Droga

Podnesen izvještaj protiv dilera droge

BIJELJINA - Pripadnici Policijske uprave Bijeljina dostavili su nadležnom tužilaštvu izvještaj protiv lica čiji su inicijali D.P. iz ovog grada zbog posredovanja u prodaji droge i omogućavanja uživanja droge.

Jedna osoba uhapšena u zajedničkoj akciji MUP-a RS i FUP-a

SARAJEVO - Policijski službenici Federalne uprave policije su u zajedničkim aktivnostima sa pripadnicima MUP-a Republike Srpske, te nadzorom Kantonalnog tužilaštva Sarajevo i Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo, na području opštine Novi Grad Sarajevo, uhapsili M. O. (54) zbog neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Prijedorčani osumnjičeni za prodaju droge

PRIJEDOR - Tri lica iz Prijedora osumnjičena su za neovlaštenu proizvodnju i promet droge, saopšteno je iz prijedorske Policijske uprave.

Osuđeni za šverc narkoticima: Sumonji dvije godine, Tomaševiću osam mjeseci

BANJALUKA - Banjalučani Vladimir Sumonja (29) i Luka Tomašević (26) danas su u banjalučkom Okružnom sudu osuđeni na zatvorsku kaznu od dvije godine i osam mjeseci zbog šverca marihuane, spida i ekstazija.

Oduzeta droga i od maloljetnika novac od prodaje opijata

BIJELJINA - Policija u Bijeljini kod lica čiji su inicijali I.T. pronašla je 11,4 grama spida, a kod maloljetnika novac od prodaje droge, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Na GP Gradiška u mercedesu pronađeno 26,8 kg marihuane

​GRADIŠKA - Službenici Jedinice granične policije Gradiška u subotu su spriječili krijumčarenje 26,8 kilograma marihuane.

Mladić sa ocem radio na groblju, pa zarađeni novac trošio na drogu

Apelacioni sud u Podgorici potvrdio je presudu kojom je Nikšićanin Stefan Mitrović (23) osuđen na sedmomjesečnu kaznu zatvora zbog šverca 51 grama marihuane.

Balkanski dileri smislili aplikaciju za prodaju droge?

SPLIT - Britanski analitičari tvrde da su Albanci, Srbi i Hrvati, koji se smatraju najzastupljenijima u narkobiznisu u Velikoj Britaniji, osmislili super brzu dostavu narkotika, a kako kažu, dovoljno je imati mobilni telefon, aplikaciju sličnu Uberovoj i šifru, i kokain bi stigao u roku od 10 minuta.

Zatvorena velika laboratorija za proizvodnju droge u Moskovskoj oblasti

MOSKVA - Ruska Federalna služba bezbjednosti (FSB) izvršila je operaciju u Moskovskoj oblasti tokom koje je zatvorena laboratorija za proizvodnju velike količine sintetičkih droga, saopšteno je iz Centra FSB za odnose sa javnošću.

Dušanu Todoroviću godinu dana zatvora zbog trgovine drogom

SARAJEVO - Sud BiH osudio je Dušana Todorovića na godinu dana zatvora zbog međunarodne trgovine marihuanom.

Najčitanije