Duster

Novi papomobil je jedan od najpopularnijih terenaca u BiH

Da ni poglavar Rimokatoličke crkve nije imun na "SUV groznicu" pokazuje njegov najnoviji potez. Papa Franjo je, naime izabrao popularni terenac Dacia Duster za svoj najnoviji papomobil.

Južnoamerički Duster nebezbjedan za djecu

Prema posljednjim testovima bezbjednosti u Latinskoj Americi, druga generacija Dustera se nije proslavila.

Novi Renault Duster

Nakon što je u septembru na sajmu automobila u Frankfurtu Dacia prikazala novu generaciju Dustera, sada je ovaj model ugledao svjetlost dana i sa znakom Renaulta (između ostalog za tržište Južne Amerike i Rusije).

Novi Dacia Duster će prštati od opreme

Od 7. novembra startala je prodaja Nove Dacije Duster na zapadno-evropskom tržištu.

Da li će novi Duster dobiti pik-ap verziju za Evropu?

Druga generacija rumunskog niskobudžetnog terenca imala je premijeru na sajmu automobila u Frankfurtu, pa se postavlja pitanje da li uskoro možemo da očekujemo i odgovarajući pik-ap model.

Stigao je novi Duster

Duster druge generacije imao je svjetsku premijeru na aktuelnom frankfurtskom auto-salonu. Rumunski proizvođač nije mijenjao dobitnu formulu koja je ovom modelu donijela status najprodavanije Dacije, a SUV je dizajnerski dorađen i tehnološki unapređen.

Dacia predstavlja novi Duster u Parizu?

Novi Dacia Duster biće predstavljen 22. juna u Parizu.

Dacia Duster loša na testu bezbjednosti

Zanimljivo bi bilo istražiti po kojim normativima pojedini proizvođači prilagođavaju svoja vozila određenim tržištima. Da li život i Francuskoj ili Brazilu vrijedi više od onog u Indiji. Sudeći po Dacia Sanderu, odgovor je pozitivan.

Najčitanije