Dušan Savić

Vlahović strijelac za Juventus, SMS donio bod Laciju

Juventus i Lacio odigrali su neriješeno 2:2, u posljednjem meču pretposljednjeg, 37. kola Serije A. Dušan Vlahović donio je prednost "staroj dami", Sergej Milinković-Savić u posljednjim trenucima pogodio za bod svojoj ekipi.

Savić i Stojanović u UO Crvene zvezde

Legendarni fudbaleri Crvene zvezde Dušan Savić i Stevan Stojanović novi su članovi Upravnog odbora kluba, saopšteno je danas iz Zvezde.

Iz Kine nose uspjehe i lijepe uspomene

Bh. kajakaši i članovi banjalučkog Kajak-kanu kluba Vrbas M:tel Darko Savić, Dušan Mačkić i Anes Šudić iz Kine nose uspjehe i lijepe uspomene. Nastupali su na trkama Svjetskog kupa, a Savić može da se pohvali da je pobijedio na najopasnijoj rijeci u Kini - Salvin, na kojoj je čuveni Tigrov skok.

Muž Tanje Savić na liječenju od droge

Tanja Savić vratila se na muzičku scenu u velikom stilu, ali u privatnom životu prolazi kroz najgori period dosad. Poslije dugogodišnjih problema sa suprugom Dušanom Jovančevićem, koji je bio zavisan od narkotika, morala je da donese tešku odluku.

Savić o Šekularcu: Zbog njega sam zavolio fudbal

Legendarni centarfor Crvene zvezde Dušan Savić izjavio da je zbog Dragoslava Šekularca zavolio fudbal i da dimenziju njegove veličine mogu da shvate samo oni koji su imali prilike da igraju sa njim ili da ga gledaju na terenu.

Dule Savić: Stojković stajao kao da se venčao za liniju

Dušan Savić, legenda Crvene zvezde, gostujući na jednoj srpskoj televiziji osvrnuo se na "vječiti derbi" odigran u nedelju.

Savić: Zbog LŠ Evropa opet priča o Zvezdi i Beogradu

BEOGRAD- Legendarni golgeter Crvene zvezde Dušan Savić izjavio je da je učešće u Ligi šampiona prava prilika za njegov klub, Srbiju i Beograd da se pokažu u pravom svjetlu i da se pošalje slika nesvakidašnjeg ambijenta iz naše zemlje.

Muslin: Tadić ispred Milinković-Savića

Selektor fudbalera Srbije Slavoljub Muslin rekao je da Sergej Milinković-Savić konkuriše za nacionalni tim, ali da ima nekoliko uslova.

Najčitanije