Dragan Mektić

Mektić: BiH će vratiti studente u Nigeriju

​SARAJEVO - Dvojicu nigerijskih studenata Abiju Ućenu Aleksandra i Eboha Keneta Činedu vlasti BiH vratiće u zemlju porjekla - Nigeriju, potvrdio je ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić, uz objašnjenje da je to njihova želja, ali i da ih je strah od povratka u Hrvatsku.

Mektić: Tražimo adekvatnu lokaciju za smještaj povratnika iz Sirije

SARAJEVO - Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara u tehničkom mandatu Dragan Mektić rekao je Srni da je u toku pronalaženje adekvatne lokacije za žene i djecu koji bi trebalo da, najvjerovatnije, sutra budu deportovani iz Sirije u BiH.

Sutra počinje izmještanje migranata iz "Vučjaka"?

SARAJEVO - Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara u tehničkom mandatu Dragan Mektić nada se da će već sutra početi izmještanje migranata sa otvorenog prostora u kampu "Vučjak", nedaleko od Bihaća, u prihvatne centre "Bira" kod ovog grada, "Miral" kod Velike Kladuše , te "Ušivak" kod Hadžića.

Mektić dostavio imena povratnika iz Sirije MUP-u RS, dio će odmah biti uhapšen

SARAJEVO - Dragan Mektić, ministar bezbjednosti BiH, kazao je danas da je među 24 bh. građanina koja se vraćaju iz Sirije, i devet bh. građana za kojima je raspisana Interpolova potjernica.

Bjelica o izjavi Mektića: Poštovanje predsjednika Srbije je stvar kulture

SOKOLAC - Poštovati integritet predsjednika Srbije Aleksandra Vučića stvar je političke i svake druge kulture, šta god o njegovoj ličnosti mislio sada već bivši ministar bezbjednosti u Savjetu ministara u tehničkom mandatu Dragan Mektić (SDS), izjavio je Srni potpredsjednik SDS-a Milovan Bjelica.

"Mektićeve uvredljive izjave o Vučiću loše za odnose u regionu"

BEOGRAD - Potpredsjednik Vlade Srbije Zorana Mihajlović istakla je da su uvredljive izjave ministra bezbjednosti u Savjetu ministara u tehničkom mandatu Dragana Mektića povodom zdravstvenog stanja predsjednika Srbije Aleksandra Vučića loše za odnose u regionu.

Mektićev vulgarni napad na Vučića

BANJALUKA - Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara u tehničkom mandatu Dragan Mektić (SDS) večeras je na svom Twitter nalogu objavio vulgarnu poruku predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Starješine VRS: Mektićev poziv dodvoravanje nekim centrima moći

BANJALUKA - Organizacija starješina Vojske Republike Srpske smatra da je poziv ministra bezbjednosti u Savjetu ministara u tehničkom mandatu Dragana Mektića upućen borcima VRS da pristupe kolektivnom cijepanju boračkih knjižica dodvoravanje nekim centrima moći kojima smetaju Republike Srpska i njena vojska.

Mektić pozvao borce da javno unište boračke knjižice

DOHA - Dragan Mektić, ministar bezbjednosti u Savjetu ministara u tehničkom mandatu, jutros je na svom Twitter nalogu pozvao borce da organizuju jedan dan u Banjaluci javno uništavanje boračkih knjižica.

Karamatić poručio Mektiću da je Vlah za jednokratnu upotrebu

SARAJEVO - Član Predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora (HNS), Mario Karamatić, poručio je danas ministru bezbjednosti BiH Draganu Mektiću da je "džaba pocijepao boračku knjižicu Vojske Republike Srpske, jer je i dalje, kako je rekao, samo "Vlah za jednokratnu upotrebu političke saraj-čaršije".

Najčitanije