Dvejn Džonson

Glumac proglašen za najinteresantnijeg poznatog tatu

Uticajni američki magazin "Fatherly" je poznat po redovnom ažuriranju svojih top listi poznatih ličnosti iz svijeta šoubiznisa koje ocjenjuje po različitim kategorijama.

Džonsonov račun bez konkurencije

Holivudski glumac Dvejn Džonson ponovo je na vrhu "Forbesove" liste deset najplaćenijih glumaca u filmskoj industriji.

Dvejn Džonson stao na ludi kamen

Glumac Dvejn Džonson oženio se svojom dugogodišnjom djevojkom Loren Hašijan, a srećnu vijest je otkrio na svom Instagram profilu.

Dvejn Džonson najplaćeniji glumac

Kada je riječ o Holivudu i filmskoj industriji, tu je rang lista najplaćenijih raznovrsna. Dvejn "The Rock" Džonson nalazi se na 15. Mjestu Forbsove liste najplaćenijih u 2018. godini.

Dvejn Džonson htio da bude agent CIA, evo zašto nije

Iako je danas velika holivudska zvijezda, Dvej Džonson je u mladosti imao sasvim drugačije ambicije.

Dvejn Rok Džonson dobio svoju zvijezdu u Holivudu

Američki glumac Dvejn Rok Džonson, pored toga što je proglašen za najseksipilnijeg muškarca na svijetu i smatra se najbolje plaćenom zvijezdom, dobio je još jedno priznanje - zvijezdu na holivudskom Bulevaru slavnih.

Dvejn Džonson postaje otac drugi put

Holivudski glumac Dvejn Džonson i pjevačica Loren Hašijan obavijestili su na Instagramu svoje fanove širom planete da očekuju proširenje porodice.

Ko najviše vrijedi u Holivudu?

Ko najviše radi u Holivudu? Magazin "Vol strit" odlučio je da sazna odgovor na ovo pitanje proučavajući broj pojavljivanja poznatih glumaca u filmovima u posljednjih pet godina, kao i ukupan broj njihovih angažmana.

Najčitanije