EYOF

Mladi džudista Branko Tadić nosi zastavu BiH na EYOF-u: Zaslužio sam podršku

Selekciju koja će od 21. do 27. jula predstavljati BiH na Evropskom olimpijskom festivalu mladih (EYOF) u Bakuu činiće 17 mladih sportista, a najuspješniji od njih talentovani džudista Branko Tadić, koji će nositi zastavu na otvaranju, kaže da je svojim rezultatima zaslužio podršku institucija.

EYOF 2019: BiH sa 17 sportista u Bakuu

Na predstojećem Ljetnom Evropskom omladinskom Olimpijskom festivalu (EYOF), a koji će se ove godine održati u Bakuu od 21. do 27. jula BiH će predstavljati 17 sportista iz pet sportova: atletika, džudo, biciklizam, tenis i plivanje.

U Istočnom Sarajevu zatvoren 14. Evropski omladinski olimpijski festival

Generalni sekretar Evropskog olimpijskog komiteta (EOK) Rafael Pagnozi večeras je u Istočnom Sarajevu zvanično zatvorio Evropski omladinski olimpijski festival (EYOF).

Počela ceremonija zatvaranja EYOF-a

U Istočnom Sarajevu večeras je počela svečana ceremonija zatvaranja Evropskog omladinskog olimpijskog festivala (EYOF) tokom koje će se obratiti predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Norvežani najuspješniji na EYOF-u, BiH bez medalje

Mladi sportisti Norveške najuspješniji su učesnici Evropskog omladinskog olimpijskog festivala (EYOF), koji se večeras završava u Sarajevu i Istočnom Sarajevu, u kojem će se od 19:30 sati obaviti ceremonija svečanog zatvaranja.

Cvijanovićeva na ceremoniji zatvaranja EYOF-a

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović večeras će u Istočnom Sarajevu prisustvovati ceremoniji zatvaranja Evropskog omladinskog olimpijskog festivala (EYOF), na kojoj će se obratiti predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Švajcarcima zlato u snoubordu na EYOF-u

Na Bjelašnici je danas završeno takmičenje u snoubordu u disciplini "big air", u konkurenciji muškaraca i djevojaka.

Dodik će se obratiti na zatvaranju EYOF-a

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik obratiće se sutra u Istočnom Sarajevu na ceremoniji zatvaranja Evropskog omladinskog olimpijskog festivala (EYOF) 2019, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.

Istočno Sarajevo spremno za spektakularno zatvaranje EYOF-a

Svečana ceremonija zatvaranja Zimskog omladinskog festivala mladih (EYOF) 2019. biće održana sutra (petak) ispred Gradske Uprave Istočno Sarajevo koja je danas bila domaćin pres konferencije.

EYOF: Austrijanka Eger osvojila zlatnu medalju u veleslalomu

Austrijanka Magdalena Eger osvojila je danas zlatnu medalju u veleslalomu na Evropskom omladinskom olimpijskom festival (EYOF) ”Sarajevo i Istočno Sarajevo 2019”.

Najčitanije