Dragočaj

Identifikovani skeletni ostaci pronađeni u julu u šumi kod Banjaluke

BANJALUKA - Utvrđen je identitet ženske osobe čiji su skeletni ostaci pronađeni u julu ove godine u šumi u banjalučkom naselju Dragočaj,

Dragočaj dobija novu ambulantu

Mjesna zajednica Dragočaj bi iduće godine trebalo da dobije novu ambulantu porodične medicine procijenjene vrijednosti oko 280.000 KM, potvrdili su za "Nezavisne" u Domu zdravlja.

Radojičić: Izgradnjom mosta u Dragočaju modernizovan saobraćaj

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je večeras da je izgradnjom mosta u banjalučkom naselju Dragočaj saobraćaj modernizovan i ubrzan, te eliminisan rizik od izlivanja riječice Dragočajke, a da je ukupna vrijednost projekta veća od 300.000 KM.

Novi most u Dragočaju biće otvoren u subotu

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je danas da je most u banjalučkom naselju Dragočaj završen u predviđenom roku i najavio da će u subotu, 10. avgusta, biti pušten u saobraćaj.

Preko novog mosta u Dragočaju za 10 dana

BANJALUKA - Most preko rijeke Dragočajke u naselju Dragočaj trebalo bi da bude pušten u funkciju za desetak dana, potvrdio je Slavenko Tadić, predsjednik Savjeta mjesne zajednice Dragočaj.

U Dragočaju mirnije nakon noćašnje borbe s vodom

BANJALUKA - U prigradskom banjalučkom naselju Dragočaj jutro je mirnije u odnosu na prethodnu noć tokom koje su se mještani borili sa nabujalom Dragočajkom koja se izlila iz svog korita.

Izlila se i Dragočajka

Rječica Dragočajka izlila se u banjalučkom naselju Dragočaj.

Počinju radovi na novom mostu u Dragočaju

Stari i dotrajali most u centru Dragočaju do ljeta bi trebao biti zamijenjen novim, savremenijim prelazom preko rječice Dragočajke koji će imati dvije saobraćajne trake i trotoare za pješake.

Na proljeće izgradnja novog mosta u Dragočaju

BANJALUKA - Izgradnja novog mosta u banjalučkom naselju Dragočaj, koji bi trebalo da spriječi česta izlivanja rječice Dragočajke, trebalo bi da počne na proljeće, a za ovaj objekat iz gradskog budžeta biće izdvojeno 218.790 KM, rečeno je Srni u Gradskoj upravi.

Ponovljen tender za novi most u Dragočaju

BANJALUKA - Za izgradnju novog mosta u banjalučkom naselju Dragočaj ponovo je pokrenuta javna nabavka za izbor izvođača radova, nakon što je prvi tender poništen pošto je pristigla ponuda bila veća od procijenjene vrijednosti, rečeno je Srni u Odjeljenju za saobraćaj i puteve Gradske uprave Banjaluka.

Najčitanije