Duvan

Epilog velike akcije FUP-a: Devet uhapšenih, zaplijenjena velika količina duvana

MOSTAR - Devet osoba je uhapšeno u velikoj akciji "Akciza" koju je Federalna uprava policije sprovela uz pomoć SIPA na području Hercegovačko-neretvanskog i Zapadno-Hercegovačkog kantona.

Velika policijska akcija na više lokacija, ima uhapšenih

MOSTAR - Od ranih jutarnjih sati, na području Mostara, Gruda i Širkokog Brijega, policijski službenici Federalne uprave policije (FUP), uz asistenciju pripadnika MUP-a HNK i ZHK, po nalogu tužioca iz Posebnog odjeljenja za organizovani kriminal, privredni kriminal i korupciju, vrše pretrese objekata i vozila na ukupno sedam lokacija a uhapšeno je ukupno šest osoba.

Oduzeta veća količina cigareta i duvana

BANJALUKA - Službenici Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BiH, u saradnji sa policijom, otkrili su na putu Sarajevo-Konjic u kombiju pravnog lica iz Trebinja 1.560 kilograma duvana u listu, na području opštine Hadžići 10.240 paklica cigareta tržišne vrijednosti 46.000 KM, a na putu Foča-Goražde 172 kilograma rezanog duvana vrijednosti 25.800 KM, saopšteno je iz UIO.

Zaplijenjeno 70 kilograma rezanog duvana

​PRIJEDOR - Policija je pronašla oko 70 kilograma rezanog duvana bez potrebne dokumentacije tokom kontrole automobila "golf" u mjestu Svodna kod Novog Grada, saopšteno je danas iz Policijske uprave Prijedor.

Kod Šipova oduzeto 197 boksova cigareta i duvan

BANJALUKA - Policija je jutros u mjestu Čifluk, opština Šipovo, prilikom kontrole automobila pronašla i oduzela 197 boksova raznih cigareta koje na sebi nisu imale važeću akciznu markicu i oko osam kilograma rezanog duvana bez potrebne dokumentacije, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Oduzeta veća količina duvanskih proizvoda vrijednosti 150.000 KM

​BANJALUKA - Službenici Uprave za indirektno oporezivanje u nekoliko odvojene akcija oduzeli su 670 kg sitno rezanog duvan i 12.000 paklica cigareta u vrijednosti 150.000 KM.

Oduzeto 230 kg rezanog duvana

BANJALUKA - Službenici Uprave za indirektno oporezivanje u dvije odvojene akcija oduzeli su 230 kg sitno rezanog duvan u vrijednosti 36.000 KM.

U Bosanskoj Krupi zaplijenjeno 180 kilograma duvana

SARAJEVO - Službenici Jedinice granične policije Dobrljin spriječili su na području Bosanske Krupe nezakonit promet 180,33 kilograma rezanog duvana bez akciznih markica, procjenjene tržišna vrijednosti 5.400 KM, saopšteno je iz Granične policije BiH.

U Brodu oduzeto 100 kilograma rezanog duvana

DOBOJ - Policija iz Broda oduzela je 100 kilograma rezanog duvana namijenjenog nelegalnoj trgovini, koji je pronađen u putničkom vozilu u Zborištu, opština Brod, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Doboj.

Oduzeta veća količina duvana i rakije

DOBOJ - Policija iz Broda danas je pronašla i oduzela na području opštinske pijace kod tri lica veću količinu duvana, cigareta i alkoholnog pića koji su bili namijenjeni nedozvoljenoj trgovini, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Najčitanije