Drina

Nije ostvaren plan proizvodnje, nedostaju sjekači

SREBRENICA - Šumsko gazdinstvo (ŠG) "Drina", koje gazduje šumama na području opština Srebrenica i Bratunac, u prošloj godini premašilo je plan uzgoja šuma, ali nije ostvaren plan proizvodnje, odnosno eksploatacije, koji je ostvaren u iznosu od 88 odsto.

Migranti pokušali preći Drinu, jedan uspio

ZVORNIK - Od četiri migranta koji su danas pokušali da pređu rijeku Drinu između Malog Zvornika i Zvornika, uspio je samo jedan, javlja dopisnik Srne sa lica mjesta.

Tijelo nestalog Željka Pandžića pronađeno u Drini

FOČA - Višegradska policija identifikovala je lice pronađeno u rijeci Drini, a riječ je o Željku Pandžiću iz Istočnog Sarajeva, čiji je nestanak prijavljen 2. oktobra, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Sedam miliona KM za uređenje korita Sapne i dijela korita Drine

ZVORNIK - U Zvorniku je počeo projekat uređenja korita rijeke Sapne i dijela korita Drine u vrijednost oko sedam miliona KM, potvrdio je Srni zamjenik gradonačelnika ovog grada Bojan Ivanović.

Skočio u Drinu da izbjegne alkotestiranje

ZVORNIK - Dvadesetdvogodišnji mladić D.R iz Zvornika skočio je u Drinu da bi izbjegao alkotestiranje, ali je ubrzo isplivao i odvezen je u zvorničku bolnicu, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Zvornik.

Zatvoren most preko Drine koji povezuje BiH i Srbiju

ZVORNIK - Most kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića, koji preko Drine povezuje Zvornik i Mali Zvornik, od danas će biti zatvoren za saobraćaj zbog rekonstrukcije, najavljeno je danas iz zvorničke Gradske uprave.

Pregovarač ubijedio muškarca da odustane od samoubistva skokom u Drinu

ZVORNIK - Pregovarač Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i pripadnici Policijske uprave Zvornik odvratili su danas pedesetosmogodišnjaka iz Zvornika od namjere da izvrši samoubistvo.

Poznat identitet mladića koji se utopio u Bijeljini

BIJELJINA - Policija je identifikovala muškarca čije su tijelo jutros ronioci izvukli iz Drine u Bijeljini, a riječ je o licu čiji su inicijali P.R, saopšteno je iz bijeljinske Policijske uprave.

Neplivača progutala Drina

BRATUNAC - Petnaestogodišnji dječak iz Bratunca utopio se u Krasnopolju, kod tog grada, kada je najvjerovatnije nehotice iz plićaka, u kojem se kupao kao neplivač, upao u dublji dio Drine.

Utopio sa petnaestogodišnji dječak

BRATUNAC - Petnaestogodišnji dječak iz Bratunca utopio se danas u Drini kod izletišta Rajska plaža, saznaje Srna.

Najčitanije