Droga

Sud u Travniku potvrdio, Sejmenu zbog droge prijeti do 10 godina robije

TRAVNIK - Opštinski sud u Travniku potvrdio je optužnicu koja četrdesetdvogodišnjeg Safeta Sejmena tereti da je dilovao drogu, a zbog čega mu prijeti i do 10 godina robije.

Droga iz Gradiške pripremana za inostranstvo, vrijednost milionska

GRADIŠKA - Zapljenom 460 kilograma skanka, pronađenog u policijskoj akciji "Storidž" na području Gradiške, dileri su ostali bez oko 2,5 miliona KM, koliko vrijednost te droge dostiže na inostranom tržištu, a kojem je, sumnja se, bila i namijenjena.

Ogromna količina droge pronađena u Gradišci, pretresi u toku

BANJALUKA - Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske, u okviru operativne akcije "Storidž", pronašli su ogromnu količinu opojne droge skank na području Gradiške, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Akcija "Jug": SIPA uhapsila 10 osoba, pronađeno 16 kilograma droge

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u okviru operativne akcije kodnog naziva "Jug" uhapsili su 10 lica zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo neovlašteni promet opojnim drogama, potvrđeno je Srni iz ove agencije.

Najveća zapljena droge u jednom danu u Torontu, Dubajić krio i oružje

TORONTO - Danijel Dubajić /45/ iz Toronta suočava se sa 78 tačaka optužnice, nakon što je policija saopštila da je u njegovom stanu zaplijenila 181 kilogram droge i 65 komada oružja.

Dobojski dileri kriju drogu i u genitalijama

DOBOJ - Dileri droge ne biraju način i mjesto na kojem će sakriti svoju "robu", pa je dobojska policija u toku ove godine istu pronalazila na nevjerovatnim mjestima.

Državljanin Hrvatske pao u Gradišci sa 110 kg skanka

GRADIŠKA - Granična policija BiH u akciji kodnog naziva "Diablo" zaplijenila je 110 kilograma skanka vrijednog oko pola miliona maraka i uhapsila državljanina Hrvatske L.M. (1992) na graničnom prelazu Gradiška.

Naučnici: Izgleda da su pećinski ljudi oslikavali pod dejstvom droga

Crteže koji su pronađeni u pećinama manje-više širom svijeta povezuju iste karakteristike i isti uzroci, ali nova istraživanja crteža nastalih prije pet milenijuma dovela su stručnjake do novih zaključaka - da su njihovi autori možda bili pod uticajem droga dok su oslikavali.

Uhapšena dva narko-dilera, zaplijenjeno 67 kilograma droge

BEOGRAD - U Beogradu je policija uhapsila dva narko-dilera i zaplijenila 67 kilograma droge.

Inspektor iz vatre izvukao drogu

DOBOJ - U pokušaju da sakrije drogu od policije muškarac iz Doboja ubacio je kesicu marihuane i vagu u šporet, ali je dobojski inspektor brzo rukom iz vatre izvadio nagorjele kesicu i vagu te tako sačuvao dokaz protiv njega, saznaju "Nezavisne".

Najčitanije