Dubrovnik

U Dubrovniku zabilježeni talasi viši od devet metara

SPLIT - Hrvatski hidrografski institut (HHI) izmjerio je rekordne talase u akvatorijumu Rovinja, Splita, Ploča i Dubrovnika, a najviši talasi, zabilježeni u Dubrovniku, bili su viši od devet metara.

U Dubrovniku zabilježeni talasi viši od devet metara

DUBROVNIK - Hrvatski hidrografski instutut (HHI) je ovog ponedjeljka izmjerio rekordne talase na valografskim stanicama u akvatoriju Rovinja, Splita, Ploča i Dubrovnika, a najviši talasi, zabilježeni u Dubrovniku, bili su viši od devet metara.

Jako nevrijeme pogodilo Dubrovniku, ulice i kuće poplavljene

ZAGREB - Jako nevrijeme pogodilo je Dubrovnik i okolinu, a zbog obilnih kiša poplavljene su brojne ulice u užem i širem području grada.

Dubrovački bend "Silente" za "Nezavisne": Uvijek tražimo neki novi put gdje nismo bili

Bend "Silente" iz Dubrovnika, koji se proslavio širom regiona pjesmama "Terca na tišinu", "Neobranjivo" i "Još jednom", objavio je svoj novi singl i video-spot za numeru "Malo magle, malo mjesečine".

Objavljen snimak trenutka eksplozije na jahti kod Dubrovnika

Tri vatrogasca lakše su povrijeđena u dvije eksplozije prilikom gašenja požara koji je u petak ujutro buknuo na luksuznoj jahti Kanga u akvatoriju između ostrva Olipa i Malog Vratnika na jugoistočnom dijelu Pelješca, saopšteno je iz Lučke kapetanije Dubrovnik.

The Discoverer: Ne idite u Dubrovnik, posjetite Ohrid

ZAGREB - Internacionalni turistički portal The Discoverer napravio je listu pet popularnih destinacija koje treba izbjegavati zbog gužvi i negativnog stava prema turistima preporučivši alternativna odredišta.

Ponovo uništen bilbord grada Trebinja u Dubrovniku

TREBINJE - Bilbord Turističke organizacije grada Trebinja u Dubrovniku ponovo se našao na meti vandala, koji su ga ovog puta polili farbom.

Crnadak i Palmer u Dubrovniku: Snažna podrška BiH

DUBROVNIK - Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak razgovarao jedanas u Dubrovniku, na marginama Dubrovnik Foruma, sa zamjenikom pomoćnika državnog sekretara SAD-a Metjuom Palmerom o aktuelnoj političkoj situaciji u BiH i regionu.

Gradonačelnik Dubrovnika unazađuje komšijske odnose

TREBINJE - Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović je izrazio uvjerenje da će građani Dubrovnika osuditi nedavno ponašanje gradonačelnika Mate Frankovića zbog otkaza koji je njegovom intervencijom dobio v.d. upravnika Umjetničke galerije u Dubrovniku Marin Ivanović, jer je došao na izložbu upriličenu povodom 70 godina od smrti trebinjskog slikara Atanasija Popovića.

Od juna naredne godine direktan let Dubrovnik-Filadelfija

ZAGREB - Hrvatska će od juna naredne godine prvi put nakon 28 godina biti povezana sa SAD direktnom avionskom linijom.

Najčitanije