Dragan Lukač

Lukač: MUP opredijeljen da svoje redove očisti od korumpiranih

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je da je Ministarstvo čvrsto opredijeljeno da svoje redove očisti od korumpiranih pripadnika i da neće odustati od procesuiranja svih onih koji se bave nelegalnim radnjama, saopštemo je iz ovog ministarstva.

Lukač: Sukob između Dodika i mene ne postoji, opozicija pokušava to napraviti

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je danas u Banjaluci da je priča o sukobu između njega i lidera SNSD-a Milorada Dodika spekulacija.

Dodik: Zar neko misli da bi Lukač ostao ministar da se tuča desila

BANJALUKA - Izmišljene su priče u odnosu ministra unutrašnjih poslova Srpske Dragana Lukač i mene, rekao je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Lukač: Biće još hapšenja u policiji, spremni smo da očistimo svoje redove

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač istakao je da se hapšenja koja je pokrenulo Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) u svojim redovima neće zaustaviti dok se u potpunosti ne riješi uloga bilo kog pripadnika ovog ministarstva u vezi sa kriminalnim klanovima.

Lukač: Hapšenja koja smo pokrenuli u svojim redovima neće se zaustaviti

BANJALUKA – Hapšenja koja smo pokrenuli u svojim redovima neće se zaustaviti dok u potpunosti ne riješimo ulogu bilo kojeg pripadnika MUP-a u vezi sa kriminalnim klanovima koji niz godina haraju regionom, poručio je danas Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS.

Lukač: Srpska nema izražen problem sa migrantima

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je da Srpska nema izražen problem sa migrantima.

Lukač i Kostrešević uručili priznanja povodom Dana policije

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač i direktor Policije Siniša Kostrešević uručili su danas u Banjaluci, povodom Dana policije - 4. aprila, priznanja institucijama i svojim organizacionim jedinicama koje su se radom i zalaganjem istakle u izvršavanju profesionalnih zadataka.

Lukač: U Srpskoj nema mjesta za kriminalne klanove

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač poručio je da u Republici Srpskoj nema mjesta za kriminalce iz okruženja ili bilo koje zemlje, jer će svi završiti na isti način.

Lukač i Vulin potpisali Memorandum o saradnji u oblasti vazduhoplovstva

BEOGRAD - Ministri unutrašnjih poslova Republike Srpske i Republike Srbije Dragan Lukač i Aleksandar Vulin potpisali su danas u Beogradu Memorandum o razumijevanju MUP-a Srpske i MUP-a Srbije o saradnji u oblasti vazduhopolovstva koji će značajno unaprijediti saradnju helikopterskih jedinica, saopšteno je iz MUP-a RS.

Lukač: Zbog korupcije smo hapsili i pripadnike MUP-a RS

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač istakao je u intervjuu Srni da su uprkos vanrednoj situaciji, uzrokovanoj pandemijom virusa korona svi planirani zadaci Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srpske u ovoj godini uspješno realizovani, te da prioriteti u 2021. godini ostaju borba protiv svih vidova kriminala i borba protiv terorizma.

Najčitanije