Dubrovnik

Poznat uzrok požara kod Dubrovnika u kojem su gorjeli gliseri, skuteri i vozila

DUBROVNIK - Na području Mirinova, kod Dubrovnika, juče je oko 15 sati izbio požar u kojem su izgorjeli sedam plovila i dva vozila.

Pretakali gorivo kod Dubrovnika, izbio požar, izgorjeli gliseri, skuteri i vozila

DUBROVNIK - Na području Mirinova, kod Dubrovnika, danas popodne izbio je požar prilikom pretakanja goriva.

Dva automobila sletjela u provaliju kod Dubrovnika

Saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva putnička automobila danas se dogodila kod skretanja za Bosanku, kod Dubrovnika

Zaplijenjena 73 kilograma kokaina

DUBROVNIK - Dubrovačka policija zaplijenila je 73 kilograma kokaina na području Opuzena, a uhapšena su trojica muškaraca u dobi od 35, 41 i 47 godina.

Dubrovčani i Crnogorci kupuju grobna mjesta u Trebinju

TREBINJE - Dešava se da penzioneri iz Hrvatske, ali i susjedne Crne Gore kupuju grobna mjesta u Trebinju, iako su njihove adrese stanovanja Dubrovnik, Herceg Novi, Nikšić i drugi gradovi, jer im je to dosta jeftinije, potvrdili su nam iz agencija u gradu na Trebišnjci.

Pompeo u Dubrovniku, bezbjednosne mjere sa svih strana

DUBROVNIK - Američki državni sekretar Majk Pompeo stigao je u Dubrovnik, gdje je po dolasku izjavio da je predsjednika SAD Donalda Trampa, koji je saopštio da su on i njegova supruga pozitivni na virus, vidio 15. septembra.

Pojavile se pravoslavne freske u franjevačkom samostanu

Dubrovnik je jedan od najljepših gradova na Jadranskom moru, a u sebi krije mnoge istorijske tajne. Često je bio na meti mnogih osvajača te nije ništa čudno kada se neke dvije istorije ili religije ukrste na istom mjestu.

Veliki pad broja turista u Dubrovniku

Za razliku od ostatka Hrvatske, gdje je broj turista u prvoj polovini avgusta na oko 70 odsto u odnosu na isto razdoblje lani, Dubrovnik bilježi dosta lošije rezultate.

Capak: Đaci u škole, kruzeri da pristaju u Dubrovniku

ZAGREB - Direktor Hrvatskog zavoda za javno zdravlje Krunoslav Capak izjavio je danas da trenutna epidemiološka situacija i manji broj zaraženih virusom korona upućuje na to da bi djeca normalno trebalo da počnu da pohađaju nastavu.

UFC borac Overim odmara u Hrvatskoj

UFC borac Alister Overim sa porodicom odmara u Hrvatskoj, a fotoreporeti su ga uslikali kako šeta Stradunom.

Najčitanije