EXIT

Pogledaj kratki film "EXIT Freedom" i spremi se za najveću festivalsku godinu do sad

Danas smo na tačno pola puta od prošlog do idućeg Exita, a i dalje aktuelni nosilac titule najboljeg evropskog festivala sljedeće okupljanje pod temom EXIT Tribe zakazao je od 4. do 7. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Carl Cox stiže na EXIT sa specijalnim trosatnim setom

Najpopularniji DJ svih vremena, a za mnoge i sam simbol ove profesije, veliki Karl Koks, odazvao se pozivu obožavalaca i potvrdio dolazak na legendarnu "Dance Arenu" narednog ljeta na festivalu "Exit".

Zimski "Exit" vraća se na Jahorinu

Nakon izuzetno uspješnog premijernog izdanja "Festivala 84" na Jahorini, uz ukupnu posjetu od preko 20.000 ljudi, objavljeni su datumi za novo izdanje u 2019. godini.

Festival 84 već nakon prve godine izabran među najbolje evropske festivale!

Novi Festival 84 na olimpijskoj Jahorini, od samog osnivanja odjeknuo je snažno i van granica regiona, svrstavši se u red najmasovnijih zimskih festivala na svijetu, a na zvaničnom izboru za najbolje europske festivale u 2018. godini (European Festival Awards), ovaj snježni spektakl ušao je u finale i najuži izbor od 10 najboljih novih festivala!

Exitovi festivali ponovo među najboljima u Evropi

Na zvaničnom izboru za najbolje festivale u Evropi (European Festival Awards) "Exit", "Sea Dance", "Festival 84" i "Echowaves" uvršteni su u finale među finaliste, svaki u svojoj kategoriji.

Dimitri Vegas & Like Mike na EXIT festivalu

Nakon najave da će rok ikone The Cure otvoriti EXIT festival, stigla je potvrda da će zvanično najbolje rangirani svjetski DJ duo Dimitri Vegas & Like Mike nastupiti na velikoj žurci zatvaranja glavne bine EXIT festivala u nedjelju 7. jula!

Sofi Tukker na Exitu 2019

Na muzičkom festivalu Exit, koji će biti održan od 4. do 7. jula sljedeće godine u Novom Sadu, nastupiće i njujorški duo "Sofi Tukker".

"The Cure" neizostavni u najpoznatijim holivudskim filmovima

Koliko puta se dogodilo da gledate kultni film, poznatu romantičnu komediju koja je obeležila čitavu generaciju ili pak najnoviji superherojski blokbaster u bioskopu, i začujete poznatu melodiju za koju je zaslužan kultni sastav The Cure?

Počinje prodaja ulaznica za Exit 2019

NOVI SAD - Prodaja ulaznica za muzički festival Exit 2019 počinje danas, a cijena karata biće niža i do 60 odsto, saopšteno je iz organizacionog tima ovog festivala.

The Cure konačno na Exitu

NOVI SAD - Jedan od najvećih bendova u istoriji popularne muzike konačno stiže na Exit! Nakon što su ove godine rasprodali Hajd park za 65.000 posjetilaca u Londonu, vijest da će rok giganti The Cure iduće godine krenuti na jubilarnu i možda posljednju turneju povodom nevjerovatnih 40 godina postojanja benda, nedavno je odjeknula širom svijeta.

Najčitanije