Dušica Runić

Runićeva za "Nezavisne": Leđa su mi željeli vidjeti bivši politički saborci

Željeli su mi vidjeti leđa moji dojučerašnji politički saborci, ističe Dušica Runić, načelnica opštine Drvar, nakon pobjede na prekjuče održanom referendumu na kojem se glasalo o njenom opozivu s te funkcije.

"Zajedno smo uz Dušicu Runić, a protiv razbijanja srpskog jedinstva"

DRVAR - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik dao je podršku načelniku opštine Drvar Dušici Runić i poručio da je protiv zaustavljanja razvoja ove lokalne zajednice i razbijanja srpskog jedinstva u Drvaru.

Runić: Opoziv priželjkuju pojedinci zbog ličnih interesa

DRVAR - Načelnik opštine Drvar Dušica Runić istakla je da su Drvarčani čestit i pametan narod, te da je sigurna da će 8. maja glasati protiv kriminala i da će joj pružiti podršku glasanjem protiv opoziva kako bi nastavili da od Drvara prave bolje i ugodnije mjesto za život.

Runićeva odgovorila SNS-u

DRVAR - Načelnica Drvara Dušica Runić reagovala je na saopštenje SNS-a u kojem je ova stranka navela razloge zašto bi ona trebala bude opozvana na referendumu.

Runić: Ponovo ću pobijediti 8. maja

DRVAR - Politička situacija u Drvaru je komplikovana nakon što je skupštinska većina izglasala opoziv načelniku opštine i zakazala referendum za 8. maj, ali će SNSD tada odnijeti još jednu pobjedu, rekla je Srni predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a u Drvaru Dušica Runić.

Opozvana načelnica opštine Drvar Dušica Runić

DRVAR - Dušica Runić, načelnica opštine Drvar, opozvana je sa te funkcije.

Runić: Od nerazvijenih opština prave još nerazvijenije

ISTOČNO SARAJEVO - Načelnik Drvara Dušica Runić izrazila je nezadovoljstvo zbog pozicije ove opštine u Federaciji BiH, jer sistemom raspodjele prihoda od PDV-a po ključu koji je trenutno napravljen nerazvijene lokalne zajednice postaju još nerazvijenije.

Počeo sastanak Tegeltije s načelnicima opština Drvar i Glamoč

ISTOČNO SARAJEVO - U Istočnom Sarajevu danas je počeo sastanak predsjedavajućeg Savjeta ministara Zorana Tegeltije s načelnicima opština Drvar Dušicom Runić i Glamoč Nebojšom Radivojšom.

Runić: Otpad iz Italije i dalje u Drvaru, ništa nije urađeno

DRVAR- Nelegalno uskladišteni otpad iz Italije i dalje je u Drvaru, obećanja nisu ostvarena i građani gube strpljenje, rekla je danas Srni načelnik ove opštine Dušica Runić.

Dušica Runić kandidat SNSD-a za načelnika Drvara

DRVAR - Na predstojećim lokalnim izborima kandidat SNSD-a za načelnika opštine Drvar je Dušica Runić, koja je u proteklom periodu u potpunosti opravdala povjerenje stranke i pokazala se kao izuzetno uspješan načelnik, potvrdio je Srni predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a u Drvaru Goran Broćeta.

I danas protest Drvarčana zbog otpada iz Italiije

DRVAR - Drvarčani su i danas mirno protestovali zbog skladištenja tekstilnog otpada iz Italije na području ove opštine, zahtijevajući da se utvrdi kako je tu dospio i da li je otrovan.

Opštinsko vijeće Drvara: Izmjestiti otpad u roku od 24 časa

DRVAR - Opštinsko vijeće Drvara zatražilo je da nadležni inspekcijski organi u roku od 24 časa nalože odgovornim fizičkim i pravnim licima i drugim organima izmještanje tekstilnog otpada iz Italije istovarenog u nekadašnju fabriku "Grmeč", radi zaštite i bezbjednosti građana, rekla je nakon sjednice načelnik opštine Dušica Runić.

Opasni otpad i u Drvaru, firma registrovana na adresi opštine

DRVAR - Dušica Runić, načelnik opštine Drvar, rekla je da je otpad iz Italije preko noći istovaren i na dvije lokacije u Drvaru.

Runić: Nije stigao helikopter oružanih snaga da pomogne u gašenju

DRVAR - Helikopter Oružanih snaga BiH nije danas stigao u Drvar da pomogne u gašenju požara na lokaciji Jadovnik, rekla je Srni načelnik ove opštine Dušica Runić.

Runić: "Srpski korpus" - devetorka koja je zamislila da može mijenjati Zakon

DRVAR - Načelnica opštine Drvar Dušica Runić je, povodom optužbi da je uvrijedila borce, pojasnila da je pod sintagmom "srpski korpus" mislila na devetorku u Opštinskom vijeću u Drvaru koja je zamislila da može da mijenja Zakon i opozove načelnika u izbornoj godini.

Najčitanije