Dušan Mačkić

Iz Kine nose uspjehe i lijepe uspomene

Bh. kajakaši i članovi banjalučkog Kajak-kanu kluba Vrbas M:tel Darko Savić, Dušan Mačkić i Anes Šudić iz Kine nose uspjehe i lijepe uspomene. Nastupali su na trkama Svjetskog kupa, a Savić može da se pohvali da je pobijedio na najopasnijoj rijeci u Kini - Salvin, na kojoj je čuveni Tigrov skok.

Mačkić 12. u finalu

Bh. kajakaš i takmičar banjalučkog Vrbas M:tela Dušan Mačkić zauzeo je 12. mjesto u finalnoj trci sprinta za juniore, na Svjetskom prvenstvu u kajaku i kanuu na divljim vodama "Banjaluka – Vrbas 2019".

Kajakaš Dušan Mačkić u finalu Svjetskog prvenstva

Kajakaš banjalučkog Vrbas M:tela, Dušan Mačkić, izborio je direktan plasman u finalnu trku Svjetskog prvenstva u kajaku i kanuu na divljim vodama "Banjaluka-Vrbas 2019", u disciplini K1 za juniore.

Mačkić: Medalja bi bila ogroman uspjeh

Kajakaš banjalučkog Vrbas M:tela Dušan Mačkić izborio je direktan plasman u finalnu trku Svjetskog prvenstva u kajaku i kanuu na divljim vodama "Banjaluka - Vrbas 2019", u disciplini K1 za juniore. Finale je na programu danas.

Zlato za Mačkića na Evro kupu

​Dušan Mačkić, kajakaš banjalučkog Vrbas M:tela osvojio je svoje prvo zlato na evropskom takmičenju pošto je bio uspješan u prvom kolu ECA Evro kupa u kajaku i kanuu na divljim vodama za juniore i seniore u Skoplju.

Najčitanije