Dron

Vojska Crne Gore nabavlja dronove

PODGORICA - Ministarstvo odbrane Crne Gore nabaviće za potrebe deklarisanih jedinica crnogorske vojske optoelektronske uređaje, koji između ostalog uključuju bespilotne letjelice, ukupne vrijednosti 322.000 evra, navodi se u tenderskoj dokumentaciji Ministarstva obrane.

Novi ruski nevidljivi dron uspješno izveo prvi let

Najnovija ruska bespilotna letjelica "Ohotnik" izvela je prvi let koji je trajao više od 20 minuta, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

Potresni prizori: Dron snimio posljedice velikog požara kod Šibenika

ŠIBENIK - Dron Ministarstva odbrane Hrvatske (MORH) snimio je posljedice velikog požara u okolini Šibenika.

"Nijedan iranski dron nije oboren"

TEHERAN - Iranski ministar odbrane Amir Hatami rekao je danas da nijedan iranski dron nije oboren, nakon što je vojska SAD objavila da je dejstvovala protiv dvije iranske bespilotne letjelice u prethodnih sedam dana.

Dron opremljen bacačem plamena

Nadogradnja vrijedna oko 1500 evra uz malo kućne radinosti vaš dron može pretvoriti u neprijatelja svih osinjaka

Odgovor Irana Trampu: Mislimo da ste oborili svoj dron, naš nije

TEHERAN - Zamjenik ministra spoljnih poslova Irana Abas Arakči demantovao da je Iran izgubio bespilotnu letjelicu u Ormuškom moreuzu.

Dron ometao vazdušni saobraćaj: Zatvorili aerodrom, preusmjerili avione

SPLIT - Vazdušna luka u Splitu danas je pola sata bila zatvorena zbog drona, pa su dva aviona bila preusmjerena u Zadar, a ostali su kružili iznad Splita, prenosi "Slobodna Dalmacija".

Dronom staju u kraj kradljivcima povrća

Policijska uprava međimurska pojačala je aktivnosti usmjerene na suzbijanje krav djela krađe poljoprivrednih proizvoda, objavljeno je na stranicama PU međimurske.

Izraelci prodali dron za osam miliona dolara

TEL AVIV - Izraelska kompanija "Aeronautiks" saopštila je danas da je potpisala ugovor vrijedan osam miliona američkih dolara o prodaji svog naprednog drona "Orbiter 3" jednoj neimenovanoj zemlji.

Iran objavio dosad najjači dokaz u slučaju američkog drona

Ministar inostranih poslova Irana Muhamed Džavad Zarif objavio je mapu na kojoj je predstavljena putanja leta oborene američke bespilotne letilice.

Najčitanije