Dubrovnik

Sumnja na koronavirus u Dubrovniku

DUBROVNIK - Najnoviji podaci govore da je u svijetu 20.606 oboljelih, a od toga 190 izvan Kine. Umrlih je 427. Na području Evropske unije je 27 zaraženih.

Žena iz BiH uhapšena zbog velike pljačke aerodroma u Dubrovniku

DUBROVNIK - Dubrovačka policija objavila je da je uhapsili ženu (40) iz Bosne i Hercegovine zbog sumnje da je učestvovala u pljački aerodroma u Dubrovniku u oktobra prošle godine, kad su radnicima obezbjeđenja uzeli torbu sa više od 190 hiljada KM.

U Dubrovniku uhapšeni dileri s područja Hrvatske i BiH

DUBROVNIK - Višemjesečna krim istraga dubrovačko-neretvanske policije u saradnji s DORH-om, PNUSKOK-om i MUP-om Republike Srpske rezultirala je hapšenjem dvanaest osoba osumnjičenih za dilanje veće količine amfetamina i kokaina na jugu Hrvatske, saopštila je u srijedu policija u Dubrovniku.

Avion prinudno sleteo u Dubrovnik, putnik umro od infarkta

DUBROVNIK - Putnički avion koji je letio iz Dizeldorfa u egipatski grad Marsa Alam, prinudno je danas sleteo u Dubrovnik, zbog toga što je jedan od putnika doživio infarkt, potvrđeno je Dubrovačkom dnevnik.

Avion na letu za Beograd opet sletio u Dubrovnik

DUBROVNIK - Avion aviokompanije Lufthansa danas poslijepodne je neplanirano sletio na aerodrome u Dubrovniku.

Tompson na Stradunu uzvikivao "Za dom spremni"

DUBROVNIK - Ustaški pozdrav i velike zastave HOS-a na kojima je napisano "Za dom spremni" obilježja su koncerta kontroverznog hrvatskog pjevača Marka Perkovića Tompsona, koji je održao na Stradunu u Dubrovniku.

Pogledajte trenutak kada se zatresao Dubrovnik

DUBROVNIK - Razorni zemljotres koji je u Albaniji odnio 20 života osjetio se jutros u 3:54 sati na području cijelog Balkana.

Stručnjaci: Moguć potres i u Dubrovniku

DUBROVNIK - Nakon zemljotresa koji su potresli rano jutros Albaniju, iz Seizmološkog zavoda Hrvatske upozoravaju da je Albanija izrazito seizmički aktivno područje, a da je Dubrovnik nastavak tog područja.

U Dubrovniku udari juga 143 km/h

DUBROVNIK - Na pojedinim mjestima Dubrovniku udari juga dostižu čak 143 kilometra na čas, dok su talasi visoki nekoliko metara. Sve službe grada Dubrovnika već su u stanju pripravnosti, a, zbog obilnih padavina, koje se predviđaju postoji mogućnost poplava.

U Dubrovniku udari juga dostigli 143 km/h

ZAGREB - Za dobar dio Hrvatske danas je proglašen crveni meteoalarm, a u Dubrovniku je izdato posebno uzporenje na opasnost od juga čiji su udari na pojedinim mjestima dostigli čak 143 km na sat.

Najčitanije