Duško Tomić

Požar u Dječijoj ambasadi i na imanju Duška Tomića podmetnut

BIJELJINA - Požar u Dječjoj ambasadi u Međašima kod Bijeljine namjerno je izazvan, i u toku je sveobuhvatna istraga policije i tužilaštva, rekao je danas načelnik Policijske uprave Bijeljina Žarko Ćosić.

Izgorjelo imanje Duška Tomića i Dječija ambasada

​BIJELJINA - Advokat Duško Tomić rekao je Srni da su mu jutros u požaru izgorjeli kuća, automobil i zgrada Dječije ambasade u Međašima kod Bijeljine.

Upitna posebna sjednica o slučaju "Dragičević"

BANJALUKA - Kolegijum Narodne skupštine RS sutra će ponovo raspravljati o zahtjevu opozicije da bude zakazana posebna sjednica o ubistvu Davida Dragičevića, mladog Banjalučanina.

Pogledajte koga je sve zastupao advokatski tim Davora Dragičevića

BANJALUKA – Pravni stučnjaci Anto Nobilo iz Hrvatske, Zora Dobričanin Nikodinović iz Srbije, te Duško Tomić i Ifet Feraget iz BiH su pravi advokatski drim tim koje je angažovao Davor Dragičević, otac ubijenog Davida.

Duško Tomić za "Nezavisne": Ide se ka istini u predmetu "Dragičević"

Od američke ambasade i Ministarstva bezbjednosti BiH ćemo tražiti ko je pozvao FBI da izuzima dokaze u predmetu "Dragičević" i da li mogu pomoći da se slučaj riješi, kaže u intervjuu za "Nezavisne" Duško Tomić, član Davorovog tima.

Tomić: Uočili smo određeni broj propusta u dosadašnjem toku istrage

BANJALUKA - Duško Tomić, šef advokatskog tima, rekao je da su u razgovorima sa predstavnicima MUP-a RS i Tužilaštva dobili uvjeravanja da će dobiti pristup svim dokumentima i nalazima istrage, ali da su uočili određeni broj propusta u dosadašnjem toku istrage u slučaju Dragičević.

Najčitanije