Dragan Lukač

Lukač: U Srpskoj nema mjesta za kriminalne klanove

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač poručio je da u Republici Srpskoj nema mjesta za kriminalce iz okruženja ili bilo koje zemlje, jer će svi završiti na isti način.

Lukač i Vulin potpisali Memorandum o saradnji u oblasti vazduhoplovstva

BEOGRAD - Ministri unutrašnjih poslova Republike Srpske i Republike Srbije Dragan Lukač i Aleksandar Vulin potpisali su danas u Beogradu Memorandum o razumijevanju MUP-a Srpske i MUP-a Srbije o saradnji u oblasti vazduhopolovstva koji će značajno unaprijediti saradnju helikopterskih jedinica, saopšteno je iz MUP-a RS.

Lukač: Zbog korupcije smo hapsili i pripadnike MUP-a RS

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač istakao je u intervjuu Srni da su uprkos vanrednoj situaciji, uzrokovanoj pandemijom virusa korona svi planirani zadaci Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srpske u ovoj godini uspješno realizovani, te da prioriteti u 2021. godini ostaju borba protiv svih vidova kriminala i borba protiv terorizma.

Čelinac će dobiti moderan video-nadzor

ČELINAC - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je danas da će u Čelincu biti postavljen moderan video-nadzor s pametnim kamerama što će znatno poboljšati bezbjednost građana ove opštine.

Potpisan ugovor o dodjeli zemljišta: Pale će dobiti savremeni objekat policije

PALE - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač i načelnik opštine Pala Boško Jugović potpisali su danas ugovor kojim je ova lokalna zajednica dodijelila MUP-u Srpske zemljište za potrebe izgradnje savremenog objekta Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Na području Mrkonjić Grada biće instalirano 46 nadzornih kamera

MRKONJIĆ GRAD - Ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač istakao je da će na području Mrkonjić Grada biti instalirano 46 nadzornih kamera, koje će doprinijeti povećanju bezbjednosti svih građana, te lakšem rasvjetljavanju krivičnih djela.

Lukač: Policija Srpske se ne bavi prevozom migranata

MRKONJIĆ GRAD - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač poručio je da netačne i zlonamjerne izjave da MUP preuzima migrante od Srbije i prevozi ih do Unsko-sanskog kantona u FBiH dolaze od onih koji nisu uspjeli da se izbore sa migrantskom krizom i svakodnevno su izloženi kritikama građana da nisu pokazali dovoljno sposobnosti da drže ovu krizu pod kontrolom.

U Vladi RS sastanak o kadrovskim pitanjima

BANJALUKA - U Administrativnom centru Vlade Republike Srpske danas je održan sastanak predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović, predsjednika Vlade Srpske Radovana Viškovića, srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača i savjetnika srpskog člana Predsjedništva Slavka Mitrovića.

Lukač: MUP Srpske kontroliše kretanje migranata

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je danas da pripadnici MUP Srpske kontrolišu kretanje migranata i da se svakodnevno nalaze na međuentitetskoj liniji.

Cvijanovićeva i Lukač otvorili sportske terene u Zalužanima

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović i ministar unutrašnjih poslova Srpske Dragan Lukač otvorili su danas teren za fudbal u Centru za obuku Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske u banjalučkom naselju Zalužani.

Najčitanije