Dušica Runić

Opozvana načelnica opštine Drvar Dušica Runić

DRVAR - Dušica Runić, načelnica opštine Drvar, opozvana je sa te funkcije.

Runić: Od nerazvijenih opština prave još nerazvijenije

ISTOČNO SARAJEVO - Načelnik Drvara Dušica Runić izrazila je nezadovoljstvo zbog pozicije ove opštine u Federaciji BiH, jer sistemom raspodjele prihoda od PDV-a po ključu koji je trenutno napravljen nerazvijene lokalne zajednice postaju još nerazvijenije.

Počeo sastanak Tegeltije s načelnicima opština Drvar i Glamoč

ISTOČNO SARAJEVO - U Istočnom Sarajevu danas je počeo sastanak predsjedavajućeg Savjeta ministara Zorana Tegeltije s načelnicima opština Drvar Dušicom Runić i Glamoč Nebojšom Radivojšom.

Runić: Otpad iz Italije i dalje u Drvaru, ništa nije urađeno

DRVAR- Nelegalno uskladišteni otpad iz Italije i dalje je u Drvaru, obećanja nisu ostvarena i građani gube strpljenje, rekla je danas Srni načelnik ove opštine Dušica Runić.

Dušica Runić kandidat SNSD-a za načelnika Drvara

DRVAR - Na predstojećim lokalnim izborima kandidat SNSD-a za načelnika opštine Drvar je Dušica Runić, koja je u proteklom periodu u potpunosti opravdala povjerenje stranke i pokazala se kao izuzetno uspješan načelnik, potvrdio je Srni predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a u Drvaru Goran Broćeta.

I danas protest Drvarčana zbog otpada iz Italiije

DRVAR - Drvarčani su i danas mirno protestovali zbog skladištenja tekstilnog otpada iz Italije na području ove opštine, zahtijevajući da se utvrdi kako je tu dospio i da li je otrovan.

Opštinsko vijeće Drvara: Izmjestiti otpad u roku od 24 časa

DRVAR - Opštinsko vijeće Drvara zatražilo je da nadležni inspekcijski organi u roku od 24 časa nalože odgovornim fizičkim i pravnim licima i drugim organima izmještanje tekstilnog otpada iz Italije istovarenog u nekadašnju fabriku "Grmeč", radi zaštite i bezbjednosti građana, rekla je nakon sjednice načelnik opštine Dušica Runić.

Opasni otpad i u Drvaru, firma registrovana na adresi opštine

DRVAR - Dušica Runić, načelnik opštine Drvar, rekla je da je otpad iz Italije preko noći istovaren i na dvije lokacije u Drvaru.

Runić: Nije stigao helikopter oružanih snaga da pomogne u gašenju

DRVAR - Helikopter Oružanih snaga BiH nije danas stigao u Drvar da pomogne u gašenju požara na lokaciji Jadovnik, rekla je Srni načelnik ove opštine Dušica Runić.

Runić: "Srpski korpus" - devetorka koja je zamislila da može mijenjati Zakon

DRVAR - Načelnica opštine Drvar Dušica Runić je, povodom optužbi da je uvrijedila borce, pojasnila da je pod sintagmom "srpski korpus" mislila na devetorku u Opštinskom vijeću u Drvaru koja je zamislila da može da mijenja Zakon i opozove načelnika u izbornoj godini.

Najčitanije