Edi Rama

Sastanak u Tirani: Rama pozvao Tačija i Haradinaja na hitne konsultacije

TIRANA - Kosovski predsjednik Hašim Tači i premijer Ramuš Haradinaj su na poziv albanskog premijera Edija Rame kasno večeras krenuli za Tiranu, prenosi Gazeta Ekspres.

Rama: NATO gradi bazu za Zapadni Balkan u Albaniji

TIRANA - NATO planira da izgradi vazduhoplovnu bazu za Zapadni Balkan u Albaniji, tvrdi albanski premijer Edi Rama.

Rama u akciji "Ne plaši se orla": Otvorio račun za Šaćirija i Džaku

Premijer Albanije Edi Rama otvorio je račun u jednoj banci u Albaniji i pozvao zainteresovane da doniraju novac kako bi se platila kazna za švajcarske reprezentativce Džerdana Šaćirija i Granita Džaku.

Dačić: Rama igra "toplo - hladno"

BEOGRAD - Ministra spoljnih poslova Srbije Ivicu Dačića nije iznenadila vijest o ukidanju rominga između Kosova i Albanije jer, kako kaže, to nije ništa novo, već nešto što se dešava više decenije i vijekova - želja za uspostavljanjem velike Albanije.

Rama "velikoj Albaniji": Ne treba prizivati "vuka"

BEČ - Premijer Albanije Edi Rama izjavio je večeras da niko ne želi "veliku Albaniju", ali da kada neko stalno viče "vuk, vuka", može i da ga prizove.

Protesti u Tirani: Kamenicama na zgradu Vlade

TIRANA - Na protestu u Tirani se, prema procjenama medija, okupilo više hiljada građana, predstavnika opozicije i njihovih simpatizera, s ciljem rušenja aktuelne vlade, premijera Edija Rame.

Rama: Sanjam o ujedinjenju svih Albanaca

TIRANA - Premijer Albanije Edi Rama izjavio je da sanja o ujedinjenju svih Albanaca ali ne u Velikoj Albaniji, već u EU.

Edija Ramu u albanskom parlamentu gađali jajima i brašnom

Opozicioni poslanici blokrali su rad albanskog parlamenta, a premijera Edija Ramu i njegove ministre gađali jajima i brašnom.

Sastanak Rame i Tačija u kafiću, u fokusu protesti na autoputu

TIRANA - Albanski premijer Edi Rama i kosovski predsjednik Hašim Tači sastali su se u Tirani, gdje su razgovarali o protestima na autoputu, koji spaja Prištinu i Tiranu, prenosi prištinska Koha ditore.

Rama: Srbiji treba magija da prije nas uđe u EU

TIRANA - Albanski premijer Edi Rama izjavio je da "Srbija neće postati članica EU prije Albanije", ocjenjujući da je Beogradu "potrebno da se desi neka magija", pri čemu je uvjeren da se to "neće desiti".

Najčitanije