EXIT

Fatboy Slim na No Sleep Festivalu u Beograd

Jedan od najvećih disk džokeja i producenata svih vremena, veliki i neumorni partimejker Fatboy Slim, nastupiće 15. novembra u Beogradu kao specijalni hedlajner No Sleep festivala.

Na EXIT-u ove godine gotovo 200.000 posjetilaca

Muzički festival EXIT u Novom Sadu okupio je ove godine gotovo 200.000 ljudi, a tokom četiri dana trajanja festivala, u više od 40 zona i 20 bina sa muzičkim programom, nastupilo je više hiljada akreditovanih umjetnika, saopšteno je iz organizacije tog festivala.

Dejvid Geta privukao rekordan broj "egzitaša" na tvrđavu

Na novosadskoj Petrovaradinskoj tvrđavi jutros je završen 18. "Exit" festival, na kom je prethodne noći bilo 55.000 mladih iz cjelog svijeta.

Prve dvije večeri 90.000 posjetilaca na Exitu

NOVI SAD - Prve dvije večeri muzičkog festivala Exit, koji se održava na novosadskoj Petrovaradinskoj tvrđavi, posjetilo je 90.000 mladića i djevojaka iz cijelog svijeta, saopšteno je iz pres-služba jednog od najboljih festivala u Evropi i svijetu.

Zigi Marli zvijezda druge večeri EXIT-a

Rege ikona novog vremena Zigi Marli, sin legendarnog Boba Marlija, bio je glavna zvijezda druge večeri EXITA, jednog od najboljih muzičkih festivala u Evropi i svijetu.

Uz vatromet i baletski spektakl počeo 18. "Exit" festival

Nakon energičnog nastupa domaće grupe "Frajle" i kantautorke svjetskog glasa LP, vatrometom za pamćenje i baletskim spektaklom jedne od najvećih zvijezda našeg doba - Sergejem Polunjinom na Petrovaradinskoj tvrđavi u četvrtak naveče otvoren je 18. festival "Exit".

Počeo 18. Exit

Vatrometom i baletskim spektaklom u Novom Sadu je otvoren je 18. festival Exit, čemu su, kao zagrijavanje, prethodili nastupi grupe "Frajle" i rok kantautorke LP.

Sutra počinje Exit

NOVI SAD - Novi Sad će ovog vikenda ugostiti još jedan cijeli grad sastavljen od 55.000 turista iz preko 70 zemalja svijeta koji će od četvrtka do nedel pohoditi 18. po redu Exit, zvanično najbolji evropski veliki festival.

BBC uvrstio Exit na listu najvećih festivala

U svega sedam dana novosadski festival "Exit" našao se dva puta na listama jednog od najcijenjenijih medija na svijetu, britanskog javnog servisa BBC, koji ga je uvrstio među sedam najvećih svjetskih festivala i među 10 muzičkih događaja sa najboljim lokacijama.

Oni zajedno imaju 27 milijardi i dolaze na EXIT

Ostalo je još samo tri nedjelje do Exita, zvanično najboljeg evropskog festivala, koji će ove godine na jednom mjestu okupiti neke od najvećih svjetskih zvijezda uz dugačak spisak pjesama sa vrhova top lista, i onih koje su obiljiežile cijele žanrove i bile himne generacija, koje zajedno broje nevjerovatnih 27 milijardi YouTube pregleda!

Najčitanije