Dubrovnik

Taksista napao policajca u Dubrovniku

DUBROVNIK - Policija je pritvorila 30-godišnjeg taksistu koji je u subotu u centru Dubrovnika prvo verbalno, a potom i vozilom napao policajca te mu točkom prešao preko stopala, ali nije ga povrijedio.

Banjalučki "Blok" osvojio Dubrovnik

Proteklog vikenda, u hotelu "Sheraton" u Dubrovniku, održano je međunarodno plesno takmičenje "Adriatic Pearl". Plesači i koreografi iz više od 15 zemalja Evrope i svijeta predstavili su se izvedbama različitih plesnih stilova, a među sudijama se našao i predsjednik Svjetske plesne asocijacije WADF Nils Hakan Carlzon. Na ovom plesnom događaju učestvovali su i plesači banjalučkog Plesnog kluba "Blok", a ukupan rezultat koji su ostvarili je četiri pobjede, i to u disciplinama moderni balet, latino i plesni fitnes.

Zbog zagađenja fekalijama do daljnjeg nema kupanja

DUBROVNIK - Zbog zagađenja mora fekalijama na plaži u Donjem Čelu na Koločepu kod Dubrovnika do daljnjeg nije preporučljivo kupanje.

Džeri Halivel, bivša Spajsica, uživa u Dubrovniku

Džeri Halivel, bivša članica nekada popularne grupe Spice Girls, ovih dana uživa u Dubrovniku, a u posjetu tom gradu došla je u pratnji supruga Kristijana Hornera i u društvu Bernija Eklstona i njegove supruge Fabijane Flosi.

Poginuo mladi hrvatski reprezentativac u futsalu

Andro Zarač (19), mladi hrvatski reprezentativac u futsalu i igrač MNK Square, poginuo je u saobraćajnoj nesreći kod Dubrovnika u ponedjeljak rano ujutro.

Zabili se mopedom u brdo, mladić poginuo, djevojka povrijeđena

Jedna osoba je smrtno stradala, a druga je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila iza ponoći na predjelu Batahovine u Dubrovniku.

Pretučeni sezonci iz Slavonskog Broda u Dubrovniku

DUBROVNIK - U Dubrovniku na Pilama došlo je do fizičkog sukoba između petorice mladića - trojice iz Dubrovnika i dvojice iz Slavonskog Broda.

Potvrđeno: Fekalije se izlivaju u more kod Dubrovnika

DUBROVNIK - Grad Dubrovnik je potvrdio da je video snimak, objavljen juče na portalu Index.hr, zaista prikazuje izlivanje fekalija u tamošnjoj uvali Sumartin.

Mladić iz BiH prokrijumčario 4,5 kilograma marihuane u Hrvatsku

DUBROVNIK - Dubrovačka policija uhapsila je bh. državljanina(23) koji je u Hrvatsku, navodno uz pomoć djevojke (27) iz Dubrovnika, prokrijumčario oko 4,5 kilograma marihuane.

Na još jednoj poznatoj hrvatskoj plaži zabranjeno kupanje

Inspekcija zaštite okoline Hrvatske juče je izvršila inspekcijski nadzor u Dubrovniku povodom prijave i dostavljenih izvještaja Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije o ispitivanju dodatnih uzoraka i redovnog uzorkovanja mora na plaži Donje Čelo na ostrvu Koločepu u Dubrovniku.

Najčitanije