Dvorište

Helikopter se srušio u dvorištu kuće, dvoje mrtvih

VAŠINGTON - Dvije osobe su poginule kada se helikopter u kom su se nalazili srušio u dvorištu iza jedne kuće u Pensilvaniji, saopštili su danas zvaničnici.

Učenik nožem ranio druga u školskom dvorištu

​PODGORICA - Učenik Srednje stručne škole u Baru P.Ž. (18) koga je u tuči u dvorištu nožem ranio đak te škole M.T. (17), operisan je u barskoj Opštoj bolnici i stabilnog je zdravstvenog stanja.

Dvorište porodice Vranješ iz Ljubačeva izabrano za najuređenije u Banjaluci

Pobjednicima ovogodišnje akcije "Biramo najuređenije" juče su uručene nagrade i priznanja.

Najljepše dvorište porodice Vranješ

Dvorište Mirjane i Stevana Vranješa iz Ljubačeva je najljepše dvorište u ovogodišnjoj akciji "Biramo najuređenije".

Koncert kvarteta flauta "Flutete" u Art dvorištu

U Art dvorištu Banskog dvora u subotu 7. septembra u 20.00 časova, održaće se koncert kvarteta flauta "Flutete" kojim će ove četiri banjalučke muzičarke proslaviti svoj mali jubilej - pet godina muziciranja u originalnom sastavu.

"Bandoneon Square" nastupio u Art dvorištu Banskog dvora

BANJALUKA - Bez obzira na tropsku vrućinu, banjalučki sastav "Bandoneon Square" u ponedjeljak uveče održao je koncert u prepunom Art dvorištu Kulturnog centra Banski dvor, a za njihov nastup tražena je karta više. Sastav koji miješa stilove poput tanga i francuske džez muzike prisutne je počastvovao kompozicijama GOTAN Projecta, Richarda Galliana, Astora Piazzolle...

Pronađena četiri leša u porodičnom dvorištu

Četiri leša pronađena su oko 14 sati u selu Jabukovac kod Negotina, u dvorištu porodice Kazimirović, u zaseoku Vratna.

Obilazak najuređenijih dvorišta od 8. jula u Banjaluci

BANJALUKA - Komisija za izbor najuređenijih dvorišta od sljedeće sedmice biće na terenu i obilaziti prijavljene u tradicionalnoj akciji Gradske uprave „Biramo najuređenije“.

Do 5. jula prijave za najuređenije dvorište

PRNJAVOR - Javni poziv za izbor najuređenijeg dvorišta u ovoj godini na području opštine Prnjavor otvoren je do 5. jula, saopšteno je iz opštinske Komisije za izbor najuređenijeg dvorišta.

Produžena akcija "Biramo najuređenije dvorište"

BANJALUKA - Tradicionalna akcija Gradske uprave pod nazivom "Biramo najuređenije", produžena je za jednu sedmicu i trajaće do 28. juna.

Najčitanije