Dragan Lukač

Lukač: Tražićemo odgovornost pojedinaca iz FBiH ako nastave sa opstrukcijama

BANJALUKA - Ako pojedinci iz policijskih struktura Federacije BiH nastave da opstruišu uspostavljanje pune saradnje BiH sa Evropskom policijskom službom (Evropol) Srpska će tražiti njihovu odgovornost, jer niko ne može da sebe stavi iznad međunarodno obavezujućeg akta, rekao je ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač.

Lukač: MUP svaki dan stavi pod kontrolu više od stotinu migranata

BANJALUKA – MUP RS svakodnevno stavi pod kontrolu više od stotinu ilegalnih migranata koji se kreću kroz Republiku Srpsku, rekao je Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova tokom Aktuelnog časa u Narodnoj skupštini RS.

Položen kamen temeljac za internat policijske akademije u Zalužanima

BANJALUKA - U Centru za obuku MUP-a RS u Zalužanima položen je kamen temeljac za novi objekat Policijske akademije MUP-a RS, gdje će se u budućem periodu školovati svi mladi policajci RS.

Lukač: Niko ne prisluškuje opoziciju

BANJALUKA - Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS, rekao je da niko u RS ne prisluškuje nikoga, a naročito ne narodne poslanike, već samo kriminalce i potencijalne teroristie koji mogu ugroziti RS.

Lukač: Policija intenzivno radi na rješavanju ubistva Ćuluma

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je da policija intenzivno radi na rješavanju ubistva Banjalučanina Slaviše Ćuluma, koje je izvršeno danas iz zasjede na lokalnom putu u naselju Dragočaj kod Banjaluke.

Lukač stigao na mjesto ubistva Ćuluma

BANJALUKA - Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske, stigao je u banjalučko naselje Dragočaj gdje je danas ubijen Banjalučanin Slaviša Ćulum.

Lukač: Ozbiljno opremanje MUP-a radi poboljšanja efikasnosti

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je da je MUP Srpske izvukao pouku iz terorističkog napada na Policijsku stanicu u Zvorniku koji se dogodio krajem aprila 2015. godine, nakon čega je počeo da se oprema i organizuje na sasvim drugačiji način, da bi bio efikasan u borbi protiv svih vrsta ugrožavanja policije i građana, naročito terorizma.

Lukač: Neće biti tolerancije, policija u punom kapacitetu na terenu

BANJALUKA - Policijskim časom pokušavamo da spriječimo sva tradicionalna prvomajska druženja jer nam ne treba da dobijemo neki veći broj zaraženih ljudi jer je onda pitanje kada ćemo izaći iz svega ovog, rekao je ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač.

Lukač: Nema potrebe za rigoroznijim mjerama

BANJALUKA - Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS, kazao je da trenutno nema potreba za uvođenjem rigoroznijih mjera.

Među zaraženima virusom korona u RS i nekoliko policajaca

BANJALUKA – Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske, rekao je da je nekoliko policajaca zaraženo virusom korona.

Najčitanije