Duško Knežević

Odbačene optužnice Duška Kneževića protiv Mila Ðukanovića

PODGORICA - Viši sud u Podgorici obustavio je krivične postupke protiv predsjednika Crne Gore Mila Ðukanovića po privatnim tužbama biznismena i vlasnika "Atlas grupe" Duška Kneževića usljed nedostatka dokaza, saopšteno je danas iz tog suda.

Podnesena krivična prijava protiv Đukanovića

Pravni zastupnik Duška Kneževića, predsjednika "Atlas grupe" podnio je krivičnu prijavu protiv predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, optužujući ga da je počinio krivično djelo - pozivanje na nasilnu promjenu ustavnog uređenja.

Interpol povukao potjernicu za Duškom Kneževićem

LONDON - Interpol je povukao potjernicu za crnogorskim biznismenom Duškom Kneževićem i izbrisao je iz sistema, izjavio je za Tanjug sam Knežević u telefonskom razgovoru iz Londona, gdje boravi od februara prošle godine, kada je Crna Gora raspisala crvenu potjernicu za njim.

Knežević: Nećemo dozvoliti državu na antisrpstvu

PODGORICA - Demokratski fronta nema namjeru da preispituje crnogorsku nezavisnost, ali neće dozvoliti građenje države na antisrpstvu i proglašenju SPC za agresora, poručio je danas u parlamentu opozicioni poslanik Milan Knežević.

Šesta optužnica protiv Duška Kneževića

PODGORICA - Specijalno državno tužilaštvo (SDT) Crne Gore podiglo je još jednu, šestu optužnicu protiv odbjeglog biznismena i vlasnika Atlas grupe Duška Kneževića u slučaje e-comerc.

Raspisana crvena potjernica za Duškom Kneževićem

PODGORICA - Interpol je raspisao crvenu potjernicu za vlasnikom Atlas grupe Duškom Kneževićem, koji je se nalazi u Londonu, javila je Radio-televizija Crne Gore.

Najčitanije