Dragočaj

Ponovljen tender za novi most u Dragočaju

BANJALUKA - Za izgradnju novog mosta u banjalučkom naselju Dragočaj ponovo je pokrenuta javna nabavka za izbor izvođača radova, nakon što je prvi tender poništen pošto je pristigla ponuda bila veća od procijenjene vrijednosti, rečeno je Srni u Odjeljenju za saobraćaj i puteve Gradske uprave Banjaluka.

Novi most u Dragočaju na čekanju

BANJALUKA - Neizvjesno je kada će početi izgradnja novog mosta u naselju Dragočaj, jer je prva javna nabavka poništena.

Izgrađen novi most u Gradini kod Dragočaja

BANJALUKA - U zaseoku Gradina u banjalučkom prigradskom naselju Dragočaj izgrađen je novi most preko rječice Dragočajke, u šta je uloženo 50.000 KM iz gradskog budžeta.

Otvorena stomatološka ordinacija u školi u Dragočaju

BANJALUKA - U Osnovnoj školi “Desanka Maksimović” u naselju Dragočaj otvorena je stomatološka ordinacija, prva ustanova ovakvog tipa na prigradskom području.

U završnoj fazi gradnja mosta u Dragočaju

BANJALUKA - U banjalučkoj mjesnoj zajednici Dragočaj bi naredne sedmice trebalo da bude završena izgradnja mosta na lokalnom putu Gradina-Kaure-Šalići preko rijeke Dragočajke u vrijednosti 50.000 KM, saopšteno je iz Gradske uprave.

Novi most u Dragočaju

BANJALUKA - Izgradnja novog mosta u centru Dragočaja, trebalo bi da počne uskoro, nakon što je ovih dana raspisana javna nabavka za izbor izvođača radova.

Uskoro izgradnja mosta u Dragočaju

BANJALUKA - U banjalučkom naselju Dragočaj uskoro bi trebalo da počne izgradnja mosta preko rijeke Dragočajke, a vrijednost radova je 50.000 KM.

Bolje uslove liječenja dobija 8.000 mještana u Dragočaju

BANJALUKA - Mještani Dragočaja trebalo bi dogodine da dobiju novu ambulantu porodične medicine, zahvaljujući čemu će pregledi u neuslovnim prostorijama postati prošlost.

Dragočaj dobio 1,3 kilometra asfalta

BANJALUKA - Asfaltiranje lokalnog puta Dragočaj - groblje Crkvine dužine 1,3 kilometra je završeno.

Dragočajka prijeti da se izlije, mještani u strahu

BANJALUKA - Vodostaje rječice Dragočajka u banjalučkom naselju Dragočaj raste i prijeti da se izlije iz korita ukoliko kiša nastavi da pada.

Najčitanije