Drina

Uhapšeno 13 osoba zbog sumnje da su krijumčarili 245 migranata preko Drine u BiH

BEOGRAD - Policija Srbije uhapsila je 13 osoba zbog sumnje da su čamcem preko Drine u BiH prokrijumčarili 245 ilegalnih migranata, saopšteno je danas iz Tužilaštva za organizovani kriminal Srbije.

Rastu vodostaji velikih rijeka u Semberiji, malih stagniraju

BIJELJINA - Vodostaji manjih rijeka u Semberiji - Janja, Gnjica i Lukavac su u stagnaciji i opadanju, a u porastu su vodostaji velikih vrijeka Save i Drine koji su bili izuzetno niski, saopšteno je iz gradskog Odjeljenja za boračko-invalidsku i civilnu zaštitu.

Milanović: Ima ljudi koji misle da Hrvatska treba da bude do Drine

ZAGREB - Hrvatski predsjednik Zoran Milanović oštro je kritikovao mađarskog premijera Viktora Orbana i poručio da mu ne treba vjerovati da nema pretenzija prema hrvatskim teritorijama.

U Goraždu održana mirna protestna šetnja 'Spasimo Drinu'

GORAŽDE - U Goraždu je danas održana protestna šetnja pod motom "Spasimo Drinu" kojom su građani još jednom izrazili nezadovoljstvo zbog izgradnje zida u okviru projekta obalautvrde duž obala Drine u centru grada.

Pronađeno tijelo na obali Drine

ZVORNIK - Tijelo nepoznate muške osobe pronađeno je jutros na obali rijeke Drine u Donjem Šepku, rekao je Srni portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar.

Građani Goražda živim zidom rekli "ne" betonskom zidu na obali Drine

GORAŽDE - Oko stotinu građana Goražda danas se spontano okupilo na obali Drine gdje su naprije u naselju Luka, a potom protestnom šetnjom uzvodno prema centru grada, simoboličnim formiranjem "živog zida" jasno poručili "NE" gradnji betonskog zida na obali Drine.

Nije ostvaren plan proizvodnje, nedostaju sjekači

SREBRENICA - Šumsko gazdinstvo (ŠG) "Drina", koje gazduje šumama na području opština Srebrenica i Bratunac, u prošloj godini premašilo je plan uzgoja šuma, ali nije ostvaren plan proizvodnje, odnosno eksploatacije, koji je ostvaren u iznosu od 88 odsto.

Migranti pokušali preći Drinu, jedan uspio

ZVORNIK - Od četiri migranta koji su danas pokušali da pređu rijeku Drinu između Malog Zvornika i Zvornika, uspio je samo jedan, javlja dopisnik Srne sa lica mjesta.

Tijelo nestalog Željka Pandžića pronađeno u Drini

FOČA - Višegradska policija identifikovala je lice pronađeno u rijeci Drini, a riječ je o Željku Pandžiću iz Istočnog Sarajeva, čiji je nestanak prijavljen 2. oktobra, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Sedam miliona KM za uređenje korita Sapne i dijela korita Drine

ZVORNIK - U Zvorniku je počeo projekat uređenja korita rijeke Sapne i dijela korita Drine u vrijednost oko sedam miliona KM, potvrdio je Srni zamjenik gradonačelnika ovog grada Bojan Ivanović.

Najčitanije