Dvorište

Autom udario suprugu u dvorištu

FOČA - Žena P.S. teže je povrijeđena u dvorištu porodične kuće u Popovom mostu, kod Foče, kada ju je preksinoć, krećući se vozilom unazad, udario muž P.LJ., saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Cvijeće u najljepšem dvorištu zalijeva satima

DOBOJ - Najmanje dva sata dnevno potrebno je Brankici Radojčić iz dobojskog naselja Pridjel da zalije cvijeće u svom dvorištu, koje je glasovima njenih sugrađana proglašeno najljepšim.

Pandemija pogurala sjetvu: Okućnice i dvorišta pretvaraju u bašte

SANSKI MOST - Na području općine Sanski Most u ovoj godini različitim kulturama biće zasijane rekordne površine zemljišta zbog povećanog interesovanja poljoprivrednika, ali i drugih građana za proljetnu sjetvu.

Helikopter se srušio u dvorištu kuće, dvoje mrtvih

VAŠINGTON - Dvije osobe su poginule kada se helikopter u kom su se nalazili srušio u dvorištu iza jedne kuće u Pensilvaniji, saopštili su danas zvaničnici.

Učenik nožem ranio druga u školskom dvorištu

​PODGORICA - Učenik Srednje stručne škole u Baru P.Ž. (18) koga je u tuči u dvorištu nožem ranio đak te škole M.T. (17), operisan je u barskoj Opštoj bolnici i stabilnog je zdravstvenog stanja.

Dvorište porodice Vranješ iz Ljubačeva izabrano za najuređenije u Banjaluci

Pobjednicima ovogodišnje akcije "Biramo najuređenije" juče su uručene nagrade i priznanja.

Najljepše dvorište porodice Vranješ

Dvorište Mirjane i Stevana Vranješa iz Ljubačeva je najljepše dvorište u ovogodišnjoj akciji "Biramo najuređenije".

Koncert kvarteta flauta "Flutete" u Art dvorištu

U Art dvorištu Banskog dvora u subotu 7. septembra u 20.00 časova, održaće se koncert kvarteta flauta "Flutete" kojim će ove četiri banjalučke muzičarke proslaviti svoj mali jubilej - pet godina muziciranja u originalnom sastavu.

"Bandoneon Square" nastupio u Art dvorištu Banskog dvora

BANJALUKA - Bez obzira na tropsku vrućinu, banjalučki sastav "Bandoneon Square" u ponedjeljak uveče održao je koncert u prepunom Art dvorištu Kulturnog centra Banski dvor, a za njihov nastup tražena je karta više. Sastav koji miješa stilove poput tanga i francuske džez muzike prisutne je počastvovao kompozicijama GOTAN Projecta, Richarda Galliana, Astora Piazzolle...

Pronađena četiri leša u porodičnom dvorištu

Četiri leša pronađena su oko 14 sati u selu Jabukovac kod Negotina, u dvorištu porodice Kazimirović, u zaseoku Vratna.

Najčitanije