Dragan Lukač

Stevandić: MUP garantuje bezbjednost u Srpskoj

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić ocijenio je da Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) građanima garantuje bezbjednost, iako se u Banjaluci i Srpskoj pokušava ugroziti bezbjednosna situacija.

Lukač: Još nije odlučeno hoće li biti zabranjen skup "Pravda za Davida"

BANJALUKA – Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS, rekao je da još nije odlučeno o tome hoće li biti zabranjen skup "Pravda za Davida", najavljen za 5. oktobar.

Govedarica o Lukačevim optužbama u 15 časova

BANJALUKA - Vukota Govedarica, lider SDS-a i kandidat za predsjednika RS, rekao je za "Nezavisne novine" da će o navodima Dragana Lukača, ministra unutrašnjih poslova RS iznesenim na presu MUP -a RS govoriti na konferenciji za novinare danas u 15 časova.

Stefanović i Lukač: Potreban jasan stav EU o migrantskoj krizi

BEOGRAD - Ministri unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović i Republike Srpske Dragan Lukač saglasili su se da Srbija i Srpska ne mogu samostalno riješiti problem migrantske krize, imajući i vidu da on prevazilazi granice, zbog čega je neophodan jasan stav EU i zajednički odgovor svih država koje su pogođene migrantskom krizom.

Lukač sa šefom Misije OEBS: MUP Srpske profesionalna struktura

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač istakao je danas da je Ministarstvo, na čijem je čelu, profesionalna struktura koja će omogućiti građanima Srpske da nesmetano i demokratski ostvare svoja prava.

Lukač: Raspisana potjernica za drugim napadačem na Kovačevića

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je danas u Banjaluci da će biti raspisana potjernica za drugim licem koje je osumnjičeno za učešće u nedavnom napadu na novinara Televizije BN Vladimira Kovačevića.

Lukač: Policija neće dozvoliti bilo kakvo "dešavanje ulice" u Srpskoj

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač potvrdio je da postoje informacije da u toku predzborne kampanje i nakon izbora u Srpskoj može doći do nekih neželjenih situacija, te poručio da će policija spriječiti svakoga ko bude pokušao bilo šta silom i na neprimjeren način da uradi.

Lukač: Neka Stanivuković razmisli ko su mu prijatelji

BANJALUKA - Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS, rekao je da PDP-ov odbornik Draško Stanivuković treba dobro da razmisli jesu li mu prijatelji oni koji ga guraju u aktivnosti poput jučerašnje u Čelincu.

Bokser Marko Čolić osumnjičen za premlaćivanje novinara Vladimira Kovačevića

BANJALUKA - Uhapšen je jedan od napadača na novinara Vladimira Kovačevića, a za drugim se traga, potvrdio je Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS.

Lukač: Posjeta Lavrova veliki događaj za RS, ali i velika obaveza za policiju

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je Srni da je predstojeća posjeta ministra inostranih poslova Ruske Federacije Sergeja Lavrova Banjaluci veliki događaj za Republiku Srpsku, ali i velika obaveza za policiju s obzirom na to da će biti preduzete sve mjere i aktivnosti po prvom stepenu obezbjeđenja.

Najčitanije