Duško Tošić

Jelena Karleuša odustala od krivičnog gonjenja Duška Tošića

Pjevačica Jelena Karleuša izjavila je danas u razgovoru sa tužiocem da ne želi da se njen suprug Duško Tošić krivično goni zbog događaja koji su se u njihovom stanu desili na Božić, 7. januara, kada ga je prijavila policiji za nasilničko ponašanje prema njoj.

Jelena Karleuša progovorila o odnosu sa Tošićem

Jelena Karleuša se vratila sa Kopaonika, gdje je prošle nedjelje nastupala na muzičkom festivalu "Music Week".

Duško Tošić zaslužio Karleušin oproštaj, pjevačica najavila prinovu?

​Sukob pjevačice Jelene Karlueše i njenog supruga fudbalskog menadžera Duška Tošića posljednjih nedjelja glavna je tema domaćih medija.

Sofija Šašić: Apsolutna je laž da smo Duško i ja u tajnoj vezi

Sofija Šašić demantirala je navode srpskih medija da je u tajnoj vezi s Duškom Tošićem.

Duško Tošić duvao svjećice okružen gomilom muškaraca

Fudbaler Duško Tošić je juče proslavio svoj 37. rođendan u jednom Zrenjaninskom restoranu, a na proslavi su se našli mnogi sportisti.

Duško Tošić danas slavi rođendan, Jelena Karleuša čestitala, ali ne njemu

​Fudbaler Duško Tošić danas puni 37 godina i mnogi su se pitali hoće li njegova supruga pjevačica Jelena Karleuša uopšte da odreaguje na taj datum, nakon scena nasilja koje su se desile u njihovoj porodičnoj kući na Božić.

Tošićeva majka: Nije istina da je moj sin ikoga udarao

Nikoleta Tošić, mama Duška Tošića, oglasila se za srpskemedije nakon što je Jelena Karleuša prijavila muža Duška za porodično nasilje 7. januara.

Duško Tošić pozitivan na virus korona

Bivši fudbaler Duško Tošić pozitivan je na koronu i ima upalu pluća, piše "Hello".

Tošića i Karleušu tužilaštvo provjerava preko Centra za socijalni rad

BEOGRAD - Nakon što je Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu dostavljen izvještaj policije u vezi s indicentom između pjevačice Jelene Karleuše i njenog supruga, fudbalera Duška Tošića, tužilaštvo je danas saopštilo da će izvršiti i dodatne provjere preko Centra za socijalni rad.

Oglasio se Duško Tošić nakon incidenta sa Karleušom

​Fudbaler Duško Tošić prvi put se oglasio nakon što je njegova supruga pop zvijezda Jelena Karleuša na Božić prijavila policiji da ju je on udario.

Tužilaštvo predložilo dužu zabranu Tošiću da priđe Karleuši

BEOGRAD - Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je danas sudu da fudbaleru Dušku Tošiću produži hitnu mjeru zabrane prilaska i komuniciranja sa suprugom, pjevačicom Jelenom Karleušom, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu.

Oglasila se Karleuša i poslala moćnu poruku nakon drame sa Tošićem

Pop zvijezda Jelena Karleuša oglasila se na svom Instagram profilu i poslala snažnu poruku nakon drame koju je doživjela na Božić.

Dušku Tošiću izrečena zabrana prilaska Karleuši

BEOGRAD - Fudbaleru Dušku Tošiću policija je izrekla hitnu mjeru zabrane prilaska i komuniciranja sa suprugom, pjevačicom Jelenom Karleušom u trajanju od 48 časova, jer joj je prethodno udario šamar.

Mediji: Jelena Karleuša prijavila Duška Tošića da ju je udario

Jelena Karleuša je prijavila Duška Tošića za nasilje u porodici, nešto poslije 12 časova, saznaju srpski mediji.

Tošić objavio sliku sa majkom i pokazao koliko je brižan

Fudbaler Duško Tošić, suprug pop zvijezde Jelene Karleuše, objavio je forografiju sa najbitnijom ženom u životu i javno joj uputio poruku.

Najčitanije