Edi Rama

Kriza u Albaniji: Rama optužio Metu da krši ustav

TIRANA - Albanski premijer Edi Rama danas je optužio predsjednika države Iljira Metu da krši ustav time što odbija da imenuje novog ministra unutrašnjih poslova.

Rama: Slava mučenicima, UČK - vojska Kosova

TIRANA - Albanski premijer Edi Rama izrazio je danas, putem Tvitera, podršku odluci kosovske skupštine o usvajanju vladinih prijedloga zakona o transformaciji Kosovskih bezbjednosnih snaga (KBS) u vojsku.

Rama zatvara kladionice u Albaniji

U Albaniji će od 1. januara 2019. godine biti zatvorene sve sportske kladionice u Albaniji, odluka je vlade u Tirani.

Ramina rampa Telekomu: Nećemo Srbe u strateškom sektoru

TIRANA - Srpska preduzeća su dobrodošla u Albaniju, ali ne u strateškom sektoru poput telekomunikacija, izjavio je danas albanski premijer Edi Rama, objašnjavajući zašto je Tirana odbila ponudu Srbije za kupovinu Telekoma Albanija.

Sastanak u Tirani: Rama pozvao Tačija i Haradinaja na hitne konsultacije

TIRANA - Kosovski predsjednik Hašim Tači i premijer Ramuš Haradinaj su na poziv albanskog premijera Edija Rame kasno večeras krenuli za Tiranu, prenosi Gazeta Ekspres.

Rama: NATO gradi bazu za Zapadni Balkan u Albaniji

TIRANA - NATO planira da izgradi vazduhoplovnu bazu za Zapadni Balkan u Albaniji, tvrdi albanski premijer Edi Rama.

Rama u akciji "Ne plaši se orla": Otvorio račun za Šaćirija i Džaku

Premijer Albanije Edi Rama otvorio je račun u jednoj banci u Albaniji i pozvao zainteresovane da doniraju novac kako bi se platila kazna za švajcarske reprezentativce Džerdana Šaćirija i Granita Džaku.

Dačić: Rama igra "toplo - hladno"

BEOGRAD - Ministra spoljnih poslova Srbije Ivicu Dačića nije iznenadila vijest o ukidanju rominga između Kosova i Albanije jer, kako kaže, to nije ništa novo, već nešto što se dešava više decenije i vijekova - želja za uspostavljanjem velike Albanije.

Rama "velikoj Albaniji": Ne treba prizivati "vuka"

BEČ - Premijer Albanije Edi Rama izjavio je večeras da niko ne želi "veliku Albaniju", ali da kada neko stalno viče "vuk, vuka", može i da ga prizove.

Protesti u Tirani: Kamenicama na zgradu Vlade

TIRANA - Na protestu u Tirani se, prema procjenama medija, okupilo više hiljada građana, predstavnika opozicije i njihovih simpatizera, s ciljem rušenja aktuelne vlade, premijera Edija Rame.

Najčitanije