Dvorana

Razriješeni direktori Centra za socijalni rad i dvorane "Mladost" u Prijedoru

PRIJEDOR - Odbornici Skupštine grada Prijedora danas su zbog isteka mandata razriješili dužnosti direktore javnih ustanova Centar za socijalni rad Milenu Miodragović i Sportska dvorana "Mladost" Darka Stojanovića.

Banjaluka nakon 40 godina dobija sportsku dvoranu

BANJALUKA - Novoizgrađena sportska hala u prostoru nekadašnjeg banjalučkog Šoping centra, u čiju gradnju je uloženo 1,2 miliona KM, prva je sportska dvorana izgrađena u Banjaluci nakon više od četiri decenije, izuzimajući školske i studentske dvorane.

Uskoro otvaranje sportske dvorane na mjestu bivšeg Šoping centra

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjanjaluke Igor Radojičić, obišao je danas gradilište buduće sportske dvorane u centru grada na mjestu nekadašnjeg Šoping centra, prvog novog objekta ove vrste od sedamdesetih godina prošlog vijeka.

Kreće gradnja dvorane u Doboju

DOBOJ - Izgradnja potpuno nove zapadne tribine je najveći zahvat u projektu rekonstrukcije, dogradnje i izgradnje sportske dvorane u Doboju, a realizacija ovog velikog projekta počinje za desetak dana.

Radojičić: Do polovine decembra dvoranu predati na upotrebu sportistima

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je da radovi na prenamjeni bivšeg Šoping centra u sportsku dvoranu, vrijedni 1,2 miliona KM, napreduju po planu i da je cilj da do polovine decembra dvorana bude završena i data na upotrebu sportistima Banjaluke.

Otoplili odnosi dobojske i republičke vlasti

DOBOJ - Projekat nove sportske dvorane ujedinio je lokalnu i republičku vlast, pa su dobojski gradonačelnik Obren Petrović, premijerka Željka Cvijanović i predsjednik RS Milorad Dodik položili kamen temeljac za izgradnju, dogradnju i sanaciju sportskog objekta, ukupne vrijednosti 7,5 miliona KM.

Počinje izgradnja sportske dvorane na mjestu Šoping centra

BANJALUKA - Građevinci bi krajem ovog mjeseca trebalo da započnu radove na izgradnji prve nove, sportske dvorane u Banjaluci, poslije više decenija, nakon što je ovih dana izabran izvođač radova.

Pogledajte kako će izgledati dvorana u Banjaluci od milion maraka

BANJALUKA-Tender za rekonstrukciju i prenamjenu nekadašnjeg Šoping centra u Jevrejskoj ulici u sportsku dvoranu, u vrijednosti od 1,02 miliona KM, biće raspisan narednih dana, rekli su u Gradskoj upravi.

Spektakularni balet na ledu "Krcko Oraščić" večeras u Banjaluci

BANJALUKA - Spektakularni balet na ledu sa predstavom "Krcko Oraščić", za koju je muziku radio veliki Petar Iljič Čajkovski, u izvođenju Ruskog državnog baleta iz Sankt Peterburga, večeras sa početkom u 20 časova biće izveden u banjalučkoj dvorani "Borik".

Opozicija ne odustaje od Gorana Čengića

SARAJEVO - Opozicija u Općinskom vijeću Novo Sarajevo ne odustaje od namjere da se ispoštuje obećanje Nedžada Koldže, načelnika ove opštine, koje je još 2008. godine dao majci Gorana Čengića, Sarajlije koji je ubijen na Grbavici, da će novoizgrađenoj dvorani u naselju Grbavica dati njegovo ime.

Najčitanije