Dubrovnik

Obdukcijom utvrđeno da su se dva radnika hidroelektrane u Dubrovniku utopila

DUBROVNIK - Dva radnika Hidroelektrane "Plat" kod Dubrovnika, na kojoj je nedavno izbio požar, umrla su od utapanja, pokazala je obdukcija.

Nađeno tijelo još jednog radnika hidroelektrane u Dubrovniku

DUBROVNIK - Tijelo drugog radnika dubrovačke hidroelektrane pronađeno je sinoć na obali mora u Cavtatu.

Poginuo radnik u Hidroelektrani Dubrovnik

DUBROVNIK - Tijelo jednog od trojice nestalih radnika Hidroelektrane Dubrovnik, u kojoj je jutros izbio požar, pronađeno je nešto poslije 14 sati.

HET: Sa mreže ispao i naš agregat

TREBINJE, DUBROVNIK- Iako se još ne znaju posljedice havarije u Hidroelektrani Dubrovnik koja se nalazi u mjestu Plat, nedaleko od Dubrovnika u kojoj se desio požar, direktor “Hidroelektrana na Trebišnjici “ u Trebinju Gordan Mišeljić je potvrdio da će, ukoliko se posljedice pokažu ozbiljnim, požar postrojenja iz Plata uticati na cjelokupan sistem hidrocentala koje koriste vode rijeke Trebišnjice.

Požar u HE "Dubrovnik", jedan povrijeđeni

DUBROVNIK - U Hidroelektrani "Dubrovnik" u mjestu Plat jutros je izbio požar u kojem je jedno lice povrijeđeno, dok se traga za troje ljudi, objavljeno je na "Fejsbuk" stranici Hrvatske vatrogasne zajednice.

Dugačak red u Trebinju za rad u Dubrovniku

TREBINJE - Nakon pojedinačnih odlazaka mladih Trebinjaca i Trebinjki u Dubrovnik na privremene ili stalne poslove, dubrovački poslodavci su počeli i sa javnim oglašavanjem, a u potrazi za radnom snagom u Trebinju "Vrtovi sunca" i "Importanne grupa" su započeli serijal prezentacija u BiH.

Bh. biznismen kupio objekat na Stradunu

Petar Ćorluka, vlasnik firme Violeta iz Gruda, kupio je jedan od atraktivnih objekata na dubrovačkom Stradunu.

Dubrovnik mora da isplati sarajevskoj firmi skoro milion KM odštete

DUBROVNIK - Opštinski sud u Dubrovniku prihvatio je zahtjev za odštetu koji je podnio sarajevski "Šipad Export Import", jer je Dubrovnik koristio drvo te kompanije za zaštitu grada nakon bombardovanja 1991. godine.

Dubrovačke gazde dolaze po radnu snagu pod platane

TREBINJE - Vedrana Skvarica, diplomirani menadžer u turizmu, s obzirom na to da u Trebinju nema posla, odlazila je na Crnogorsko primorje i u Dubrovnik, gdje nalazi privremene poslove, od kojih razvuče zaradu da bi imala pristojan život.

U Dubrovniku zabilježeni talasi viši od devet metara

SPLIT - Hrvatski hidrografski institut (HHI) izmjerio je rekordne talase u akvatorijumu Rovinja, Splita, Ploča i Dubrovnika, a najviši talasi, zabilježeni u Dubrovniku, bili su viši od devet metara.

Najčitanije