Dragan Mektić

Mektić: Smanjio se broj ilegalnih migranata, trenutno ih ima oko 2.000

ISTOČNO SARAJEVO - Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić tvrdi da se "drastično smanjio" broj ilegalnih migranata koji trenutno borave u BiH i da ih je sada između 1.500 i 2.000.

Mektić: Dokaze protiv policije iznijeću poslije izbora

BANJALUKA - Dragan Mektić, ministar bezbjednosti BiH, rekao je da će nakon izbora iznijeti dokaze o umješanosti policije u RS u kriminalne aktivnosti.

Mektić: Vlasti Velike Kladuše opstruišu premještanje migranata

SARAJEVO - Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara BiH Dragan Mektić optužio je danas lokalne vlasti u Velikoj Kladuši da opstruišu rješavanje problema smještaja migranata koji se nalaze u toj opštini.

Zbog klevete Mektić mora platiti glavnoj državnoj tužiteljki 3.000 KM

SARAJEVO - Opštinski sud u Sarajevu naredio je ministru bezbjednosti BiH Draganu Mektiću da zbog klevete mora isplatiti v. d. glavne državne tužiteljke Gordani Tadić 3.000 maraka s uračunatim kamatama, počev od 11. avgusta prošle godine, saznaje “Avaz“.

SIPA podnijela izvještaj o zgradi građenoj kad je Mektić bio direktor

SARAJEVO - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu /Sipa/ BiH su, prema nalogu Tužilaštva BiH i povodom prijave o pronevjeri 700.000 KM prilikom izgradnje zgrade Službe za poslove sa strancima BiH koja je građena u vrijeme dok je direktor te agencije bio Dragan Mektić, izvršili sve potrebne provjere i sačinili izvještaj o tome.

Mektić: Ne radujemo se sankcijama za bilo koga u RS

SARAJEVO - Dragan Mektić, ministar bezbjednosti BiH rekao je danas da se ne raduje sankcijama za bilo koga u RS.

Mektić: Direktor OBA kaže da nema prisluškivanja

SARAJEVO - Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić izjavio je da je o navodima da Obavještajno-bezbjednosna agencija (OBA) prisluškuje visoke zvaničnike Republike Srpske i Srbije razgovarao sa direktorom ove agencije Osmanom Mehmedagićem, koji je odbacio ove navode.

Mektić grubo izvrijeđao novinare

SARAJEVO – Na današnjoj pres konferenciji Dragan Mektić, ministar bezbjednosti BiH, rekao je da nije čudo što novinari dobiju po glavi, jer svašta pišu.

Verbalni sukob ministra Mektića i novinarke RTRS-a

SARAJEVO - Dragan Mektić, ministar bezbjednosti BiH, i novinarka RTRS-a Vesna Stakić ušli su u verbalni sukob nakon što ga je pitala o prisluškivanju predsjednika RS Milorada Dodika.

Parlament BiH skinuo sa dnevnog reda Zahtjev za smjenu Mektića

SARAJEVO - Poslanici u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH danas su na sjednici većinom glasova odlučili da sa dnevnog reda skinu inicijativu za smjenu Dragana Mektića, ministra bezbjednosti BiH koju su predložili klubovi poslanika SNSD-a i DNS-a.

Najčitanije