Dragana Mirković

Žan Klod Van Dam poslao emotivnu poruku Dragani Mirković

U borbi protiv pandemije virusa korona veći dio planete povukao se u izolaciju, pa tako i poznata pjevačica Dragana Mirković koja je sa porodicom u Beču.

Dragana Mirković nakon tri godine pauze ima iznenađenje za fanove

Dragana Mirković odlučila je da izađe u susret zahtjevima miliona obožavalaca te im je poslije tri godine diskografske pauze poklonila novu pjesmu "Zamena", koju je danas objavila na svoj Youtube kanal.

Isplivala nikad viđena fotografija Dragane Mirković

Folk divu Draganu Mirković poslednjih godina ne viđamo često u provokativnim izdanjima, ali nije oduvijek bilo tako. Pjevačica je devedesetih mamila uzdahe jačeg pola, a imala je i čime, pošto je bila jedna od najzgodnijih na estradi.

Dragana Mirković o prijateljstvu sa Van Damom

Dragana Mirković govori o dugogodišnjem prijateljstvu sa proslavljenim glumcem i o video čestitki koju mu je pripremila za 58. rođendan.

Dirljiv oproštaj Dragane Mirković od Sinana Sakića

Poznata folk pjevačica Dragana Mirković oprostila se od svog dugogodišnjeg prijatelja i kolege Sinana Sakića dirljivom porukom.

Dragana Mirković: U kući sam mama, a ne estradna zvijezda

Dragana otkriva da ne živi glamurozno i raskošno kao što svi misle, te da je njen dan poput dana ostalih ljudi. Ona dodaje da je ponosna na to kako su ona i suprug Toni vaspitali djecu, te da kćerki i sinu nije bitna njena popularnost.

Rambo Amadeus: Film sa Draganom Mirković je moja najveća greška

Muzičar iz Herceg Novog Antonije Pušić, alias Rambo Amadeus, imao je 1994. godine izlet u glumačke vode.

Na koktelu kod Sebastijana Kurca i Dragana Mirković

BEČ - Lider Narodne partije Austrije OVP Sebastian Kurc koji će, sve su prilike, postati najmlađi kancelar u istoriji ove zemlje, organizovao je koktel u bečkom parlamentu, a među zvanicama bili su poznata folk pjevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić.

Najčitanije