Dragan Lukač

Lukač: Policija Srpske ima zakonsko pravo da obezbjeđuje Dodika

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je danas da u Zakonu o Direkciji policijskih tijela BiH postoji uporište da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srpske koji se nalaze u fizičkom obezbjeđenju srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i dalje mogu da obavljaju taj posao.

Lukač: Sa nivoa BiH pravljene mnoge opstrukcije za Srpsku

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je u emisiji "Pečat" da su sa nivoa BiH u protekle četiri godine pravljene mnoge opstrukcije za Srpsku i da je naviše problema bilo sa srpskim predstavnicima na vlasti u Sarajevu.

Lukač: Pripadnici MUP-a i dalje će obezbjeđivati Dodika

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je danas u Banjaluci da ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Dragan Mektić u svemu vidi problem, pa i kada je riječ o Direkciji za koordinaciju policijskih tijela BiH i MUP-a Srpske u vezi sa obezbjeđivanjem predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Lukač: Prioritet formiranje rezervnog sastava policije

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je u intervjuu Srni da je prioritet u radu Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) u predstojećem periodu formiranje rezervnog sastava policije s ciljem efikasnog odgovora na migrantsku krizu i novi priliv migranata koji se realno može očekivati u narednim godinama.

Lukač pisao Mektiću: BH delegacija da glasa protiv prijema Kosova u Interpol

BANJALUKA - Ministar policije RS, Dragan Lukač pisao je ministru bezbjednosti BiH Draganu Mektiću u kojem ga podsjeća na održavanje Generalne skupštine Interpola, koja je zakazana od 19-22. novembra 2018. godine u Dubaiju, saznaje ATV.

Lukač: Zalagaću se da svaki svršeni student nađe svoje mjesto u MUP-u

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je danas, tokom razgovora sa dekanom Fakulteta bezbjednosnih nauka u Banjaluci Predragom Ćeranićem i predstavnicima Studentske organizacije ovog fakulteta, da će se zalagati da svaki svršeni student ove visokoobrazovne ustanove nađe svoje mjesto u MUP-u Srpske.

Lukač: Policijski kadeti spremni da pomažu građanima Srpske

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je da polaznici Policijske akademije u Banjaluci, njih 250, koji su se odazvali akciji dobrovoljnog davanja krvi, dokazuju da su spremni pomagati građanima Srpske na najbolji način.

Stevandić: MUP garantuje bezbjednost u Srpskoj

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić ocijenio je da Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) građanima garantuje bezbjednost, iako se u Banjaluci i Srpskoj pokušava ugroziti bezbjednosna situacija.

Lukač: Još nije odlučeno hoće li biti zabranjen skup "Pravda za Davida"

BANJALUKA – Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS, rekao je da još nije odlučeno o tome hoće li biti zabranjen skup "Pravda za Davida", najavljen za 5. oktobar.

Govedarica o Lukačevim optužbama u 15 časova

BANJALUKA - Vukota Govedarica, lider SDS-a i kandidat za predsjednika RS, rekao je za "Nezavisne novine" da će o navodima Dragana Lukača, ministra unutrašnjih poslova RS iznesenim na presu MUP -a RS govoriti na konferenciji za novinare danas u 15 časova.

Najčitanije