Dubai

Jelena Karleuša u kupaćem koji može samo ona da iznese

Jelena Karleuša održala je spektakularni nastup u Dubaiju, nakon kojeg je ostala da odmara u pomenutom luksuznom ljetovalištu, te svakodnevno svoje pratioce na Instagramu ostavlja bez daha.

Vreli noćni kadrovi Jelene Karleuše iz Dubaija

Jelena Karleuša održala je spektakularni nastup u Dubaiju, u najvećem plutajućem klubu na svijetu, nakon kojeg je ostala da odmara u pomenutom luksuznom mjestu.

Ðoković stigao u Dubai, slikao se s navijačima: "Hej, druže, izvini"

Novak Ðoković je stigao rano jutros u Dubai nakon što je njegova deportacija iz Australije, zbog obavezne vakcinacije protiv kovida-19, ugasila nade svjetskog tenisera broj jedan da će odbraniti titulu na Australijan openu, javlja agencija AP.

Ovo je najposjećenija turistička atrakcija na svijetu

Najveći tržni centar u Dubaiju posjeti čak 75 miliona turista godišnje.

Abazović: Nisam se sastao sa Ðukanovićem u Dubaiju

PODGORICA - Potpredsjednik crnogorske vlade Dritan Abazović negirao je danas da se u Dubaiju sastao s predsjednikom Milom Ðukanovićem, kako su to ranije prenijeli neki podgorički mediji.

Rusija predstavila ruskog lovca "Šah-mat" u Dubaiju

DUBAI - Rusija je danas predstavila prototip svog novog ratnog aviona pete generacije "Šah-mat" na međunarodnom sajmu avijacije u Dubaiju.

Istanbul i Dubai najtraženije destinacije za Novu godinu

BANJALUKA, SARAJEVO - Iako nas od novogodišnje noći dijele dva mjeseca, u većini turističkih agencija u BiH kažu da se uveliko traže rezervacije za novogodišnja putovanja.

Nerealan prizor Karleušine pozadine na staklenom bazenu

Pop zvijezda Jelena Karleuša trenutno je na odmoru u Dubaiju, odakle je već sa fanovima podijelila nevjerovatne fotografije u bikini izdanjima.

Jelena Karleuša u "vrelom" izdanju uživa u Dubaiju

Pop zvijezda Jelena Karleuša riješila je da se malo skloni od buke i ode na odmor, te je sa svojim pratiocima na Instagramu podijelila kako uživa u Dubaiju.

Uraganka slikama iz Dubaija ostavila pratioce bez daha

Članica grupe Hurricane Ivana Nikolić otišla je u Dubai odakle je svoje pratioce obradovala novom izazovnom fotografijom.

Najčitanije