Dvorana Borik

Oživljeno sjećanje na Marijana Beneša i šampionski nokaut

Manifestacija "Šampionski nokaut" u znak sjećanja na legendarnog boksera Marijana Beneša i nokaut kojim je postao profesionalni prvak Evrope održana je večeras u dvorani "Borik" u Banjaluci.

Vule Žurić otvara Sajam knjige u Banjaluci

BANJALUKA - Septembar u Banjaluci je vrijeme već godinama obilježeno šuškanjem i mirisom hartije novih knjiga, vrijeme posvećeno jednom od književnih praznika za sve ljubitelje pisane riječi i vrijeme traganja za željenim izdanjima knjiga koje žele da pročitaju.

Spektakularni balet na ledu "Krcko Oraščić" večeras u Banjaluci

BANJALUKA - Spektakularni balet na ledu sa predstavom "Krcko Oraščić", za koju je muziku radio veliki Petar Iljič Čajkovski, u izvođenju Ruskog državnog baleta iz Sankt Peterburga, večeras sa početkom u 20 časova biće izveden u banjalučkoj dvorani "Borik".

Balet na ledu 'Krcko Oraščić' u Banjaluci

BANJALUKA - Spektakularna banjalučka premijera baleta na ledu "Krcko Oraščić" Petra Iljiča Čajkovskog, koji izvodi ansambl Ruskog državnog baleta iz Sankt Peterburga, biće održana 30. novembra u Sportskoj dvorani "Borik" u Banjaluci.

Banjalučani priželjkuju pun Borik protiv Zvezde

Rukometaši Borac m:tela priželjkuju da banjalučka dvorana "Borik" bude puna sutra kada dočekuju beogradsku Crvenu zvezdu u prijateljskoj utakmici.

Najčitanije