Dragočaj

Gradnja ambulante u Dragočaju čeka rebalans budžeta

BANJALUKA - Sredstva za izgradnju nove ambulante porodične medicine u naselju Dragočaj trebalo bi da budu obezbijeđena rebalansom budžeta, ako on bude usvojen na sjednici Skupštine grada, koja treba biti održana polovinom septembra, kazao je za "Nezavisne" Slavenko Tadić, predsjednik Savjeta mjesne zajednice Dragočaj.

Sanacija "raskrsnice smrti" do kraja sedmice, mještani nezadovoljni

BANJALUKA - Rekonstrukcija i semaforizacija opasne raskrsnice na magistralnom putu Banjaluka - Prijedor u naselju Ramići su u završnoj fazi, a do kraja sedmice očekuje se da radovi budu završeni, rekli su za "Nezavisne" u "Putevima RS", koji finansiraju ovaj projekat.

Nova raskrsnica u Dragočaju do početka školske godine

Ideja i ambicija je da do početka nove školske godine i septembra bude završena rekonstrukcija opasne raskrsnice u Dragočaju, kako bi svi đaci mogli bezbjedno ići u školu, rekao je gradonačelnik Draško Stanivuković.

Počela rekonstrukcija raskrsnice u Dragočaju

Počela je rekonstrukcija raskrsnice na magistralnom putu M4 Banjaluka - Prijedor u Dragočaju na kojoj se godinama dešavaju saobraćajni udesi u kojima je bilo i poginulih.

Dragočaj još bez nove ambulante

BANJALUKA - Sredstva za izgradnju nove ambulante porodične medicine u naselju Dragočaj, čija je izgradnja trebalo da počne prošle godine, ali je zbog pandemije virusa korona odgođena za ovu, nisu planirana u prvom Prijedlogu budžeta, kazali su u Odjeljenju za komunalne poslove.

Raskrsnica u Dragočaju dobija semafore i trake za lijevo

BANJALUKA - Rekonstrukcija prometne raskrsnice na magistralnom putu M-4 Banjaluka - Prijedor u Dragočaju, na kojoj se godinama dešavaju saobraćajni udesi u kojima je bilo i poginulih, počeće čim bude završena tenderska procedura, potvrdili su za "Nezavisne" iz "Puteva RS".

Ugašen požar u banjalučkom naselju Dragočaj

BANJALUKA - U banjalučkom naselju Dragočaj večeras je došlo do požara, ali je brzom intervencijom vatrogasaca i mještana vatrena stihija ugašena.

Resursni centar u Dragočaju uprkos pandemiji radi punom parom

U Resursnom centru za djecu i mlade u Dragočaju uprkos pandemiji virusa korona konstantno se odvijaju aktivnosti čija su ciljna grupa mladi od 15 do 30 godina te poboljšanje kvaliteta njihovog slobodnog vremena.

Nova ambulanta u Dragočaju ipak iduće godine

BANJALUKA - Zbog pandemije virusa korona i manjeg priliva sredstava u gradsku kasu projekat izgradnje nove ambulante porodične medicine u naselju Dragočaj prolongiran je za iduću godinu, rekao je za "Nezavisne" Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove.

Dragočaj dobija novu ambulantu

Izgradnja ambulante porodične medicine u naselju Dragočaj počeće krajem ljeta, potvrđeno je iz Odjeljenja za komunalne poslove.

Najčitanije