Duvan

U golfu pronađeno 111 kilograma rezanog duvana

PRIJEDOR - U kontroli "golfa" kojim je upravljalo lice iz Pelagićeva čiji su inicijali G.B, pripadnici Policijske uprave Prijedor pronašli su 222 vrećice sa ukupno 111 kilograma rezanog duvana, za koji lice nije posjedovalo potrebnu dokumentaciju, saopšteno je danas iz ove uprave.

Oduzeto 1.957 kutija cigareta i 32 kilograma duvana

BANJALUKA - Službenici Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BiH privremeno su oduzeli 1.957 kutija cigareta i 32 kilograma sitno rezanog duvana na području opštine Gračanica, tržišne vrijednosti 15.800 KM, saopšteno je iz UIO BiH.

Duvanom zasijano 80 odsto površina

Poljoprivredna zadruga "Obudovac" ugovorila je za ovu godinu sadnju duvana tipa "virdžinija" sa 31 proizvođačem iz Šamca, Donjeg Žabara, Pelagićeva i Bijeljine na ukupno 50 hektara, rekao je direktor zadruge Maksim Petrović.

Oduzete cigarete i rezani duvan vrijednosti 222.000 KM

BANJALUKA - Službenici Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BiH su na području Tuzle i Tuzlanskog kantona privremeno oduzeli veću količinu cigareta i sitno rezanog duvana ukupne tržišne vrijednosti 222.000 KM.

Na području Banjaluke zaplijenjeno 1.100 kilograma sirovog duvana

SARAJEVO - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka su na području ovog grada zaplijenili 1.100 kilograma sirovog duvana bez odgovarajuće akcizne i finansijske dokumentacije, čija vrijednost na ilegalnom tržištu iznosi više desetina hiljada KM.

Oduzeto 180 kg sitno rezanog duvan

​ZENICA - Službenici Uprave za indirektno oporezivanje prvode pojačane aktivnosti na terenu u cilju sprečavanja nezakonite prodaje duvana i duvanskih prerađevina, te su tako u dvije odvojene aktivnosti privremeno oduzeli 180 kg duvana tržišne vrijednosti oko 27.000 KM.

Oduzete cigarete i duvan namijenjeni za crno tržište

SARAJEVO - Službenici Grupe za sprečavanje krijumčarenja i prekršaja RC Sarajevo su prilikom kontrole putničkog vozila na putnom pravcu Sarajevo-Konjic otkrili i privremeno oduzeli 120 kilograma rezanog sušenog duvana i 3.000 paklica cigareta, koji nisu bili obilježeni akciznim markicama UINO BiH.

Oduzet duvan i cigarete vrijedni 180.000 KM

SARAJEVO - Službenici UIO iz regionalnog centra Sarajevo su u nekoliko odvojenih akcija oduzeli 1.159 kilograma duvana i 648 paklica cigareta, koji nisu bili obilježeni akciznim markicama, navedeno je u saopštenju UIO BiH.

Umjesto samoizolacije - švercovao 6,1 tonu duvana

ZAGREB - Varaždinski policajci zaplijenili su danas 6,1 tonu duvana vrijednog skoro pola miliona evra i uhapslili 66-godišnjaka iz Varaždina, koji je kamionom prevozio robu i uz to prekršio mjeru samoizolacije.

Na putnom pravcu Sarajevo-Konjic oduzet duvan vrijedan 39.000 KM

BANJALUKA - Ovlašteni službenici UIO iz regionalnog centra Sarajevo, na putnoj komunikaciji Sarajevo – Konjic pronašli su i privremeno oduzeli 260 kg rezanog sušenog duvana, koji je bio namijenjen za prodaju na crnom tržištu u BiH.

Najčitanije