Droga

Pogledajte akciju u kojoj je zaplijenjena droga vrijedna pet miliona evra

BEOGRAD - Pripadnici MUP-a Srbije uhapsili su trojicu članova organizovane kriminalne grupe i zaplijenili 77 kilograma heroina i pola kilograma kokaina. MUP je objavio snimak akcije.

Beba teško ranjena, otac je koristio kao štit pri kupovini droge

Otac jedanaestomjesečnog djeteta koje je teško ranjeno u pucnjavi u Filadelfiji uhapšen je nakon što je utvrđeno da je svoje dijete navodno koristio kao ljudski štit dok je pokušavao da kupi drogu lažnim novcem.

U Srbiji zaplijenjena droga vrijedna pet miliona evra

BEOGRAD - Policija je zaplijenila 77 kilograma heroina i uhapsila tročlanu kriminalnu grupu koja je osumnjičena da je tu drogu distribuirala širom Srbije, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

Majstoroviću tri godine zbog šverca droge

DOBOJ - Kristijan Majstorović (23) iz Doboja osuđen je na tri godine zatvora u dobojskom Okružnom sudu, koji ga je oglasio krivim za neovlaštenu proizvodnju i promet opojnih droga.

Paketi kokaina isplivali na obalu, do sad pronađeno 760 kilograma droge

LONDON - Francuska policija istražuje kako su paketi kokaina i drugih droga isplivali na Atlantsku obalu kod Rena, a građane je upozorila da ne diraju pakete.

Banjalučka policija kod pet osoba pronašla drogu

BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su na području grada pet osoba i pronašli određenu količinu droge.

Crnogorac uhapšen u Atini sa 104 kilograma kokaina

PODGORICA - Crnogorski državljanin Milan Tišma (45) uhapšen je danas u Atini, zbog šverca droge.

Zaplijenjena rekordna količina kokaina

TOKIO - Japanske vlasti zaplijenile su u lučkom gradu Kobe rekordnih 400 kilograma kokaina čija je ulična vrijednost procijenjena na 73 miliona dolara, saopšteno je danas iz carinske službe te zemlje.

Zaplijenjeno četiri kilograma heroina u Zagrebu

Zagrebačka policija zaplijenila je četiri kilograma heroina u akciji u kojoj su uhapšeni pedesetjednogodišnji muškarac i četrdesettrogodišnja žena, pišu tamošnji mediji.

Hrvatski graničari u gepeku BMW-a pronašli dilera iz BiH

Kada je na graničnom prelazu Bregana u ponedjeljak ujutro policija uočila BMW bh. registarskih oznaka koji je iz Hrvatske trebalo da uđe u Sloveniju, auto im se učinio sumnjivim.

Najčitanije