Dragan Milosavljević

Dragan Milosavljević za "Nezavisne": Jednog dana ponovo u Partizanu

Pod ugovorom sam sa Unikahom i sledeću sezonu, ali je sigurno da bih voleo da ponovo obučem dres Partizana jednog dana, rekao je za "Nezavisne" Dragan Milosavljević, košarkaš ovog španskog kluba, koji se kao i svi sportisti nalazi u karantinu zbog pandemije virusa korona.

Prva fotografija Milosavljevića nakon operacije ligamenata

Srpski košarkaš i igrač Unikahe Dragan Milosavljević operisan je danas u Inzbruku i slijedi mu dugačak oporavak.

Milosavljević ispratio saigrače: Ćao ludaci

Košarkaš Unikahe Dragan Milosavljević je poželio sreću saigračima iz reprezentacije Srbije uoči puta u Kinu.

Partizan i Zvezda pružili podršku Milosavljeviću

Košarkaški klubovi Partizan i Crvena zvezda poželili su danas reprezentativcu Srbije Draganu Milosavljeviću brz oporavak i povratak na teren.

Dragan Milosavljević propušta Mundobasket

Bek Srbije Dragan Milosavljević propustiće Svjetsko prvenstvo u Kini zbog povrede.

Novi problemi za Srbiju, povrijedio se Milosavljević

Dragan Milosavljević, bek košarkaške reprezentacije Srbije, povrijedio se na pripremnom meču protiv Turske na Akropolis kupu.

Milosavljević produžio ugovor sa Unikahom

MALAGA - Srpski košarkaški reprezentativac Dragan Milosavljević produžio je ugovor sa Unikahom do ljeta 2021. godine, objavio je danas klub iz Malage.

Dragan Milosavljević, košarkaš Unikahe, za "Nezavisne": Igram košarku kao fudbaler

Kada pričamo o Španiji, uvijek pomislimo na temperament, sunce, more, pijesak, zvuk gitare, vino... U svemu tome najviše se izdvajaju pokrajina Andaluzija i grad Malaga, u čijim čarima već drugu godinu uživa Dragan Milosavljević. Košarkaš Unikahe u razgovoru za "Nezavisne" pričao je o životu u Malagi, sportskim ambicijama, sapunicama koje su mu pomogle sa španskim jezikom...

Košarkaš Dragan Milosavljević za "Nezavisne": Španci su kao Srbi, vole da uživaju

Zasad je u Unikahi sve sjajno, lepo sam se uklopio, sistem rada u klubu je sličan onome u Partizanu. Posebno mi je drago što sam tu sa Nemanjom Nedovićem i Dejanom Muslijem, koji su mi mnogo pomogli u prilagođavanju, kaže za "Nezavisne" košarkaš Unikahe i reprezentativac Srbije Dragan Milosavljević.

Milosavljeviću dvije godine ugovora sa Unikahom

Srpski košarkaš Dragan Milosavljević potpisao je dvogodišnji ugovor s aktuelnim osvajačem Evrokupa Unikahom, koja će se naredne sezone takmičiti u Evroligi.

Najčitanije