Edi Rama

Rama: Da li mom 'srpskom bratu' Vučiću odgovara da KiM bude za stolom?

TIRANA - Premijer Albanije Edi Rama, odgovorio je onima koji su mu ovih dana uputili uvredljive riječi, ističući da nije ni heroj ni izdajnik, a da će se Kosovo poslije formiranja vlade pridružiti regionalnoj inicijativi.

Rama: Neistinite tvrdnje Haradinaja o "mini Šengenu" i taksama

TIRANA - Albanski premijer Edi Rama izjavio je danas da je neistinita izjava odlazećeg kosovskog premijera Ramuša Haradinaja da je cilj uspostavljanja "mini Šengena" ukidanje taksi koje je Priština uvela na proizvode iz centralne Srbije i BiH, prenosi Gazeta Ekspres.

Vučić, Ðukanović, Rama i Zaev posjetili Drač

DRAČ - Predsjednici Srbije i Crne Gore Aleksandar Vučić i Milo Ðukanović i premijeri Albanije i Sjeverne Makedonije Edi Rama i Zoran Zaev obišli su jutros Drač, koji je najviše stradao u nedavnom zemljotresu koji je pogodio taj dio zemlje.

Tači odbio poziv Rame da prisustvuje sastanku "mini Šengena"

PRIŠTINA - Predsjednik Kosova Hašim Tači odbio je poziv albanskog premijera Edija Rame da prisustvuje sastanku "mini Šengena" koji će biti održan u Tirani, a kojem bi trebalo da prisustvuju predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Sjeverne Makedonije Zoran Zaev.

Rama zatražio međunarodnu pomoć

TIRANA - Albanski premijer Edi Rama zatražio je od međunarodne zajednice finansijsku i ekspertsku pomoć nakon zemljotresa magnitude 6,4 stepena po Rihteru u kome je poginula 51 osoba, a hiljade su ostale bez krova nad glavom.

Rama se "slomio" pred kamerama nakon pitanja o vjerenici njegovog sina

TIRANA - Dok je albanski premijer Edi Rama obilazio razorena područja, novinar ga je upitao o vijesti da je vjerenica njegovog sina poginula u zemljotresu.

Rama: Ne šaljite više hranu i odjeću, vrijeme je za novac

TIRANA - Albanski premijer Edi Rama apelovao je danas na svoje sunarodnike u zemji i inostranstvu da ugroženima u zemljotresu više ne šalju hranu i odjeću, već da doprinesu finansijski.

Rama: Zgrade generalno stabilne

TIRANA - Albanski premijer Edi Rama izjavio je danas da je, kao i u prethodnom zemljotresu, i u ovom, koji je bio jači i duže trajao, još jednom potvrđeno da su zgrade, uglavnom, veoma stabilne.

Rama se oglasio na Facebooku: Što nas ne ubije, to nas ojača

TIRANA - Premijer Albanije Edi Rama izjavio je saučešće građanima koji su ostali bez svojih bližnjih ili bez domova u seriji zemljotresa.

Rama: Mnoge zemlje su nam ponudile pomoć

TIRANA - Premijer Albanije Edi Rama izjavio je da je serija zemljotresa koja je jutros pogodila tu zemlju motivisala lidere brojnih zemalja da ponude svoju pomoć građaima Albanije.

Najčitanije