Duga

Udruženje "Duga" rukotvorinama sakuplja novac za Roditeljsku kuću

BANJALUKA - Oko 30 polaznica treće životne dobi učestvovalo je u prvoj fazi projekta "Radost života 65+" Humanitarnog udruženja žena "Duga", a prodajom njihovih rukotvorina prikuplja se novac za pomoć Roditeljskoj kući.

Najljepša prirodna pojava: Dvoje ljudi ne može da vidi istu dugu

Duga spada u najljepše pojave u prirodi. Ona je optička i meteorološka pojava višebojnog luka na nebu koji nastaje kada sunčeva svjetlost obasjava sitne kapljice vode u atmosferi.

Duga iznad Banjaluke

BANJALUKA - Na nebu iznad Banjaluke jutros se pojavila duga, a nakon toga u gradu na Vrbasu počela je da pada kiša.

Zavod 'Duga': Njegovateljice moraju i da kuvaju i čiste učionice

​NOVI TRAVNIK - Njegovateljice Edukacijsko-rehabilitacijskog centra "Duga" Novi Travnik zadužene su i za čišćenje učionica pri odlasku korisnika kućama, dok subotom po rasporedu rade poslove kuvarice.

Očaravajuće planine duginih boja

Potrebno je da se priroda samo malo poigra s bojama i da se pred očima prikažu nestvarno lijepi prizori.

Kolinda čita "Pipi Dugu Čarapu"

ZAGREB - Video na kojem hrvatska predsjednica, Kolinda Grabar Kitarović, u svom kabinetu, uživljeno i naglas čita “Pipi Dugu Čarapu”, portal Index je objvio sa opaskom u naslovu: ovo je ludo.

Za otplatu duga građanima RS treba tri mjeseca bez trošenja

BANJALUKA - Svi građani Republike Srpske trebalo bi da rade tri mjeseca pod uslovom da ništa ne troše kako bi vratili svoj dug bankama, koji u prosjeku iznosi 1.328 evra po stanovniku.

Uhapšeni u akciji "Duga dva" sprovedeni u Tužilaštvo

SARAJEVO - U zgradu Tužilaštva Kantona Sarajevo sprovedeno je pet lica uhapšenih zbog sumnje da su prodavala amfetamin i kanabis na području Sarajevskog i Zeničko-dobojskog kantona, prenosi portal "Kliks".

"Avanture Pipi Duge Čarape" u Banskom dvoru

BANJALUKA - Humanitarna predstava "Avanture Pipi Duge Čarape" biće izvedena u nedjelju, 31. marta, u Koncertnoj sali Banskog dvora u Banjaluci, s početkom u 17 časova.

Serija "Duga noć" otkriva šta je bilo prije "Igre prijestola"

Potvrda da se snima serija koja je uvod u sada jednu od najgledanijih - "Igra prijestola" - stigla je od pisca serijala knjiga po kojima je ova serija i nastala, Džordža R. R. Martina.

Najčitanije