Dritan Abazović

Krivokapić traži hitnu zaštitu Abazovića

PODGORICA - Prijetnje Dritanu Abazoviću su prijetnje svemu normalnom i progresivnom u našoj zemlji, saopštio je mandatar za sastav crnogorske vlade Zdravko Krivokapić.

Poruka URA povodom prijetnji Dritanu Abazoviću

PODGORICA - Direktor Uprave policije Crne Gore Veselin Veljović i ostali čelnici sektora bezbjednosti snosiće direktnu odgovornost ukoliko se nešto dogodi lideru Građanskog pokreta URA Dritanu Abazoviću ili njegovoj porodici, poručili su iz te partije.

Dritan Abazović pozitivan na virus korona

PODGORICA - Dritan Abazović, predsjednik URA, pozitivan je na virus korona.

Abazović: Iznenađen sam prijedlogom za ministra odbrane

PODGORICA - Lidera GI URA Dritan Abazović izjavio je večeras da je iznenađen što je predložen za ministra odbrane, jer mandatar Zdravko Krivokapić nije imao nikakvu "specijalnu obavezu" ni prema njemu ni prema koaliciji "Crno na bijelo".

Abazović: Dogovoren koncept ekspertske vlade u Crnoj Gori

PODGORICA - Lider građanske inicijative "Crno na bijelo" Dritan Abazović izjavio je da je na današnjem sastanku lidera parlamentarne većine sa mandatarom Zdravkom Krivokapićem dogovoren koncept ekspertske vlade u Crnoj Gori.

Mediji: URA ne odustaje od MUP-a i odbrane

PODGORICA - Predsjedništvo Građanskog pokreta URA Dritana Abazovića podržalo je politiku vrha stranke u vezi s pregovorima o formiranju nove vlade, piše podgorički Dan.

Zbog prijetnji Abazoviću policija Crne Gore traži pomoć Interpola

PODGORICA - Policija sumnjiči Rožajca R.Š. da je prijetio Dritanu Abazoviću, a pošto ne živi u Crnoj Gori, zatražena je pomoć Interpola kako bi on bio uhapšen, piše portal CdM pozivajući se na Dan.

Abazović: Nemam policijsku zaštitu, ali sam pod nadzorom

PODGORICA - Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović izjavio je da nema policijsku zaštitu, ali da se u određenoj mjeri nalazi pod policijskim nadzorom.

Abazović državnom tužiocu: Udalji se sam, da ne bi bio smjenjivan

BEOGRAD - Predsjednik crnogorskog Građanskog pokreta URA, članice nove skupštinske većine u Crnoj Gori, Dritan Abazović, izjavio je večeras da je pred novom Vladom puno posla, najviše na ekonomskom i zdravstvenom planu, kao i da će jedan od najvećih prioriteta biti intenzivna borba protiv korupcije.

Krivokapić, Bečić i Abazović kod Ðukanovića

PODGORICA - Nosioci tri pobjedničke koalicione liste, koje su formirale parlamentarnu većinu u Crnoj Gori, Zdravko Krivokapić, Aleksa Bečić i Dritan Abazović, došli su kod predsjednika Crne Gore Mila Ðukanovića na konsultacije o mandataru.

Najčitanije