Dragočaj

U završnoj fazi gradnja mosta u Dragočaju

BANJALUKA - U banjalučkoj mjesnoj zajednici Dragočaj bi naredne sedmice trebalo da bude završena izgradnja mosta na lokalnom putu Gradina-Kaure-Šalići preko rijeke Dragočajke u vrijednosti 50.000 KM, saopšteno je iz Gradske uprave.

Novi most u Dragočaju

BANJALUKA - Izgradnja novog mosta u centru Dragočaja, trebalo bi da počne uskoro, nakon što je ovih dana raspisana javna nabavka za izbor izvođača radova.

Uskoro izgradnja mosta u Dragočaju

BANJALUKA - U banjalučkom naselju Dragočaj uskoro bi trebalo da počne izgradnja mosta preko rijeke Dragočajke, a vrijednost radova je 50.000 KM.

Bolje uslove liječenja dobija 8.000 mještana u Dragočaju

BANJALUKA - Mještani Dragočaja trebalo bi dogodine da dobiju novu ambulantu porodične medicine, zahvaljujući čemu će pregledi u neuslovnim prostorijama postati prošlost.

Dragočaj dobio 1,3 kilometra asfalta

BANJALUKA - Asfaltiranje lokalnog puta Dragočaj - groblje Crkvine dužine 1,3 kilometra je završeno.

Dragočajka prijeti da se izlije, mještani u strahu

BANJALUKA - Vodostaje rječice Dragočajka u banjalučkom naselju Dragočaj raste i prijeti da se izlije iz korita ukoliko kiša nastavi da pada.

Banjalučkom naselju Dragočaj prijete poplave

BANJALUKA - Banjalučkom naselju Dragočaj ponovo prijete poplave!

Obnovljena dva društvena doma u Banjaluci

BANJALUKA - Obnovljeni društveni domovi u Debeljacima i Dragočaju narednih dana biće u funkciji te će biti na raspolaganju mještanima i savjetima mjesnih zajednica ovih naselja.

Dvoje povrijeđeno u sudaru dva auta i kamiona u Dragočaju

BANJALUKA - Dvije osobe povrijeđene su u sudaru dva automobila i kamiona u naselju Dragočaj kod Banjaluke, saznaju "Nezavisne".

Mještani Dragočaja strahuju: Raskrsnica opasna za učesnike u saobraćaju

BANJALUKA - Raskrsnica na magistralnom putu M-4 Banjaluka - Prijedor u Dragočaju nije bezbjedna za saobraćaj, zbog čega su mještani tog naselja u strahu za bezbjednost putem Savjeta mjesne zajednice poslali inicijativu na adrese nadležnih kako bi se povećao nivo bezbjednosti na samoj raskrsnici.

Najčitanije