Dubrovnik

Objavljen snimak trenutka eksplozije na jahti kod Dubrovnika

Tri vatrogasca lakše su povrijeđena u dvije eksplozije prilikom gašenja požara koji je u petak ujutro buknuo na luksuznoj jahti Kanga u akvatoriju između ostrva Olipa i Malog Vratnika na jugoistočnom dijelu Pelješca, saopšteno je iz Lučke kapetanije Dubrovnik.

The Discoverer: Ne idite u Dubrovnik, posjetite Ohrid

ZAGREB - Internacionalni turistički portal The Discoverer napravio je listu pet popularnih destinacija koje treba izbjegavati zbog gužvi i negativnog stava prema turistima preporučivši alternativna odredišta.

Ponovo uništen bilbord grada Trebinja u Dubrovniku

TREBINJE - Bilbord Turističke organizacije grada Trebinja u Dubrovniku ponovo se našao na meti vandala, koji su ga ovog puta polili farbom.

Crnadak i Palmer u Dubrovniku: Snažna podrška BiH

DUBROVNIK - Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak razgovarao jedanas u Dubrovniku, na marginama Dubrovnik Foruma, sa zamjenikom pomoćnika državnog sekretara SAD-a Metjuom Palmerom o aktuelnoj političkoj situaciji u BiH i regionu.

Gradonačelnik Dubrovnika unazađuje komšijske odnose

TREBINJE - Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović je izrazio uvjerenje da će građani Dubrovnika osuditi nedavno ponašanje gradonačelnika Mate Frankovića zbog otkaza koji je njegovom intervencijom dobio v.d. upravnika Umjetničke galerije u Dubrovniku Marin Ivanović, jer je došao na izložbu upriličenu povodom 70 godina od smrti trebinjskog slikara Atanasija Popovića.

Od juna naredne godine direktan let Dubrovnik-Filadelfija

ZAGREB - Hrvatska će od juna naredne godine prvi put nakon 28 godina biti povezana sa SAD direktnom avionskom linijom.

Opra Vinfri luksuznom jahtom stigla u Dubrovnik

U Dubrovnik je stigla i jedna od najpopularnijih televizijskih voditeljki, Opra Vinfri.

Brodom od Budve do Dubrovnika za tri časa

PODGORICA - Turisti koji borave u Crnoj Gori ovog ljeta imaju priliku da za tri časa brodom stignu od Crnogorskog primorja do Dubrovnika.

Srušio se avion kod Dubrovnika

DUBROVNIK - Tri lica teže su povrijeđena kada je avion "cesna" pao prilikom slijetanja kod Dubrovnika, javili su hrvatski mediji.

U Dubrovniku troje djece oboljelo od morbila, izdata uputstva

DUBROVNIK - U Dubrovniku je troje djece oboljelo od malih boginja, od kojih je jedno primljeno u bolnicu, tako da se broj dosad potvrđenih zaraženih osoba povećao na 17, saopštio je dubrovačko-neretvanski Zavod za javno zdravstvo.

Najčitanije