Dritan Abazović

Abazović: Nemam ambiciju da budem premijer

PODGORICA - Potpredsjednik crnogorske vlade i lider URA Dritan Abazović negirao je danas da ima ambiciju da postane poremijer, a za Platformu DF za izlazak iz političke krize kaže da je "već viđen dokument" u kom nema ničeg novog.

Abazović: Poenta je doći do vrha piramide

PODGORICA - Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović izjavio je da očekuje da će se u istrazi zapljene tone i po kokaina u avgustu ove godine u Podgorici doći do "vrha piramide", odnosno naručilaca droge.

Abazović poslije razgovora s Eskobarom: Počelo je

PODGORICA - Potpredsjednik crnogorske vlade Dritan Abazović izjavio je, poslije razgovora sa zamjenikom pomoćnika američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju Gabrijelom Eskobarom, da Crna Gora ima "ogromnu podršku američke administracije za rad bezbjedosnog sektora u najsloženijim operacijama".

Abazović: Ne mislim da će biti novih izbora

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović smatra da neće biti novih izbora već da će se pronaći neki model koji bi mogao da produži trajanje Vlade u postojećem ili nekom drugom sastavu.

Abazović: Aterirala priča o rekonstrukciji Vlade

PODGORICA - Potpredsjednik crnogorske vlade i lidera GP Ura Drtan Abazović izjavio je danas da nema pomaka, ni najavljenih novih razgovora o rekonstrukciji vlade i dodao da misli da je ta priča aterirala posljednjih dana.

Abazović priznao: Da, posjetio sam visokokotiranog kriminalca

PODGORICA - Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović priznao je da je on posjetio visokokotiranog kriminalca u zatvoru Spuž, ne želeći pritom da otkrije njegov identitet.

Abazović: Obračun s kriminalom bi donio pomirenje

SKOPLJE, PODGORICA - Potpredsjednik crnogorske vlade Dritan Abazović smatra da bi se snažnijom borbom protiv kriminala i korupcije, značajno umanjio i nacionalizam u zemljama regiona, a onda bi, uvjeren je, uslijedilo pomirenje.

Abazović nastavlja da koči rekonstrukciju vlade Crne Gore

PODGORICA - Dritan Abazović, lider GP URA, koji sa tri poslanika koči rekonstrukciju vlade jer u njoj ne želi političare, već isključivo eksperte, traži od Demokratske Crne Gore i premijera Zdravka Krivokapić da se izjasne da li su za to da lideri Demokratskog fronta uđu u Vladu Crne Gore.

Abazovićeva URA novim uslovom koči rekonstrukciju Vlade

PODGORICA - Građanski pokret URA Dritana Abazovića koči rekonstrukciju Vlade i uslovljava prvo izradom analize dosadašnjeg rada tog izvršnog tijela.

Abazović: Da je neko stradao, Crna Gora se ne bi pomirila ni za 30 godina

PODGORICA - Potpredsjednik crnogorske vlade Dritan Abazović istakao je danas na saslušanju pred Odborom za bezbjednost i odbranu da je skup na Cetinju tokom ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija bio visokog rizika, ali da je sačuvan građanski mir i dodao da je ostao negativan utisak "čim smo imali situaciju da se jedan vjerski obred ne može izvesti na miran i dostojanstven način".

Najčitanije