Droga

Drogu donosili iz Doboja i prodavali je u Banjaluci

BANJALUKA - U policijskoj akciji na području Banjaluke i Doboja uhapšeno je ukupno sedam osoba zbog sumnje da su se bavili neovlaštenom proizvodnjom i prodajom marihuane i ekstazija.

Braća uhapšena zbog droge u Doboju puštena na slobodu

BANJALUKA - Braća Mihajlo i Nikola Vuković koji su uhapšeni danas u akciji Policijske uprave Banjaluka pušteni su na slobodu, saznaje Srpskainfo.

Potvrđena optužnica protiv Kandića: U frižideru držao 21 kg droge

SARAJEVO - Općinski sud u Sarajevu potvrdio je optužnicu Tužilaštva Kantona Sarajevo protiv Harisa Kandića zbog neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, saopšteno je iz Tužilaštva Kantona Sarajevo.

MUP-u Srpske 10 uređaja za detekciju droge u organizmu vozača

BANJALUKA - Predstavnici Agencije za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske uručili su danas Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Srpske 10 najsavremenijih uređaja za detekciju droge i psihoaktivnih lijekova u organizmu vozača i drugih učesnika u saobraćaju.

Prodavali drogu djeci, mještani ih brutalno premlatili i sve snimali

Snimak brutalnog prebijanja nekolicine ljudi, koji su navodno lokalni dileri droge, kruži ovih dana na društvenim mrežama.

Epilog velike akcije MUP-a RS: Sedam uhapšenih, oduzeta droga

BANJALUKA - Policija je uhapsila sedam osoba na području Banjaluke i Doboja i oduzela više od pola kilograma droge.

Švercovali drogu vrijednu 100 miliona evra, uhapšen Hrvat

Jedan Hrvat uhapšen je u koordiniranoj akciji italijanske carine i policije, koja je razbila lanac krijumčarenja 333 kilograma kokaina brodom iz Brazila u Italiju.

U prošloj godini zaplijenjene 2,3 tone droge

PODGORICA - Pripadnici crnogorske Uprave policije prošle godine zaplijenili su više od 2,3 tone različitih vrsta narkotika i zadali ozbiljne udarce trgovcima droge, rekao je crnogorski ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić.

Zaplijenjena droga, uhapšen muškarac iz Gradiške

GRADIŠKA - S.M. iz Gradiške uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično djelo "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga" u akciji koju je policija sprovela posljednjeg dana 2019. godine.

Suđenje za prodaju droge: Svjedoka locirali na 1.100 km od Banjaluke

BANJALUKA - Suđenje Srđanu Boškovu (36), Nailu Kapi (20) i Ameru Isakoviću (20) iz Banjaluke, koje terete da su djeci i maloljetnicima prodavali drogu, na posljednjem ročištu nije moglo biti nastavljeno pošto se nisu pojavila dva svjedoka od kojih je jedan, kako se vjeruje, u švajcarskom gradu Bazelu, udaljenom od Banjaluke oko 1.100 km.

Najčitanije