Dubrovnik

Tompson na Stradunu uzvikivao "Za dom spremni"

DUBROVNIK - Ustaški pozdrav i velike zastave HOS-a na kojima je napisano "Za dom spremni" obilježja su koncerta kontroverznog hrvatskog pjevača Marka Perkovića Tompsona, koji je održao na Stradunu u Dubrovniku.

Pogledajte trenutak kada se zatresao Dubrovnik

DUBROVNIK - Razorni zemljotres koji je u Albaniji odnio 20 života osjetio se jutros u 3:54 sati na području cijelog Balkana.

Stručnjaci: Moguć potres i u Dubrovniku

DUBROVNIK - Nakon zemljotresa koji su potresli rano jutros Albaniju, iz Seizmološkog zavoda Hrvatske upozoravaju da je Albanija izrazito seizmički aktivno područje, a da je Dubrovnik nastavak tog područja.

U Dubrovniku udari juga 143 km/h

DUBROVNIK - Na pojedinim mjestima Dubrovniku udari juga dostižu čak 143 kilometra na čas, dok su talasi visoki nekoliko metara. Sve službe grada Dubrovnika već su u stanju pripravnosti, a, zbog obilnih padavina, koje se predviđaju postoji mogućnost poplava.

U Dubrovniku udari juga dostigli 143 km/h

ZAGREB - Za dobar dio Hrvatske danas je proglašen crveni meteoalarm, a u Dubrovniku je izdato posebno uzporenje na opasnost od juga čiji su udari na pojedinim mjestima dostigli čak 143 km na sat.

Ponovo se trese region: Snažan zemljotres pogodio Dubrovnik

DUBROVNIK - Potres je bio magnitude 4,4 stepena po Rihteru. Do potresa je došlo oko 2.30 sati ujutro, javlja EMSC.

Otac i sin poslije pljačke u Dubrovniku slavili u Igalu

PODGORICA - Otac i sin, Antun i Antonio Katušić uhapšeni su u petak u Dubrovniku zbog sumnje da su pokušali oružanu pljačku na aerodromu Čilipi, poslije čega su, prema pisanju portala CDM, pošli u Crnu Goru da proslave i kupe novo vozilo.

Velika pljačka u Dubrovniku, policija s dugim cijevima na aerodromu

DUBROVNIK - U Dubrovniku je jutros došlo do velike pljačke kada su naoružani muškarci oteli novac koji su čuvari prenosili sa aerodroma.

Taksista napao policajca u Dubrovniku

DUBROVNIK - Policija je pritvorila 30-godišnjeg taksistu koji je u subotu u centru Dubrovnika prvo verbalno, a potom i vozilom napao policajca te mu točkom prešao preko stopala, ali nije ga povrijedio.

Banjalučki "Blok" osvojio Dubrovnik

Proteklog vikenda, u hotelu "Sheraton" u Dubrovniku, održano je međunarodno plesno takmičenje "Adriatic Pearl". Plesači i koreografi iz više od 15 zemalja Evrope i svijeta predstavili su se izvedbama različitih plesnih stilova, a među sudijama se našao i predsjednik Svjetske plesne asocijacije WADF Nils Hakan Carlzon. Na ovom plesnom događaju učestvovali su i plesači banjalučkog Plesnog kluba "Blok", a ukupan rezultat koji su ostvarili je četiri pobjede, i to u disciplinama moderni balet, latino i plesni fitnes.

Najčitanije