Droga

Nosio drogu bratu u zatvor, otkrio ga pas

SARAJEVO - U Kaznenopopravnom zavodu u Sarajevu danas je uhapšen R.A. koji je pokušao unijeti veću količinu droge utisnutu u fotografije termo-načinom.

"Alfa 2": Osumnjičeni za dilovanje droge u iznajmljenim stanovima

BANJALUKA - Više od 1,1 kilogram droge zaplijenila je banjalučka policija u akciji "Alfa 2", tokom koje je uhapsila četvoricu osumnjičenih da su narkotike rasturali uglavnom u iznajmljenim stanovima u Banjaluci.

"Balkanski kartel specijalizovan za prekookeansko krijumčarenje kokaina"

ZAGREB - Načelnik Policijske nacionalne kancelarije za suzbijanje korupcije i organizovanog kriminala (PNUSKOK) Mario Kovač rekao je da je tzv. balkanski kartel obuhvata različite kriminalne grupe koje djeluju, odnosno potiču s područja država zapadnog Balkana, a specijalizovane su za prekookeansko krijumčarenje kokaina.

Bračni par iz Cazina osumnjičen za dilanje droge

CAZIN- Pripadnici kriminalističke policije USK uhapsili su supružnike H.Z. (58) i E.Z. (45) iz naselja Pećigrad, nadomak Cazina i oni su osumnjičeni za krivična djela neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, te nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materijala.

Fotografije kao dokaz da su optuženi dogovarali prodaju droge

BANJALUKA - Kao dokaz da su se dogovarali o prodaji droge, fotografije Roberta Barišica (22) i Deana Bendre iz Jajca, optuženih za šverc droge, nastale tokom istrage i njihovog boravka u motelu "Lav" kod Mrkonjić Grada, prikazane su u Okružnom sudu u Banjaluci.

Zvorničanin uhapšen zbog droge i napada na policiju

ZVORNIK - Pripadnici Policijske uprave Zvornik uhapsili su muškarca D.V. iz Zvornika zbog droge i nanošenja povreda policijskom službeniku.

Pretresi u Banjaluci i Doboju, uhapšeno više osoba

BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su jutros više lica, a u toku su pretresi lokacija, s ciljem razbijanja organizovane kriminalne grupe koja se bavila neovlaštenom proizvodnjom i prometom opojnih droga na području Banjaluke i Doboja.

Pronađena droga i kalašnjikovi u Čitluku, jedno uhapšeno

ČITLUK – S.M. (59) iz Čitluka uhapšen je danas zbog sumnje da je proizvodio i stavljao u promet drogu, kao i zbog nedozvoljenog držanja oružja, saopšteno je iz Federalne uprave policije.

Pretresi i hapšenja u Sarajevu, pronađen kokain

Nezir Bajraktari (1966.) i Mersija Džidić (1977.) uhapšeni su u okviru aktivnosti usmjerenih na otkrivanje i procesuiranje osoba osumnjičenih za organizovani kriminal i neovlašten promet teških opojnih droga u operaciji organiziranoj po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine kodnog naziva "Stršljen".

Vojska otkrila tunel za ilegalni prelazak iz Meksika u SAD

Meksička armija je saopštila da je jedna patrola otkrila nedovršeni tunel prokopan ispod rijeke Rio Grande, koji je namijenjen za ilegalne prelaske na teritoriju SAD.

Najčitanije