Dušan Bajević

Bajević produžio ugovor sa FS BiH

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine produžio je ugovor sa selektorom A tima Dušanom Bajevićem i njegovim stručnim štabom, saopšteno je na sajtu saveza.

N/FS BiH produžio ugovor Dušanu Bajeviću

Članovi Izvršnog odbora Nogometnog / Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine donijeli su odluku o produženju ugovora selektoru Dušanu Bajeviću i članovima njegovog stručnog štaba.

Dušan Bajević okupio saradnike u Sarajevu

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Dušan Bajević danas će u zgradi Nogometnog / Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine u Sarajevu, kako je najavljeno, održati radni sastanak sa pomoćnicima u okviru pripremnih aktivnosti za utakmice baraža UEFA Lige nacija za plasman na EURO.

Bajević nastavio skautiranje "zmajeva": Vraća se Begović

Asmir Begović mogao bi se vratiti na spisak fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine ako je suditi po sastanku koji su s njim prošlog vikenda u Italiji obavili selektor Dušan Bajević i njegovi saradnici.

Bajević: Pred nama je puno posla

Dušan Bajević, selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, sa svojim saradnicima intenzivno sprovodi aktivnosti u cilju što kvalitetnijih priprema za utakmice baraže UEFA Lige nacija koje se igraju krajem martu.

Bajević: Od Vranješ zavisi hoće li se vratiti

Hoće li se Ognjen Vranješ vratiti u fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine zavisi najviše od njega samog, rekao je danas u Sarajevu Dušan Bajević selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Dušan Bajević predstavio saradnike

Slaven Musa, Adnan Čustović i Rusmir Cviko činiće stručni štab fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine na čijem je čelu selektor Dušan Bajević.

Bajević objavljuje imena saradnika

Dušan Bajević u subotu će u Sarajevu i službeno biti predstavljen na funkciju selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Bajević tražio da bez plate bude selektor BiH

Proslavljeni jugoslovenski reprezentativac Dušan Bajević tražio je da postane selektor selekcije Bosne i Hercegovine čak i bez plate, pišu lokalni mediji.

Bajević: Vjerujem u naš uspjeh

Dušan Bajević u subotu je izabran za novog selektora fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, a Zmajeve će voditi u baražu za EURO 2020, koji je na rasporedu u martu naredne godine.

Najčitanije