EXIT

Još sutra popust na četvorodnevne karte za Exit

Posjetioci Exit festivala moći će još sutra do ponoći da kupe četvorodnevne ulaznice za ovaj festival po cijeni od 6.490 dinara (oko 55 evra), što je oko 55 odsto popusta.

Mladen Solomun stiže na Exit

Današnji kralj Ibice i najpopularniji svjetski muzičar porijeklom sa ovih prostora, Mladen Solomun, popularni šef house scene, ove godine stiže na Exit festival u svom čuvenom "+1" formatu uz istoimenu žurku s kojom je osvojio fanove koji iz cijelog svijeta dolaze da ga slučaju na Ibici, najavljeno je danas iz Exita.

"Crni Srbi" iz Amerike na Exitu

Na dugačkoj listi hip-hop izvođača, koji će nastupiti na ovogodišnjem festivalu Exit, od 4. do 7. jula, nalazi se i američka grupa "Black Serbs", koja je kod nas za kratko vrijeme stekla brojne fanove.

Hip-hop festival na Exitu

Nakon niza udarnih gitarskih bendova i najvećih zvijezda elektronske muzike, EXIT će ovog ljeta okupiti i najveće hip-hop pleme uz dovoljno imena da proglase festival ovog muzičkog žanra na tvrđavi od 4. do 7. jula.

Hitmejker DJ Snake dolazi na "Exit"

Jedan od najpopularnijih muzičkih izvođača na svijetu i autor niza najslušanijih globalnih hitova, DJ Snake, potvrdio je nastup na glavnoj bini "Exit" festivala u subotu, 6. jula.

Tom Walker i Lost Frequencies stižu na Exit

Tom Walker, autor jednog od najvećih hitova decenije "Leave a Light On", koji je osvojio top liste i srca publike širom planete, nastupiće na glavnoj bini EXIT festivala u subotu 6. jula.

Pogledaj kratki film "EXIT Freedom" i spremi se za najveću festivalsku godinu do sad

Danas smo na tačno pola puta od prošlog do idućeg Exita, a i dalje aktuelni nosilac titule najboljeg evropskog festivala sljedeće okupljanje pod temom EXIT Tribe zakazao je od 4. do 7. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Carl Cox stiže na EXIT sa specijalnim trosatnim setom

Najpopularniji DJ svih vremena, a za mnoge i sam simbol ove profesije, veliki Karl Koks, odazvao se pozivu obožavalaca i potvrdio dolazak na legendarnu "Dance Arenu" narednog ljeta na festivalu "Exit".

Zimski "Exit" vraća se na Jahorinu

Nakon izuzetno uspješnog premijernog izdanja "Festivala 84" na Jahorini, uz ukupnu posjetu od preko 20.000 ljudi, objavljeni su datumi za novo izdanje u 2019. godini.

Festival 84 već nakon prve godine izabran među najbolje evropske festivale!

Novi Festival 84 na olimpijskoj Jahorini, od samog osnivanja odjeknuo je snažno i van granica regiona, svrstavši se u red najmasovnijih zimskih festivala na svijetu, a na zvaničnom izboru za najbolje europske festivale u 2018. godini (European Festival Awards), ovaj snježni spektakl ušao je u finale i najuži izbor od 10 najboljih novih festivala!

Najčitanije