Duvan

Na putnom pravcu Sarajevo-Konjic oduzet duvan vrijedan 39.000 KM

BANJALUKA - Ovlašteni službenici UIO iz regionalnog centra Sarajevo, na putnoj komunikaciji Sarajevo – Konjic pronašli su i privremeno oduzeli 260 kg rezanog sušenog duvana, koji je bio namijenjen za prodaju na crnom tržištu u BiH.

Oduzet 71 kilogram duvana

BANJALUKA - Policija je u opštini Kupres prilikom kontrole automobila "mercedes", kojim je upravljalo lice čiji su inicijali I.K. iz Širokog Brijega, pronašla i oduzela 71 kilogram rezanog duvana zapakovanog u plastične vreće.

Uhapšen zbog šverca 225 kilograma duvana

PRNJAVOR - D.D. uhapšen je juče u Prnjavoru zbog sumnje da je nezakonito trgovao sirovim duvanom.

Na području Doboja oduzeta veća količina duvana

DOBOJ – Policija u Doboju juče je, prilikom kontrole dva putnička automobila, pronašla i oduzela 140 kg duvana i 25.600 komada ručno pravljenih cigareta.

U tri akcije oduzete cigarete i duvan vrijednosti 35.000 KM

BANJALUKA - Na području Tuzle i Bratunca u tri odvojene akcije oduzeti su cigarete i rezani duvan u vrijednosti 35.000 KM, saopšteno je iz Uprave za indirektno oporezivanje /UIO/ BiH.

Duvanari na protestima: UIO nam guši proizvodnju

​BIJELJINA - U koloni od 50 traktora proizvođači i organizatori prodaje duvana danas su na protestima u Semberiji i Posavini na simboličan način poslali poruku protiv dodatnog PDV-a koji im na osnovu pretpostavljene proizvodnje naplaćuje Uprava za indirektno oporezivanje BiH (UIO BiH).

Oduzete cigarete i rezani duvan u vrijednosti 58.000 KM

BANJALUKA - Ovlašteni službenici Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BiH u dvije odvojene akcije oduzeli su cigarete i rezani duvan u vrijednosti 58.000 KM.

Pronađeno više od 30 kilograma rezanog duvana

BIJELJINA - Pripadnici Policijske uprave Bijeljina uhapsili su lice iz Šamca čiji su inicijali M.Đ, kod kojeg su pronašli više od 30 kilograma rezanog duvana i 1.400 cigarete bez akciznih markica, saopšteno je iz ove uprave.

Banjalučanin optužen zbog nedozvoljenog prometa cigareta i duvana

SARAJEVO – Tužilaštvo BiH podiglo je optužnicu protiv Čede Popovića (56) iz Banjaluke zbog sumnje da je neovlašteno prometovao većom količinom akciznih proizvoda, tržišne vrijednosti od oko 20.000 KM, te time ostvario nezakonitu imovinsku korist i nanio štetu budžetu BiH.

U dvije akcije oduzete cigarete i rezani duvan u vrijednosti 54.500 KM

BANJALUKA - Ovlašteni službenici Uprave za indirektno oporezivanje u dvije odvojene akcije na putnoj komunikaciji Foča-Goražde oduzeli su cigarete i rezani duvan u vrijednosti 54.500 KM.

Najčitanije