Duvan

Oduzete cigarete i rezani duvan u vrijednosti od 56.000 KM

SARAJEVO - Ovlašteni službenici Uprave za indirektno oporezivanje oduzeli su na području Sarajeva, Zenice i Foče veću količinu cigareta i rezanog duvana namijenjenog crnom tržištu u BiH, a vrijendost oduzete akcizne robe iznosi 56.000 KM.

U mercedesu pronađeno 113 kilograma duvana

DOBOJ - Službenici Policiske uprave Doboj oduzeli su 113 kilograma rezanog duvana iz putničkog vozila "mercedes" kojim je upravljalo lice iz Šamca čiji su inicijali M.P, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Počela berba duvana u Šamcu

ŠAMAC - Poljoprivredna zadruga "Obudovac", koja je ove godine ugovorila proizvodnju duvana sa 42 proizvođača, počela je berbu i očekuje solidne prinose, rekao je direktor ove zadruge Maksim Petrović.

Zaplijenjeno više od 800 kilograma duvana

ŠABAC - Policija je u Šapcu zaplijenila 818 kilograma rezanog duvana i duvana u listu, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Zaplijenjeno 130 tona duvana i duvanskih proizvoda

ATINA - Grčka policija zaplijenila je tokom akcije u tri regiona više od 128 tona duvana i duvanskih proizvoda čija je vrijednost procijenjena na 5,5 miliona evra, javili su danas lokalni mediji.

Utaja poreza od tri miliona KM: Nezakonito otkupili 100 tona duvana

SARAJEVO - Tužilaštvo BiH podiglo je optužnice protiv pet lica zbog organizovanog kriminala i nedozvoljenog prometa akciznih proizvoda, te utaje akciza od najmanje 3,2 miliona KM.

Stručnjaci savjetuju: Ovo su najučinkovitiji načini da prestanete pušiti

Prestanak pušenja je vrlo krupan korak na koji mnogi jednostavno ne smiju da se odluče.

Beverli Hils skoro potpuno zabranio prodaju duvana

Predgrađe Los Anđelesa Beverli Hils prvi je u SAD-u koji je odlučio da gotovo u potpunosti zabrani prodaju duvanskih proizvoda.

Epilog velike akcije FUP-a: Devet uhapšenih, zaplijenjena velika količina duvana

MOSTAR - Devet osoba je uhapšeno u velikoj akciji "Akciza" koju je Federalna uprava policije sprovela uz pomoć SIPA na području Hercegovačko-neretvanskog i Zapadno-Hercegovačkog kantona.

Velika policijska akcija na više lokacija, ima uhapšenih

MOSTAR - Od ranih jutarnjih sati, na području Mostara, Gruda i Širkokog Brijega, policijski službenici Federalne uprave policije (FUP), uz asistenciju pripadnika MUP-a HNK i ZHK, po nalogu tužioca iz Posebnog odjeljenja za organizovani kriminal, privredni kriminal i korupciju, vrše pretrese objekata i vozila na ukupno sedam lokacija a uhapšeno je ukupno šest osoba.

Najčitanije