Dvorana

U banjalučkom naselju Lauš niče prva sportska dvorana

Izgradnja nove sportske dvorane u banjalučkom naselju Lauš, uz jednu od najvećih osnovnih škola u gradu "Sveti Sava", počeće uskoro nakon što je danas raspisan tender za izbor izvođača radova.

Uskoro krov na sportskoj dvorani na Starčevici

BANJALUKA - Nova sportska dvorana u banjalučkom naselju Starčevica uz Osnovnu školu "Branko Radičević" u vrijednosti 950.000 KM uskoro bi trebalo da bude stavljena pod krov.

Led rasvjeta, vrijedna 157.000 KM, u dvorani u Milićima

U Milićima je završen projekat zamjene rasvjete u Sportskoj dvorani, koji je koštao 157.000 KM, a koji je finansirala Vlada Republike Srpske posredstvom Fonda za zaštitu životne sredine, dok je dio troškova snosila i Opštinska uprava.

Tuzlanski hram sporta pod vodom, sportisti apeluju za pomoć

Olujno nevrijeme i poplave koje su pogodile Tuzlu u subotu naveče prema prvim prognozama nadležnih izazvali su višemilionsku štetu u Sportsko-privrednom centru "Mejdan".

Uskoro niče nova sportska dvorana uz OŠ "Sveti Sava"

Prva faza izgradnje nove sportske dvorane na Laušu, koja bi trebalo da bude uz jednu od najvećih osnovnih škola u gradu - "Sveti Sava", počeće na jesen, potvrdio je za "Nezavisne" Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove.

Bihać: Prva obnova dvorane nakon 35 godina

BIHAĆ - Rekonstrukcija sportske dvorane Luke u Bihaću započeće prvih dana juna ove godine, a ugovor o realizaciji tog projekta potpisao je gradonačelnik tog grada Šuhret Fazlić s izvođačima radova.

Za idejno rješenje dvorane u Banjaluci stiglo 110 prijava iz cijelog svijeta

Čak 110 arhitekata iz cijelog svijeta poslalo je prijavu za izradu idejnog rješenja kongresno-konferencijskog centra, što je najveći odziv na neki arhitektonski konkurs u novijoj istoriji grada.

Počela izgradnja sportske dvorane u banjalučkom naselju Starčevica

BANJALUKA - Izgradnja sportske dvorane u banjalučkom naselju Starčevica danas je i zvanično počela, u okviru projekta vrijednog 950.000 KM, saopštila je danas Gradska uprava.

Starčevica na korak do izgradnje sportske dvorane

BANJALUKA - Ukoliko ne bude žalbi na odluku o izvođaču radova, očekujemo da u toku februara počnu radovi na izgradnji sportske dvorane uz OŠ "Branko Radičević" u naselju Starčevica, potvrdio je za "Nezavisne" Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove.

Oživljeno sjećanje na Marijana Beneša i šampionski nokaut

Manifestacija "Šampionski nokaut" u znak sjećanja na legendarnog boksera Marijana Beneša i nokaut kojim je postao profesionalni prvak Evrope održana je večeras u dvorani "Borik" u Banjaluci.

Najčitanije