška Stanivukovića tokom prethodne posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske".

Lukač: Spriječena reforma policije koju je predviđao ANP

​BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je večeras da se u Programu reformi BiH nigdje ne pominje reforma policije, navodeći da je to bio slučaj u predlaganom nacionalnom godišnjem planu za članstvo u NATO-u (ANP).

Stanivuković podnio krivičnu prijavu protiv Lukača

BANJALUKA - Draško Stanivuković, poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, danas je u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka podnio krivičnu prijavu za ugrožavanje sigurnosti i tjelesnu povredu protiv Dragana Lukača, ministra unutrašnjih poslova RS.

Lukač: U potpunosti primjenjivati Poslovnik o radu u parlamentu

SARAJEVO - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač istakao je da je neophodno obezbijediti potpunu primjenu i poštivanje Poslovnika o radu u Narodnoj skupštini Srpske.

Lukač: Da je rukovodstvo sankcionisalo poslanike ne bi bilo problema

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je danas da bi posebna sjednica Narodne skupštine Srpske protekla u normalnoj armosferi da je rukovodstvo parlamenta sankcionisalo narodne poslanike koji su se neprimjereno ponašali.

Lukač: Ne dolazi u obzir nikakva priča o ukidanju Policije RS

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač istakao je da je Policija Srpske definisana Dejtonskim mirovnim sporazumom i da su njena ovlaštenja jasna - ona je čuvar Republike Srpske, njenih građana i institucija.

Stanivuković: Lukač da podnese ostavku zbog nedjela

BANJALUKA - Nakon incidenta u Narodnoj skupštini Republike Srpske sa ministrom unutrašnjih poslova RS Draganom Lukačom, poslanik PDP-a Draško Stanivuković zatražio je d LUkač podnese ostavku i rekao da će pozvati građane na protest.

Lukač: Spriječio sam Stanivukovića da me ugrozi

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske, Dragan Lukač rekao je, nakon incidenta u Narodnoj Skupštini RS, da je odgurno poslanika PDP-a Draška Stanivukovića kako bi ga spriječio da ga ugrozi.

Najčitanije