Droga

Tužilaštvo BiH godinama ćuti o rekordnoj zapljeni heroina

SARAJEVO, BANJALUKA - Duže od dvije godine Tužilaštvo BiH ne saopštava javnosti šta je s istragom o pronalasku 82 kilograma heroina u skladištu jedne zeničke firme, niti ima bilo kakvih informacija o tom slučaju i u kojoj je fazi istrage.

Lukač: Biće novih hapšenja zbog trgovine drogom

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač naglasio je da će u skorijoj budućnosti biti novih hapšenja kada je riječ o borbi protiv trgovine drogom.

U Kozarskoj Dubici pao poznati kriminalac, zaplijenjena skupocjena vozila

KOZARSKA DUBICA - U policijskoj akciji "Jug 1", izvedenoj danas na području Kozarske Dubice, uhapšen je Emir Hadžipašić zvani Haban iz Bosanske Krupe, koji je zbog droge već osuđivan, saznaju "Nezavisne".

Uhapšenima u akciji "Unikat" određen pritvor

BANJALUKA - Banjalučki Okružni sud odredio je jednomjesečni pritvor za uhapšene u akciji "Unikat" Banjalučanima Sanelu Šaricu (32), Nenadu Dragišicu (30) i Deanu Ðajicu (29) i Danijelu Trninicu (36) iz Hrvatske Kostajnice, potvrđeno je "Nezavisnim".

Dvoje uhapšeno u Kozarskoj Dubici, pronađeno više od kilogram heroina

KOZARSKA DUBICA - Dva lica uhapšena su na području Kozarske Dubice u policijskoj akciji "Jug 1", potvrđeno je "Nezavisnim" iz MUP-a Srpske.

Međusobna tuča odala dilere droge

BANJALUKA - Međusobna tuča u kojoj je Ammar Jusić (25) ubo nožem svog cimera Filipa Cipru (23) u nadlakticu, zbog koje je reagovala policija, otkrila je laboratoriju za uzgoj skanka u potkrovlju kuće u banjalučkoj Ulici Miloša Obilića, u kojoj su inače stanovali, saznaju "Nezavisne".

Nastavljena hapšenja u Banjaluci, pala još dva dilera

BANJLUKA – Banjalučka policija izvršila je danas pretres na dvije lokacije na području grada Banjaluka, sa ciljem suzbijanja proizvodnje i prometa opojnih droga, i uhapsila dva lica, rečeno je u Policijskoj upravi Banjaluka.

U laboratoriji skanka pronađeno oko 70.000 KM

BANJALUKA - Policijski službenici zaplijenili su oko 70.000 KM u raznim valutama od četvorice uhapšenih u akciji na području Banjaluke u kojoj su pronađene dvije laboratorije za proizvodnju skanka, rekla je Načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Republike Srpske Mirna Miljanović.

Uhapšeni u akciji "Unikat" sprovedeni u banjalučko tužilaštvo

​BANJALUKA – Trojica od četvorice uhapšenih u akciji "Unikat" sprovedeni su nakon kriminalističke obrade u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

FUP uhapsio sedam osoba, pronađena droga

SARAJEVO - Na području Kantona Sarajevo policija je izvršila pretres na više lokacija i uhapsila sedam lica u akciji kodnog naziva "Mak" koja je usmjerena na dokumentovanje krivičnih djela neovlaštene proizvodnje i promet droge.

Najčitanije