Dušan Borković

Borković završio sezonu

Srpski automobilista Dušan Borković završio je ovogodišnju sezonu u TCR šampionatu, bez mogućnosti da izveze trke u Barseloni zbog velikog kvara na automobilu.

Borković novom pobjedom do titule u TCR Istočna Evropa

BRNO - Srpski automobilista Dušan Borković šestom uzastopnom pobjedom, drugom na stazi u Brnu, sa maksimalnim brojem bodova vikend prije kraja takmičenja obezbijedio titulu šampiona TCR Istočna Evropa.

Borković najavio učešće na TCR Istočna Evropa sa MIRA timom

BEOGRAD - Srpski automobilista Dušan Borković, u skladu sa cjelokupnom situacijom zbog korona virusa, odlučio je da će se ove sezone takmičiti u TCR Eastern Europe šampionatu.

Borković napustio TCR Evropa: Ne mogu da trpim nepravdu

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković odlučio je da napusti TCR Evropa šampionat nezadovoljan statusom u ovom takmičenju i štetnim odlukama po njegov tim, a koje su kulminirale na posljednjoj trci u Austriji.

Borković 12. na prvoj trci u Belgiji

Srpski automobilista Dušan Borković na petoj trci ove sezone u TCR šampionatu, koja je vožena na stazi Spa Frankošamp u Belgiji, zauzeo je 12. mjesto i osvojio novih sedam bodova.

Borkoviću tri boda u Hokenhajmu

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković poslije dvije trke u Hokrnhajmu na svoj bodovni skor dodao je još tri boda, pa sada u generalnom plasamanu, među 34 vozača, zauzima 10. poziciju sa osvojenih 57 poena.

Dušan lider šampionata i poslije druge trke u Asenu

Automobilista Dušan Borković zadržao je lidersku poziciju poslije petog vikenda TCR Evropa šampionata, jer je u drugoj trci u holandskom Asenu osvojio 3. mjesto.

Borković lider TCR Evropa šampionata

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković ponovo je izbio na čelo generalnog plasmana TCR Evropa šampionata.

Borković na podijumu na Tajlandu za novih 26 bodova

Srpski automobilista Dušan Borković osvojio je 26 bodova na trkama na tajlandskom Buriramu tokom osnog vikenda TCR Svjetskog šampionata.

Borković pobjednik prve trke na Salzburgringu

Zaista sjajnom i znalačkom vožnjom Dušan Borković je zabilježio drugu pobjedu ove sezone.

Najčitanije