Dragan Mektić

Tužilaštvo BiH: Zaprimljena potvrđena optužnica protiv Mektića

SARAJEVO – Tužilaštvo BiH saopštilo je danas da je zaprimilo potvrđenu optužnicu od Suda BiH, u predmetu protiv Dragana Mektića, bivšeg ministra bezbjednosti, koja je potvrđena u cijelosti.

Mektić prijavljen Tužilaštvu BiH zbog zloupotrebe položaja

SARAJEVO - Savjetnik direktora Granične policije BiH Svevlad Hofman podnio je krivičnu prijavu protiv Dragan Mektića, sada već bivšeg ministra bezbjednosti BiH, za krivično djelo povreda ravnopravnosti čovjeka i građana, a u vezi sa zloupotrebom položaja.

Mektić: Ja sam žrtva glavne tužiteljke

SARAJEVO - Dragan Mektić, bivši ministar bezbjedosti Bosne i Hercegovine, prokomentarisao je optužnicu koju je danas protiv njega i još tri saradnika podiglo Tužilaštvo BiH, rekavši da je on žrtva glavne tužiteljke Gordane Tadić.

Podignuta optužnica protiv Mektića

SARAJEVO - Tužilaštvo BiH podiglo je optužnicu protiv bivšeg ministra bezbjednosti BiH Dragana Mektića, saopšteno je iz Tužilaštva BiH.

Dragan Mektić stigao u Tužilaštvo BiH

SARAJEVO - Dragan Mektić, ministar bezbjednosti BiH, stigao je u Tužilaštvo BiH. Pozvan je zbog istrage o projektu regionalnog karaktera u kojem su učestvovale Bosna i Hercegovina i Crna Gora, a kojeg je finansirala Evropska unija.

Mektić pozvan u Tužilaštvo BiH

SARAJEVO - Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara u tehničkom mandatu Dragan Mektić objavio na svom Twitter profilu da je pozvan u Tužilaštvo BiH u ponedjeljak, 23. decembra.

Mektić: BiH će vratiti studente u Nigeriju

​SARAJEVO - Dvojicu nigerijskih studenata Abiju Ućenu Aleksandra i Eboha Keneta Činedu vlasti BiH vratiće u zemlju porjekla - Nigeriju, potvrdio je ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić, uz objašnjenje da je to njihova želja, ali i da ih je strah od povratka u Hrvatsku.

Mektić: Tražimo adekvatnu lokaciju za smještaj povratnika iz Sirije

SARAJEVO - Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara u tehničkom mandatu Dragan Mektić rekao je Srni da je u toku pronalaženje adekvatne lokacije za žene i djecu koji bi trebalo da, najvjerovatnije, sutra budu deportovani iz Sirije u BiH.

Sutra počinje izmještanje migranata iz "Vučjaka"?

SARAJEVO - Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara u tehničkom mandatu Dragan Mektić nada se da će već sutra početi izmještanje migranata sa otvorenog prostora u kampu "Vučjak", nedaleko od Bihaća, u prihvatne centre "Bira" kod ovog grada, "Miral" kod Velike Kladuše , te "Ušivak" kod Hadžića.

Mektić dostavio imena povratnika iz Sirije MUP-u RS, dio će odmah biti uhapšen

SARAJEVO - Dragan Mektić, ministar bezbjednosti BiH, kazao je danas da je među 24 bh. građanina koja se vraćaju iz Sirije, i devet bh. građana za kojima je raspisana Interpolova potjernica.

Najčitanije