Droga

Makedonci zaplijenili drogu, priveden visoki policijski službenik

SKOPLJE - Policija Sjeverne Makedonije zaplijenila je drogu vrijednu 800.000 evra, a priveden je visoki policijski službenik, saopštio je danas ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski.

U Tesliću oduzeta droga

TESLIĆ - Kod osobe M.M. iz Tešnja u srijedu je pronađeno i oduzeto je 8,2 grama opojne droge spid i 4,6 marihuane, kao i predmeti koji mogu poslužiti za konzumiranje opojne droge, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Optužena da je drogu krila u majčinoj kući

KAKANJ - Opštinski sud u Kaknju potvrdio je optužnicu protiv Aldijane M., kojom je tereti da je 2019. godine radi prodaje droge u majčinoj kući u Kaknju neovlašteno držala sedam paketića droge.

Poznati reper DMX u kritičnom stanju

Poznati reper DMX hospitalizovan je, i nalazi se u kritičnom stanju nakon predoziranja u svom domu blizu Njujorka.

Uhapšen Banjalučanin, vozio drogiran, posjedovao drogu i hladno oružje

BANJALUKA - Zoran Prpa (46) iz Banjaluke uhapšen je zbog vožnje automobila pod uticajem tri droge, saznaju "Nezavisne".

Policija u Derventi otkrila laboratoriju punu skanka

DERVENTA – U toku je policijska akcija u Derventi, tokom koje su pripadnici MUP-a Srpske pronašli laboratoriju za uzgoj marihuane te zaplijenili oko deset kilograma spida, saznaju "Nezavisne novine".

Palio drogu dok mu je policija bila pred vratima

ISTOČNO SARAJEVO - Policija u Sokocu uhapsila Đorđa T. (37) iz tog mjesta osumnjičenog da je prilikom dolaska policije pred njegovu kuću, ubacio u šoret kesice sa drogom i mobilni telefon.

Kupili lutku kćerki, a u njoj 5.000 pilula droge

FENIKS - Porodica iz Arizone je bila iznenađena kada je u plišanoj igrački koju je kupila djetetu pronašla više od 5.000 pilula droge fentanil.

Vrhovni sud RS: Uhapšenima u "Unikatu" ukupno 15 i po godina robije

BANJALUKA - Vrhovni sud RS potvrdio je presudu Banjalučaninu Sanelu Š. (34) i Deanu Đ. (31) te Danijelu T. (38) iz Kostajnice i oni su sada pravosnažno osuđeni na 15 i po godina zatvora zbog uzgoja marihuane.

Prijedorčanin uhapšen dok je zakopavao drogu

PRIJEDOR - H.G. iz Prijedora uhapšen je kada je u naselju Raškovac, pored obale rijeke Sane, pokušavalo da zakopa određenu količinu droge.

Najčitanije