Droga

Na kilogramu droge zgrnu bogatstvo

SARAJEVO, BANJALUKA - Policija u BiH mora ući u žešći obračun s narko-mafijom, koja brojne građane sve više uvlači u pakao droge, a kako pokazuju najnoviji operativni podaci, i zgrće enormnu zaradu.

Uhapšen policajac zbog dilovanja droge

PRIŠTINA - Policajac i još jedno lice uhapšeni su u Gnjilanu po sumnjom da su prodavali opojne supstance, saopšteno je iz Kosovske policijske službe (KPS).

Pronađeno oko dva kg marihuane, uhapšena jedna osoba

VISOKO - Policija je u Visokom uhapsila lice K.A. zbog zloupotrebe droga i pronašla oko dva kilograma marihuane u kući i pomoćnim objektima koje ovo lice koristi.

Zaplijenjeno oko pola tone marihuane i 20 kg hašiša u Crnoj Gori

PODGORICA - Crnogorski carinici i policajci jutros su zaplijenili oko pola tone marihuane i 20 kilograma hašiša na graničnom prelazu Božaj sa Albanijom.

Drogu zaplijenjenu u luci Ploče uvozila firma iz Trebinja

U Luci Ploče zaplijenjeno je 220 kilograma heroina i 62 kilograma kokaina ukupne vrijednosti 17 miliona evra, što je do sad najveća zapljena droge u Hrvatskoj.

Pretres u Bijeljini, nađeno više od devet kilograma droge, jedna osoba uhapšena

BIJELJINA - Bijeljinska policija uhapsila je A.K. nakon pretresa stana i drugih prostorija koje koristi na području Bijeljine i pronašla devet kilograma droge.

U Crnoj Gori zaplijenjeno još pola tone kokaina, niko nije uhapšen

PODGORICA - Više od pola tone kokaina u pošiljci banana namijenjenih kompaniji "Voli" prije dva dana pronašli su carinici u Luci Bar i o tome obavijestili Specijalno državno tužilaštvo (SDT) i Upravu policije (UP), pišu podgoričke Vijesti.

U Vogošći uhapšen muškarac zbog trgovine drogom

SARAJEVO - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo uhapsili su E.S. zbog neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, a u iznajmljenom stanu koji koristi pronađeno je oko 400 grama marihuane i oko pola kilograma spida.

Pronađeni marihuana i spid u Sarajevu, uhapšena jedna osoba

SARAJEVO - Policija je u Sarajevu lišila uhapsila je osobu E.Š. u čijem su stanu pronađeni i oduzeti 1.25 kg marihuane i 380 grama droge spid, saopšteno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Kod osumnjičenog za ubistvo pronađen arsenal oružja, droga i policijska uniforma

SARAJEVO - Policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a Kantona Sarajevo izvršili su pretres stana u opštini Novo Sarajevo koji je koristio A.J. iz Sarajeva i pronašli i privremeno oduzeli veću količina oružja, municije, eksplozivnih sredstava i droge.

Najčitanije