Dragočaj

Bolje uslove liječenja dobija 8.000 mještana u Dragočaju

BANJALUKA - Mještani Dragočaja trebalo bi dogodine da dobiju novu ambulantu porodične medicine, zahvaljujući čemu će pregledi u neuslovnim prostorijama postati prošlost.

Dragočaj dobio 1,3 kilometra asfalta

BANJALUKA - Asfaltiranje lokalnog puta Dragočaj - groblje Crkvine dužine 1,3 kilometra je završeno.

Dragočajka prijeti da se izlije, mještani u strahu

BANJALUKA - Vodostaje rječice Dragočajka u banjalučkom naselju Dragočaj raste i prijeti da se izlije iz korita ukoliko kiša nastavi da pada.

Banjalučkom naselju Dragočaj prijete poplave

BANJALUKA - Banjalučkom naselju Dragočaj ponovo prijete poplave!

Obnovljena dva društvena doma u Banjaluci

BANJALUKA - Obnovljeni društveni domovi u Debeljacima i Dragočaju narednih dana biće u funkciji te će biti na raspolaganju mještanima i savjetima mjesnih zajednica ovih naselja.

Dvoje povrijeđeno u sudaru dva auta i kamiona u Dragočaju

BANJALUKA - Dvije osobe povrijeđene su u sudaru dva automobila i kamiona u naselju Dragočaj kod Banjaluke, saznaju "Nezavisne".

Mještani Dragočaja strahuju: Raskrsnica opasna za učesnike u saobraćaju

BANJALUKA - Raskrsnica na magistralnom putu M-4 Banjaluka - Prijedor u Dragočaju nije bezbjedna za saobraćaj, zbog čega su mještani tog naselja u strahu za bezbjednost putem Savjeta mjesne zajednice poslali inicijativu na adrese nadležnih kako bi se povećao nivo bezbjednosti na samoj raskrsnici.

U toku čišćenje korita Dragočajke

BANJALUKA - U toku je čišćenje korita rijeke Dragočajke, koje se izvodi na više lokacija. Posao je završen kod mostova u Dragočaju i Zalužanima, a planirano je da korito Dragočajke bude očišćeno i u blizini poslovne zone u Ramićima.

U Dragočaju otkriven spomenik poginulim borcima

BANJALUKA - Spomenik poginulim borcima iz prošlog rata u BiH u Dragočaju u petak otkrio je Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke. On je rekao da se na području Banjaluke radi ili rekonstruiše niz spomen-obilježja, uključujući i ovaj u Dragočaju, zatim u Zalužanima, Laušu i Bistrice, te da predstoji i Starčevica.

Počela rekonstrukcija društvenih domova u Dragočaju i Debeljacima

BANJALUKA - Gradonačelnik Igor Radojičić u petak je ozvaničio početak rekonstrukcije društvenih domova u Debeljacima i Dragočaju.

Najčitanije