Durmitor

Nakon dijelova Hrvatske snijeg pao i na crnogorskim planinama

PODGORICA - Prvi snijeg pada na obroncima Bjelasice, a ima ga i na obroncima Prokletija i Visitora, kao i na vrhovima Durmitora.

Spasili sedam turista iz Izraela, među kojima i četvoro djece

PODGORICA - Pripadnici Gorske službe spasavanja Crne Gore pronašli su oko ponoći sedam izraelskih državljana koji su se izgubili na Durmitoru.

Evakuisani belgijski državljani na Durmitoru

PODGORICA - Pripadnici Gorske službe spasavanja (GSS) Crne Gore evakuisali su iz stijene na Bezimenom vrhu na planini Durmitor dvoje belgijskih državljana.

Djevojčica iz Njemače teško povrijeđena kod Crnog Jezera

PODGORICA - Osmogodišnja njemačka državljanka zadobila je povrede glave nakon spoticanja i pada niz strminu kod Crnog jezera na planini Durmitor i u komatoznom stanju prebačena je u Klinički centar Crne Gore.

Povrijeđena Belgijanka sa Durmitora prebačena u bolnicu na Žabljaku

PODGORICA - Pripadnici Gorske službe spasavanja Crne Gore pronašli su na planini Durmitor povrijeđenu Belgijanku Kler Mari (17) koju su helikopterom prebacili u bolnicu Žabljak.

Potraga za dvoje njemačkih turista na Durmitoru

PODGORICA - Pripadnici Gorske službe spašavanja Crne Gore u rejonu Crvena greda na Durmitoru tragaju za dvoje njemačkih turista koji su se izgubili.

Djevojka i mladić spašeni na Durmitoru

PODGORICA - Pripadnici Gorske službe spašavanja /GSS/ Crne Gore spasili su rano jutros djevojku i mladića koji su se izgubili na planini Durmitor na sjeveru Crne Gore.

Rus poginuo na Durmitoru

PODGORICA - Državljanin Rusije poginuo je na Durmitoru u regonu Uvita greda, prilikom planinarenja sa grupom sunarodnika, saopštila je Gorska služba spašavanja Crne Gore.

U toku dvije akcija spasavanja turista

PODGORICA - Na brdu Vrmac kod Kotora u toku je akcija spasavanja grupe turista iz Srbije, kao i jedne žene u rejonu Savinog kuka na planini Durmitor, saopšteno je iz Gorske službe spasavanja.

Tragedija na Durmitoru: U padu sa litice poginula djevojka

DURMITOR - Ruska državljanka Elvira Baranova /21/ preminula je od posljedica pada na prevoju Samar na planini Durmitor iznad Žabljaka, saopšteno je iz crnogorske Gorske službe spašavanja.

Najčitanije