Dragan Nikolić

Oglasio se Antonijević nakon incidenta sa Bjelogrlićem

Reditelj Predrag Gaga Antonijević dao je prvu izjavu nakon incidenta u niškom hotelu "Ambasador" i privođenja glumca Dragana Bjelogrlića pod sumnjom da je napao i nekoliko puta udario u glavu Antonijevića.

U Beogradu počela izgradnja Trga Milene Dravić i Dragana Nikolića

Na uglu Mileševske i Cara Nikolaja, na Vračaru u Beogradu počela je izgradnja Trga Milene Dravić i Dragana Nikolića.

Mural Dragana Nikolića i Milene Dravić osvanuo u Beogradu

Velika srpska glumica Milena Dravić preminula je 14. oktobra 2018 u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa u 79. godini a samo prije dvije i po godine ostala je bez supruga Dragana Nikolića i od tada se borila sa bolešću.

Dragan Nikolić uskoro dobija svoj kutak na Vračaru

Zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je danas da će na prvoj narednoj sjednici Skupštine grada Beograda biti donijeta odluka da jedan dio Vračara dobije ime po glumcu Draganu Nikoliću.

Bjelogrlić: Zbogom Gigo moj

BEOGRAD - Bio je divan, topao čovjek, lijepo je pjevao, svirao gitaru, više je volio da priča o pecanju nego o glumi, volio je žene i žene su voljele njega, kazao je Tanjugu glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić povodom smrti glumca Marka Nikolića.

Dragan Nikolić novi trener Igokee

​Dragan Nikolić je treći trener, koji će voditi Igokeu ove sezone, potrvrđeno je za ATV.

Dačić: Milena i Dragan obeležili epohu u umetnosti

BEOGRAD - Prvi potpredsjednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić uputio je telegram saučešća porodici, prijateljima i brojnim poštovaocima preminule glumice Milene Dravić.

Legat Milene Dravić i Dragana Nikolića biće otvoren 5. maja

Legat slavnog glumačkog i bračnog para Milene Dravić i Dragana Nikolića biće otvoren 5. maja u Jugoslovenskoj kinoteci u Beogradu, najavili su danas iz ove ustanove kulture.

Dvije godine od smrti Dragana Nikolića

Dragan Gaga Nikolić preminuo je na današnji dan prije dvije godine.

Spomenik Draganu Nikoliću ponovo oskrnavljen

VRNJAČKA BANJA - Na statui glumca Dragana Gage Nikolića, koja je prije dva mjeseca postavljena u parku u Vrnjačkoj Banji, opet nedostaju naočare, prenosi portal Kraljevo onlajn.

Najčitanije