EJOF

Švajcarcima zlato u snoubordu na EYOF-u

Na Bjelašnici je danas završeno takmičenje u snoubordu u disciplini "big air", u konkurenciji muškaraca i djevojaka.

Dodik će se obratiti na zatvaranju EYOF-a

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik obratiće se sutra u Istočnom Sarajevu na ceremoniji zatvaranja Evropskog omladinskog olimpijskog festivala (EYOF) 2019, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.

Mladi Austrijanac Šturm zlatni u slalomu na EYOF-u

Mladi austrijski alpski skijaš Džošua Štrum osvojio je zlatnu medalju u slalomu na Evropskom omladinskom olimpijskom festivalu (EYOF).

Dodik o otvaranju EYOF-a: Nisam rekao ništa da dam razlog za nezadovoljstvo

BEČ - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je u Beču da je imao obavezu da se obrati na otvaranju Evropskog omladinskog olimpijskog festivala u Sarajevu, ali da nije rekao ili učinio nešto što bi predstavljalo razlog za nezadovoljstvo i zviždanje tokom obraćanja.

Dvije medalje za Švajcarsku u skijaškom trčanju

Švajcarska sportistkinja Anja Veber osvojila je zlatnu medalju u skijaškom trčanju na 7,5 kilometara, koje je danas održano na Velikom polju na Igmanu u okviru Evropskog omladinskog olimpijskog festivala EYOF u Sarajevu i Istočnom Sarajevu.

Podijeljene prve medalje na EYOF-u

Na Evropskom omladinskom olimpijskom festivalu EYOF u Sarajevu i Istočnom Sarajevu danas su dvorani "Mirza Delibašić" u KSC Skenderija podijeljene prve medalje u brzom klizanju (short track) u disciplinama 1.500 m u obje konkurencije.

Dodik: Uvjeren sam da će upaljena baklja ovdje značiti dodatnu stabilizaciju mira

SARAJEVO, ISTOČNO SARAJEVO - Milorad Dodik, predsjedavajući Predsjedništva BiH zajedno sa Abdulahom Skakom, Nenadom Vukovićem i Janezom Kocijančićem, otvorio je Evropski omladinski olimpijski festival EJOF 2019. Sarajevo i Istočno Sarajevo.

Sve spremno za početak ceremonije otvaranja EJOF-a

SARAJEVO, ISTOČNO SARAJEVO - Na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase - Koševo" sve je spremno za početak ceremonije svečanog otvaranja Evropskog omladinskog olimpijskog festivala EJOF 2019. u Sarajevu i Istočnom Sarajevu.

Počinje EJOF: Učestvuje više od 1.500 sportista iz 46 zemalja

​Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik otvoriće danas u Sarajevu Evropski omladinski olimpijski festival - EJOF 2019 na kojem će učestvovati više od 1.500 sportista iz 46 zemalja.

Dodik sutra otvara EJOF 2019

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik otvoriće sutra u Sarajevu Evropski omladinski olimpijski festival - EJOF 2019 na kojem će učestvovati više od 1.500 sportista iz 46 zemalja.

Najčitanije