Droga

Brazilka uhvaćena na "Tuđmanu" sakrila kilogram kokaina u grudnjak i kratke hlače

Dvjema Brazilkama određen je istražni zatvor u Hrvatskoj zbog krijumčarenja gotovo dva kilograma kokaina preko graničnog prelaza na zagrebačkom aerodromu.

Pljenidba droge u Hrvatskoj, aktivnosti protiv državljanina BiH

SARAJEVO - Tužilaštvo BiH saopštilo je da je na području Dalmacije i Istri zaplijenjeno oko 15 kilograma heroina i kilogram amfetamina, a aktivnosti su provedene protiv lica koje se sumnjiče za međunarodno krijumčarenje velike količine teške droge, pranje novca i ulaganje u kupovine vikendica i nekretnina u BiH i regionu.

Hapšenje u Banjaluci zbog posjedovanja droge

BANJALUKA - Osoba Ž.R. iz Banjaluke uhapšena je juče zbog posjedovanja marihuana, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Na "Tuđmanu" pojela 76 paketića droge, iz organizma izbacila kilogram

Prije deset dana na Aerodromu "Franjo Tuđman" uhvaćena je Brazilka koja je prenosila drogu.

Podnesen izvještaj protiv Bilećanina zbog plantaže marihuane

BILEĆA- Policijska stanica Bileća je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnijela izvještaj protiv Bilećanina M.D. zbog sumnje na neovlaštenu proizvodnju i promet marihuane pronađene prije mjesec dana u selu Mirilovići kod Bileće, gdje se nalazila plantaža od 99 stabljika visine i do tri metra.

Trebinjac osumnjičen da je prodao drogu dječaku

TREBINJE- Policijska uprava Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnijela izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv Trebinjca M.K. za prodaju droge maloljetniku.

Uhapšen sa više od četiri grama droge

DOBOJ - N.J. iz Doboja je uhapšen prije tri dana zbog neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Banjalučanin kontrolisan zbog droge pa napao policajce prilikom hapšenja

BANJALUKA - M.G. iz Banjaluke osumnjičen je da je prilikom hapšenja u četvrtak naveče napao policajce koji su ga kontrolisali i kod njega pronašli tablete ekstazija, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Policija oduzela pušku nepoznate proizvodnje i drogu

Sarajlija E.T. (44) uhapšen je nakon što je policija tokom pretresa kuće i pratećih objekata koje koristi pronašla oružje i drogu.

Na granici Crne Gore i BiH zaplijenjena droga vrijedna 225.000 KM

SARAJEVO – Veća količina narkotičkih sredstava otkrivena je juče na graničnom prelazu Deluša, a vrijednost narkotika na uličnom tržištu Bosne i Hercegovine iznosi oko 225.000 KM.

Najčitanije