Drvar

Runić: Od nerazvijenih opština prave još nerazvijenije

ISTOČNO SARAJEVO - Načelnik Drvara Dušica Runić izrazila je nezadovoljstvo zbog pozicije ove opštine u Federaciji BiH, jer sistemom raspodjele prihoda od PDV-a po ključu koji je trenutno napravljen nerazvijene lokalne zajednice postaju još nerazvijenije.

Novi rok za uklanjanje otpada iz Drvara i Bosanskog Grahova

DRVAR - Tekstilni otpad koji je dovezen u Drvar i Bosansko Grahovo i dalje je tamo. U tim opštinama sada se uzdaju u zaključak Vlade Federacije, po kome je Fond za zaštitu životne sredine zadužen da obezbijedi sredstva za ukljanjanje.

Opasni otpad i dalje nije uklonjen: FBiH nespremna da riješi problem

DRVAR - Afera s otpadom koji je iz Italije završio u Drvaru, Bosanskom Grahovu i Bihaću pokazala je sve administrativne nedostatke i nespremnost države u kojoj živimo da pomogne lokalnim samoupravama i da ih zaštiti od pojedinaca koji su zarad ličnih interesa spremni ugroziti zdravlje stanovnika.

Runić: Otpad iz Italije i dalje u Drvaru, ništa nije urađeno

DRVAR- Nelegalno uskladišteni otpad iz Italije i dalje je u Drvaru, obećanja nisu ostvarena i građani gube strpljenje, rekla je danas Srni načelnik ove opštine Dušica Runić.

Dušica Runić kandidat SNSD-a za načelnika Drvara

DRVAR - Na predstojećim lokalnim izborima kandidat SNSD-a za načelnika opštine Drvar je Dušica Runić, koja je u proteklom periodu u potpunosti opravdala povjerenje stranke i pokazala se kao izuzetno uspješan načelnik, potvrdio je Srni predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a u Drvaru Goran Broćeta.

Ugostitelji u Drvaru protestvovali zbog skraćenog radnog vremena

DRVAR - Vlasnici ugostiteljskih objekata u Drvaru u utorak su održali mirni protest ispred zgrade opšzine zbog novih restriktivnih mjera Kriznog štaba, kojim im je skraćeno radno vrijeme.

Runić: Sa otpadom stigla i korona, nadležni da daju odgovor

DRVAR - Načelnik opštine Drvar Dušica Runić rekla je danas da se svaki dan povećava broj osoba zaraženih virusom korona u ovom mjestu i da sumnja da je virus stigao sa otpadom iz Italije, te pozvala sve nadležne institicije da daju odgovor kako, zašto i kakav je to otpad uskladišten.

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije zabrana okupljanja u Drvaru

DRVAR - Na području opštine Drvar od danas je na snazi zabrana svih okupljanja u zatvorenom i otvorenom prostoru zbog pogoršanja epidemiloške situacije.

Položeni vijenci kod spomenika žrtvama fašističkog terora u Drvaru

DRVAR - U Drvaru su, povodom obilježavanja Dana opštine i Dana početka ustanka naroda BiH protiv fašističkog okupatora u Drugom svjetskom ratu, položeni vijenci kod spomenika žrtvama fašističkog terora.

Miloš oživljava Mokronoge kod Drvara: Ljubav ga vratila rodnom selu

DRVAR - Razmišljanje o povratku u moje rodno selo bila je nedoumica, da li je to korak naprijed ili nazad, međutim proradio je "duh da je sve lakše kod kuće", što se na kraju i ispostavilo kao tačno, vratio sam se u svoje rodno selo Mokronoge i tamo pronašao sebe te sada vraćamo život u ovu malu društvenu zajednicu, koja se nalazi svega sedam kilometara od Drvara.

Najčitanije