Druženje

Druženje penzionera svedeno na dva sata sedmično

BANJALUKA - Ljudi treće životne dobi u većini mjesnih zajednica nemaju adekvatan prostor za druženje, te su njihove aktivnosti svedene na svega nekoliko sati sedmično, rekli su predsjednici savjeta mjesnih zajednica.

Druženjem ublažavaju žal za rodnim krajem

DOBOJ - Druženje svakog mjeseca jedan je od načina da od zaborava otrgnemo rodni kraj, ali i da ublažimo tugu za našim selima i gradovima iz kojih smo došli u Doboj, kažu Srbi raseljeni s područja od Sarajeva do Zenice, koji su prije više od četvrtinu vijeka novi dom pronašli u ovom gradu.

Društvene mreže istisnule druženje uživo

BANJALUKA - Druženje sa vršnjacima na školskim odmorima već godinama nije u modi, a mnogo je interesantnije pravljenje selfija i snimaka mobilnim telefonima i njihovo postavljanje na društvene mreže, priznali su i banjalučki srednjoškolci sa kojima smo razgovarali povodom Međunarodnog dana srednjoškolaca i studenаta, koji se obilježava 17. novembra.

Druženje sa onima koji su udarili temelje UKC RS

BANJALUKA - Jedan od glavnih razloga što smo organizovali druženje sa penzionisanim radnicima naše ustanove je da im podnesemo izvještaj šta danas Univerzitetski klinički centar (UKC) RS u Banjaluci radi, te da im damo izvještaj dokle se stiglo u onom što su oni započeli, kazao je Vlado Đajić, generalni direktor ove zdravstvene ustanove, nakon druženja sa bivšim radnicima.

Održana manifestacija "Druženje sa prijateljima"

ŠAMAC - U Šamcu je održana manifestacija pod nazivom "Druženje sa prijateljima" na kojoj su učestovali članovi sva tri ansambla Kulturno-umjetičkog društva /KUD/ "Šamac" i pjevači Ljupče Nedić i Ružica Pejić.

Mladi Mostarci napravili aplikaciju za upoznavanja i druženje

Aplikacijom do druženja i novih poznanstava, moto je kojim su se vodili mladi informatičari iz Mostara, koji su osmislili novi i brži način upoznavanja.

Prijedor prvi u Srpskoj organizovao upoznavanje i druženje samaca

PRIJEDOR - Kako popraviti demografsku sliku i povećati natalitet, neka su od najbitnijih pitanja sa kojima su suočene nadležne institucije. Ipak, u Prijedoru su ponudili rješenje.

Šest šoljica kafe i čašica razgovora za neraskidivo prijateljstvo

"Prijateljstvo se ne bira - ono biva" citat je našeg poznatog književnika Meše Selimovića a tim se već decenijama vodi šest Banjalučanki koje svoje prijateljstvo njeguju čak više od pola vijeka.

Veliki broj građana u pohodu na "Banjalučku transverzalu"

BANJALUKA – U sklopu obilježavanja Dana grada danas je Planinarsko društvo Kozara organizovalo i tradicionalnu akciju "Banjalučka transverzala".

Najčitanije