Droga

Glumac dao drogu trinaestogodišnjoj kćerki: "To je bilo jedino odgovorno"

Na ročištu za tužbu za klevetu protiv britanskog lista, holivudski glumac je upitan o korišćenju droga tokom svog života. Izdavač britanskog lista "NGN" smatra da je pisanje lista "The Sun" i nazivanje glumca Džonija Depa "nasilnikom prema supruzi" istinito, a ne kleveta, jer je tvrde da se nasilje dešavalo dok je Dep bio pod uticajem alkohola i droga.

Starac uhapšen zbog dilovanja droge

ZAGREB - Zagrebačka policija uhapsila je 78-godišnjaka kojeg tereti da je nabavljao veće količine kokaina koji je potom preprodavao na ilegalnom narkotržištu.

Oduzete sličice s likom Ajnštajna, sumnja se da je droga

BUGOJNO - Prilikom pretresa privatnog apartmana koji koristi Ć.E. (35) iz Zenice pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP-a SBK pronašli su u utorak u Policama, kod Bugojna, spid i nekoliko sličica s likom poznatog fizičara Alberta Ajnštajna, za koje se sumnja da su LSD, kao i određenu količinu ekstazija.

U Velikoj Britaniji uhapšeno više od 700 ljudi, zaplijenjene tone droge

Britanska agencija za borbu protiv teškog i organizovanog kriminala (NCA) saopštava da je u saradnji sa drugom evropskim policijama, uspjela je da probije kodirane barijere i prodre u tajni komunikacioni sistem Enkročat, koji koriste trgovci drogom i oružjem.

Pronađena droga u Mostaru, jedno uhapšeno

MOSTAR – SIPA je juče u Mostaru uhapsila jednu osobu zbog sumnje da je počinila krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz SIPA.

Uhvaćeni dok su konzumirali drogu u Banjaluci

BANJALUKA - V.M. i I.J uhapšeni su juče u Banjaluci nakon što im je utvrđeno prisustvo opojnih droga u organizmu.

Oduzeta droga vrijedna milijardu evra namijenjena finasiranju ISIS-a

Finansijska policija u Napulju zaplijenila je u luci Salerno, na jugu Italije, veliku količinu droge, 14 tona amfetamina, 84 miliona tableta s logotipom „captagon“, koje je u Siriji proizveo ISIS za financiranje terorizma.

Na šta je korona "natjerala" teroriste

MOSKVA - Teroristi su prešli na onlajn trgovinu oružjem, eksplozivima i drogom zbog pandemije COVID-19, izjavio je šef antiterorističkog centra Zajednice nezavisnih država (CIS) Andrej Novikov.

Marihuana u tegli nutele, hašiš u donjem vešu

Pojedini putnici na različite načine pokušavaju da prenesu preko granice različite narkotike, a srpski carinici su proteklog vikenda marihuanu pronašli u tegli nutele.

Terapijske zajednice: Zajednički raditi na prevenciji zavisnosti

Povodom Dana Međunarodnog dana borbe protiv zloupotrebe droga, terapijske zajednice u BiH poslali su otvoreno pismo u kojem su naveli da bitku sa drogom je nemoguće dobiti, ali bitku za život jeste

Najčitanije