Dres

Već se isplaćuje, Mesi "prodao" 150.000 dresova za sedam minuta

Pari Sen Žermenu dolazak Lionela Mesija već kreće da se isplaćuje.

Navijači istjerali svoje, Makedonci povukli nove dresove za EURO

Novi dres Sjeverne Makedonije za EURO bio je predmet osude tamošnje javnosti.

Još jedna zvijezda poslala dres Mozzartu, Ibrahimović za Gavrila

U završnim trenucima borbe za Gavrilovu pobjedu, Mozzart je na licitacije izveo tim sastavljen od svjetskih zvijezda, a 13. igrač velikog srca je - Zlatan Ibrahimović! Poslije Ronalda, Mesija i drugih asova iz Barselone, Reala, Napolija, Rome… napadač Milana poslao je dres za nastavak niza humanitarnih aukcija koje se organizuju u cilju prikupljanja sredstava za liječenje osmomjesečne bebe iz Kragujevca.

Još jedan dres za malog Gavrila, poslao Dušan Vlahović

Nakon najboljih fudbalera svijeta Kristijana Ronalda i Lionela Mesija, te regionalnih zvijezda Edina Džeka, Luke Modrića i Miralema Pjanića, u akciju za pomoć dječaku Gavrilu Đurđeviću uključio se i golgeter Fiorentine Dušan Vlahović.

Ronaldov dres prodat za 1,3 milona dinara za pomoć malom Gavrilu

Potpisani dres Kristijana Ronalda prodat je za 1,3 miliona dinara na aukciji za pomoć osmomjesečnom Gavrilu Đurđeviću, koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

Ronaldu drago zbog uspjeha s trakom, poslao potpisan dres za Gavrila

Slavni portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo poslao je potpisan dres Juventusa, a kompanija Mozzart odmah ga je stavila na aukciju od koje će cijeli prihod ići za liječenje malog Gavrila Đurđevića.

Iz policijskih uniformi u Mozzartove dresove

Bez obzira na to da li se bave rekreativnim ili profesionalnim sportovima, Mozzart rado pomaže one koji šire sportski duh širom Srpske, kroz donacije i sponzorstva. U okviru akcije "Novi dresovi za nove šampione", ova kompanija je do sada opremom obradovala više od 60 kolektiva širom BIH. Među njima su i zaposleni u Policijskoj upravi Banjaluka, koji se tokom radnog vremena brinu za bezbjednost građana, a u slobodno vrijeme rekreativno i takmičarski igraju mali fudbal.

Pekić: Opstajemo zahvaljujući prijateljima sporta kao što je Mozzart

Manji klubovi su i te kako sposobni za velika djela, ali im je potrebna podrška i osjećaj da neko brine o njima. To je upravo i cilj akcije "Novi dresovi za nove šampione" - da se svi igrači kojima kompanija Mozzart pomaže osjete kao dio nečeg velikog i da se podigne svijest o tome koliko bilo kakva pomoć znači timovima koji se bore s teškom finansijskom situacijom.

U Mozzartovim dresovima KK Šampion do šampionskih titula

Ponekad je mali podsticaj dovoljan talentovanim sportistima da dođu do titula. U Košarkaškom klubu Šampion ALF-OM treniraju i takmiče se generacije sjajnih košarkaša, a opremu su, proteklih 17 godina, samostalno nabavljali.

U Mozzartovim dresovima do Prve lige Republike Srpske

Uslovi za trening nisu baš sjajni, ali rukometaši "Teslića" ostvaruju veoma dobre rezultate. Do sada nisu imali dovoljno dobru opremu, ni adekvatnu pomoć u radu, pa je na njihovu adresu kompanija Mozzart poslala dvije garniture novih dresova za sve igrače.

Najčitanije