Drvar

Počela proizvodnja zaštitnih maski u Livnu i Drvaru

LIVNO - U preventivnu borbu protiv virusa korona uključili su se i vlasnici firmi u Kantonu 10, a riječ je o dvije kompanije iz Livna i Drvara koje su počele proizvodnju zaštitnih maski.

Bjeljac: Požar na području Drvara se proširio

DRVAR - Požar na lokalitetu Jadovnik na području opštine Drvar proširio se i helikopterska jedinica Oružanih snaga BiH gasiće ga i sutra, rekao je Srni šef Civilne zaštite opštine Drvar Dragoljub Bjeljac.

Helikopter Oružanih snaga gasiće požar u Drvaru

SARAJEVO - Zamjenik ministra odbrane u Savjetu ministara Mirko Okolić potvrdio je Srni da će Oružane snage BiH biti angažovane na gašenju požara koji se širi prema izvorištu vode za piće iz kojeg se snabdijeva Drvar.

Runić: Nije stigao helikopter oružanih snaga da pomogne u gašenju

DRVAR - Helikopter Oružanih snaga BiH nije danas stigao u Drvar da pomogne u gašenju požara na lokaciji Jadovnik, rekla je Srni načelnik ove opštine Dušica Runić.

Požar u Drvaru izmakao kontroli, hitno potreban helikopter

DRVAR - Načelnik opštine Drvar Dušica Runić izjavila je Srni da je požar na lokaciji Jadovnik na području ove opštine izmakao kontrolni i da su u ovom trenutku jedini spas helikopteri Opružanih snaga BiH.

Formirana nova skupštinska većina u Drvaru

DRVAR - Nova većina u Opštinskom vijeću Drvara (SNSD, HDZ BiH i PDP) danas je na vanrednoj sjednici izabrala predsjednika Vijeća Milana Kunića (SNSD) i usvojila odluku o privremenom finansiranju opštine Drvar.

Otkriven identitet pijanog vozača koji je izazvao saobraćajku u Drvaru

Vozač automobila "vento" Milan Trninić (41) koji je u nedjelju izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula žena, a njen sedamnaestogodišnji sin povrijeđen u centru Drvara, bio je u alkoholisanom stanju, a na teret mu se stavlja teško krivično djelo protiv bezbjednsoti javnog prometa, prenose mediji.

"Hitno poboljšati bezbjednosnu situaciju u Drvaru"

DRVAR - Bezbjednosna situacija u opštini Drvar je nezadovoljavajuća i neophodno je hitno raditi na njenom poboljšanju, ocijenjeno je današnjem sastanku Bezbjednosnog vijeća ove lokalne zajednice.

Udario dvoje pješaka, žena preminula

​U nedjelju oko 14:10 sati dogodila se saobraćajna nesreća u Kninskoj kapiji u Drvaru u kojoj je smrtno stradala 48-godišnja pješakinja.

Poginula žena, sin teško povrijeđen

DRVAR - Četrdesetosmogodišnja žena poginula je danas u Drvaru, a njen maloljetni sin teško je povrijeđen kada je na njih naletio automobil, rečeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Livanjskog kantona.

Najčitanije