Drvar

Stefanoviću uručen grb opštine Drvar

DRVAR - Ministru odbrane Srbije Nebojši Stefanoviću večeras je u Drvaru uručen grb opštine povodom Dana opštine, a on je ovu priliku iskoristio da najavi još ulaganja u ovu povratničku opštinu sa većinskim srpskim stanovništvom.

Prošao kroz crveno, vrijeđao policajce i razbio im službeno vozilo

DRVAR - Nakon što je prošao kroz crveno svijetlo ne semaforu, a potom vrijeđao i omalovažavao policajce koji su ga zatekli u jednom ugostiteljskom objektu gdje je vikao i razbijao čaše, te udario službeno policijsko vozilo, radnici MUP-a Kantona 10 u utorak su nad 29-godišnjim R.G iz Drvara proveli kriminalističku obradu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivična djela sprečavanje službenih osoba u vršenju službenih radnji i oštećenje tuđe stvari.

Mali: Pomoć za Kostajnicu, Nevesinje, Kozarsku Dubicu i Drvar

BEOGRAD - Ministar finansija Srbije Siniša Mali rekao je danas na sastanku sa načelnicima opština Kostajnica, Nevesinje, Kozarska Dubica i Drvar da će Srbija pomoći tim lokalnim zajednicama da riješe probleme sa tekućom likvidnošću, te im pružiti podršku za neke razvojne projekte.

Putopis: U zagrljaju Republike Srpske

Na Veliki četvrtak, uveče, nas osmoro odvažnih iz Požarevca kreće put Republike Srpske na jednu akciju koju naš vodič Zoran Pavlović iz Planinarskog društva "Vukan" naziva turom za opuštanje i uživanje. Ali, ona će iziskivati i napor, kao i uvek na planinarenju, doziran tek toliko da osetimo adrenalinski skok i blagodati za kojima vapi onaj hedonistički deo našega bića, kada sve prođe i samo nas milina obuzme.

Drvarčani svečano ispratili otpad

DRVAR - Nelegalno deponovani otpad je napustio Drvar, a nadamo se i ostale opštine u kojima su ga neodgovorni pojedinci istresli, ali i dalje nema nikakve informacije da je neko zbog ovoga odgovarao ili podnio ostavku, rekla je Živana Sabljić, članica neformalne grupe građana koja je okupljena oko inicijative "Drvar bez italijanskog otpada", nakon što je u Drvaru danas održan performans "Svečani ispraćaj otpada iz Drvara".

Kod Drvara poginuo istaknuti privrednik, sutra Dan žalosti

DRVAR - Zbog smrti četrdesetosmogodišnjeg Milana Babića iz Drvara, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći, u opštini Drvar sutra će biti Dan žalosti zbog gubitka ovog humaniste i privrednika koji je zapošljavao više od 100 povratničkih porodica.

"Yumco" iz Drvara prkosi pandemiji: U planu nova zapošljavanja

DRVAR - Stamenko Korićanac, direktor "Yumca" iz Drvara, kaže da je uprkos pandemiji zadovoljan rezultatima poslovanja u ovoj firmi, čiji pogoni su otvoreni prije nešto više od godinu dana, te je najavio nova zapošljavanja i nada se da će krenuti izvoz u evropske zemlje.

Drvar i Bihać će prvi prodisati

DRVAR - Firma “Kemeko-BH” iz Lukavca trebalo bi da krajem mjeseca počne da odvozi 400 tona nelegalno deponovanog tekstilnog otpada, a prvi šleperi doći će po smeće u Drvar i Bihać.

Pronađen Dragan Vještica koji je nestao u Drvaru

DRVAR - Policija iz Drvara pronašla je danas nestalog Dragana Vješticu iz tog grada, potvrio je Srni portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Livanjskog kantona Ivica Vrdoljak.

Nestao osamdesetjednogodišnji Dragan Vještica iz Drvara

DRVARA - Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Livanjskog kantona Ivica Vrdoljak rekao je Srni da je nestao osamdesetjednogodišnji Dragan Vještica iz Drvara.

Najčitanije