Drina

Uhapšen trojac osumnjičen za pucnjavu u Foči, za jednim se još traga

FOČA - Fočanska policija uhapsila je tri od četiri muškarca osumnjičena da su prošle noći u centru Foče pucali iz vatrenog oružja i gurnuli jedno vozilo u rijeku Drinu, nezvanično saznaje Srna.

​Pucnjava u Foči, vozilo gurnuto u Drinu

FOČA - Policija u Foči traga za licima, koja su prošle noći pucala iz vatrenog oružja u centru grada i jedno vozilo gurnula u rijeku Drinu, nezvanično saznaje Srna.

"Vode Srpske": Očekuje se dalji rast vodostaja

BIJELJINA - "Vode Srpske" upozorile su da i dalje u Republici Srpskoj zbog obilnih padavina postoji mogućnost bujičnih poplava i rast vodostaja Drine i Bosne.

Drina i bujiučne rijeke u koritu, nema opasnosti od poplava u Zvorniku

ZVORNIK - Na području Zvornika nema opasnosti od poplava, Drina i sve bujične vode su u svojim koritima, rečeno je Srni u Službi Civilne zaštite.

Akcijama čišćenja i promjenom navika do svijeta bez otpada

VIŠEGRAD - Akcijom čišćenja obje obale Drine u Višegradu te kopnenog dijela u višegradskom naselju Bikavac juče je počela realizacija "Coca-Colinog" projekta "Od izvora do mora" u Bosni i Hercegovini.

Srpskoj niko ne može zabraniti gradnju "Buk Bijele"

BANJALUKA, SARAJEVO - Zajednička komisija za koncesije, u kojoj će se naći republički eksperti i njihove kolege sa nivoa BiH, trebalo bi da do kraja oktobra zauzme stav u vezi sa problematizovanom gradnjom hidroelektrane (HE) Buk Bijela na Drini, a članovi će uskoro da se, prvi put, nađu za istim stolom.

Odjednom propao u dubinu, utopio se mladić u Drini

BEOGRAD - Mladić iz Kragujevca utopio se večeras u Drini, u blizini Bogatića, javljaju beogradski mediji.

Vidović: Pokušaj Ustavnog suda BiH da na Drini postavi Kineski zid

BANJALUKA - Siniša Vidović, zamjenik predsjednika Ujedinjene Srpske, smatra da je Odluka Ustavnog suda, po pitanju izgradnje HE Buk Bijela, pokušaj sudija stranaca da na rijeci Drini, kako je rekao, olovkom na nelegalan način postave Kineski zid.

Tijelo nestalog dječaka pronađeno u Drini

BEOGRAD - Tijelo devetogodišnjeg dječaka iz Badovinaca, nestalog u srijedu, pronađeno je u rijeci Drini u Crnoj Bari, u blizini ušća u rijeku Savu, javio je RTS.

Dječak se utopio u Drini

Dječak N.N. (9) iz Badovinaca utopio se juče u Drini, a njegovo tijelo je pronađeno jutros oko devet sati.

Čamac s 15 migranata zaustavljen na Drini

ZVORNIK - Pripadnici Jedinice granične policije Zvornik rano jutros spriječili su pokušaj krijumčarenja migranata u mjestu Tršić, saopšteno je iz Granične policije BiH.

U toku izvlačenje vozila iz Drine, nastavljena potraga za mladićem

BIJELJINA - U toku je izvlačenje automobila golf pet iz Drine kod Bijeljine, a nastavlja se potraga za mladićem koji je u utorak, 30. marta, sletio u rijeku u semberskom naselju Amajlije, rekao je načelnik Policijske uprave Bijeljina Stjepan Terzić.

Opadaju vodostaji Drine i Ćehotine

FOČA - Vodostaji rijeka Drine i Ćehotine u Foči su u opadanju i trenutno nema opasnosti od poplava, potvrđeno je u fočanskoj Civilnoj zaštiti.

Pukla lančanica na Drini, plutajući otpad može ugroziti rad Hidroelektrane

VIŠEGRAD - Lančanica na rijeci Drini, koja se nalazi na kilometar od Hidroelektrane "Višegrad", pukla je usljed povećanog dotoka vode i veće količine plutajućeg otpada, koji može ugroziti njen rad.

Beživotno tijelo muškarca pronađeno na obali Drine

KOZLUK – Beživotno tijelo nepoznatog muškarca pronađeno je juče na obali rijeke Drine u mjestu Tabanci na području grada Zvornika, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik..

Najčitanije